Olumlu Görüşme Luda ile görüşmem

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
15,666
Yılsonu yaklaştığı için ,yetişmesi gereken işler sebepli, zaman sorunu çok yaşıyorum.trafik başa çıkılmaz bi halde olduğundan yakın lokasyon denemeler daha fazla bu ara,tercihen Beylikdüzü tabi :)

Geçen hafta çok merak ettiğim Luda’yı ziyaret ettim. Mesajlaşma ve randevu aşaması sorunsuz,3 saatlik randevumuzu oluşturduk, konum geldi , eve 7 dakika , çok hoşuma gitti tabi :) Moria yaştan dolayı tembelleşiyoruz galiba devrem :) neyse randevulaştığımız saatte kapısındaydım.

Kapı açıldı, yeşil gözlü ,kumral , beyaz tenli çok tatlı bir Rus kızı, sıcak bir karşılama ile içeri buyur etti.Daha önce okuduğum yorumlarda balık etli olarak hatırlıyorum ama bana gayet fit geldi , ya da benim balık etli anlayışım biraz daha farklı :)

Türkçesi iletişim için yeterli , gözlerinin içi gülüyor, çok şirin bir kız, zaten 3. cümlede öpüşmeye başladık, ya da muhabbetim sarmadı bilmiyorum 😂 Bu arada forumumuzdan bahsettim, haberim yok dedi, gel dedim burası daha güzel :)

Koltukta güzel bir ön sevişme devamında yatakta güzel bir deep oral , misyoner ve doggy ile teslim olduk.Sonra soluklanayım derken tv’de maça daldık, bi baktım ufakta n yaramazlıklara başladı, koltukta nefis bir oral, devamında üzerim de ters bir şekilde oturup kalkması ile uçurdu, en son koltukta doggy ile mutlu son. Duştan sonra biraz daha sohbet ettik ama Luda’da nasıl bir enerji varsa durmak bilmiyor, dedim dur biraz yaş 43 :) ama durmadı tabi 😂 sonra yine tüm güzelliğiyle dokunmalar , öpüşmeler , baktım yine hareketlenmeler ki bu kadar çabuk hazır olması acayipti, fazla sohbet edemeyince öpüşüp sevişip durduk :) neyse beni yine odaya götürdü, uzun bir oral , misyoner ve devamında yavaş yavaş kaşık pozisyonunda , sırtını boynunu öperek,tadına vara vara seviştik, en son da beni çevirip cowgirl ile zirveye ulaştım.Muazzamdı cidden.

Duştan çıktığımda soluklanayım diye bir redbull açtım, baktığımda Luda üstünü giyinmişti, benim biraz daha oturasım vardı aslında ama onu öyle görünce içeceğimi bitirip 2 saat dolmak üzereyken evden ayrıldım.

Çok zevk aldığım bir görüşmeydi ama 3 saat olmadan giyinmesi , ne yalan söyleyeyim beni biraz şaşırttı. Görüşme şartlarına 3 saat/3 seans diye belirtmiş olduğu için kendi açısından haklı olabilir tabi herkesin yorumuna saygı duyarım.

Ama özet olarak , tekrar görüşmeyi isteyeceğim bir pembiş, sadece bu deneyimimi de aktarmak istedim, bazıları için negatif bir durum gibi gelebilir diye.

Çenem düştü, affola dostlar :)

Durum
Sosyal Coin
25,714
Referens için teşekkürler merak ettiğim 2 saatte 3 seans oldu mu ?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: burti
Durum
Sosyal Coin
2,342
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Ludayı tanıyan ve daha önce çok kez görüşen biri olarak belirteyim önceden balık etli gibiydi ama artık öyle değil, daha fit.
Güzelliği ve gözleri insanın içini mest ediyor zatenn.
Diğer platformda üyeliği vardı, haberi olduysa buraya da gelir bence.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: burti ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
1,760
ben luda ile 3 defa görüştüm
okuduklarıma göre kendisini geliştirmiş : geröek bir rus gibi davranmaya başlamış
yada benimle frekansları tutmamıştı ki bende az da olsa rusça vardır
neyse iki tarafa da tebrikler
yakında rusya vizesi almak için kendisini ziyaret ederim

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
8,710
Devrem sen bundan sonra doggy @burti ‘sin 🤣🤣

Yaş dersen sen genç , ben yaşlıyım 🤣2 saatte üç ben imkansız , bazen 2 bazen 3 saatte 2 seans ancak inanki …

Slav kızı iyiymiş , yanlız 3 saatlik görüşmede zaten 3 seans görüşeceksen ( bilmiyorum seans sınırı var mı benim için 3 saat 3 seanstır ; daha az yaparsın kişiyi bağlar) zamanı sen ayarlayıp acele etmeseydin neticede sen tecrübeli topçusun 😉

Tabii ki hanımefendinin giyinip sanki yolcu etmek istemesi gibi bir tavrını hissettiysen haklısın daha bir saat varmış …

Neyse paylaşım için teşekkürler; ateşin harlı meşalen dik olsun 🤣👍🏻

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
6,557
Keyifli referansınız için teşekkürler hocam. Öncelikle zamanı hızlı ve zevkli yaşamışsınız. İkinci saatin sonunda Luda hanıma daha sürenin bitmediğini söylediniz mi?
Sonuçta ben bu işlere sözleşme olarak bakarım. İmza olmasa da başta bir sözleşme yapıyorsunuz. Şartlar belli. Bir taraf sözleşmeye uymuyorsa diğer taraf nazikçe hatırlatmalı diye düşünüyorum 🖐
Eğer hatırlattınız yine de uyulmadı ise orada sıkıntı başlıyor...

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
42,982
Yılsonu yaklaştığı için ,yetişmesi gereken işler sebepli, zaman sorunu çok yaşıyorum.trafik başa çıkılmaz bi halde olduğundan yakın lokasyon denemeler daha fazla bu ara,tercihen Beylikdüzü tabi :)

Geçen hafta çok merak ettiğim Luda’yı ziyaret ettim. Mesajlaşma ve randevu aşaması sorunsuz,3 saatlik randevumuzu oluşturduk, konum geldi , eve 7 dakika , çok hoşuma gitti tabi :) Moria yaştan dolayı tembelleşiyoruz galiba devrem :) neyse randevulaştığımız saatte kapısındaydım.

Kapı açıldı, yeşil gözlü ,kumral , beyaz tenli çok tatlı bir Rus kızı, sıcak bir karşılama ile içeri buyur etti.Daha önce okuduğum yorumlarda balık etli olarak hatırlıyorum ama bana gayet fit geldi , ya da benim balık etli anlayışım biraz daha farklı :)

Türkçesi iletişim için yeterli , gözlerinin içi gülüyor, çok şirin bir kız, zaten 3. cümlede öpüşmeye başladık, ya da muhabbetim sarmadı bilmiyorum 😂 Bu arada forumumuzdan bahsettim, haberim yok dedi, gel dedim burası daha güzel :)

Koltukta güzel bir ön sevişme devamında yatakta güzel bir deep oral , misyoner ve doggy ile teslim olduk.Sonra soluklanayım derken tv’de maça daldık, bi baktım ufakta n yaramazlıklara başladı, koltukta nefis bir oral, devamında üzerim de ters bir şekilde oturup kalkması ile uçurdu, en son koltukta doggy ile mutlu son. Duştan sonra biraz daha sohbet ettik ama Luda’da nasıl bir enerji varsa durmak bilmiyor, dedim dur biraz yaş 43 :) ama durmadı tabi 😂 sonra yine tüm güzelliğiyle dokunmalar , öpüşmeler , baktım yine hareketlenmeler ki bu kadar çabuk hazır olması acayipti, fazla sohbet edemeyince öpüşüp sevişip durduk :) neyse beni yine odaya götürdü, uzun bir oral , misyoner ve devamında yavaş yavaş kaşık pozisyonunda , sırtını boynunu öperek,tadına vara vara seviştik, en son da beni çevirip cowgirl ile zirveye ulaştım.Muazzamdı cidden.

Duştan çıktığımda soluklanayım diye bir redbull açtım, baktığımda Luda üstünü giyinmişti, benim biraz daha oturasım vardı aslında ama onu öyle görünce içeceğimi bitirip 2 saat dolmak üzereyken evden ayrıldım.

Çok zevk aldığım bir görüşmeydi ama 3 saat olmadan giyinmesi , ne yalan söyleyeyim beni biraz şaşırttı. Görüşme şartlarına 3 saat/3 seans diye belirtmiş olduğu için kendi açısından haklı olabilir tabi herkesin yorumuna saygı duyarım.

Ama özet olarak , tekrar görüşmeyi isteyeceğim bir pembiş, sadece bu deneyimimi de aktarmak istedim, bazıları için negatif bir durum gibi gelebilir diye.

paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,666
Referens için teşekkürler merak ettiğim 2 saatte 3 seans oldu mu ?
Ares teşekkürler, valla normalde 3 saatin sonuna 3. seans anca çıkıyor bende ama 2 saat dolmasına 10 dakika vardı 3 seans üstüne duşumu alıp çıktığımda,değişik bir deneyimdi.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,666
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Ludayı tanıyan ve daha önce çok kez görüşen biri olarak belirteyim önceden balık etli gibiydi ama artık öyle değil, daha fit.
Güzelliği ve gözleri insanın içini mest ediyor zatenn.
Diğer platformda üyeliği vardı, haberi olduysa buraya da gelir bence.
Yorum için teşekkürler.Bende okuduğum yorumlardan öyle bekliyordum ama gayet fit ve hoş bir hatun ile karşılaştım.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Stigmataaa
Durum
Sosyal Coin
15,666
ben luda ile 3 defa görüştüm
okuduklarıma göre kendisini geliştirmiş : geröek bir rus gibi davranmaya başlamış
yada benimle frekansları tutmamıştı ki bende az da olsa rusça vardır
neyse iki tarafa da tebrikler
yakında rusya vizesi almak için kendisini ziyaret ederim
Bende sıfır Rusça ama zaten konuşturmadı fazla :) Yorum için teşekkürler.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,666
Devrem sen bundan sonra doggy @burti ‘sin 🤣🤣

Yaş dersen sen genç , ben yaşlıyım 🤣2 saatte üç ben imkansız , bazen 2 bazen 3 saatte 2 seans ancak inanki …

Slav kızı iyiymiş , yanlız 3 saatlik görüşmede zaten 3 seans görüşeceksen ( bilmiyorum seans sınırı var mı benim için 3 saat 3 seanstır ; daha az yaparsın kişiyi bağlar) zamanı sen ayarlayıp acele etmeseydin neticede sen tecrübeli topçusun 😉

Tabii ki hanımefendinin giyinip sanki yolcu etmek istemesi gibi bir tavrını hissettiysen haklısın daha bir saat varmış …

Neyse paylaşım için teşekkürler; ateşin harlı meşalen dik olsun 🤣👍🏻
Devrem yeminle yazarken aklıma geldi , dedim şimdi devrem yapıştırır 🤣

Abi benimde yaptığım görüşmelerin hiçbirinde böyle bir durum olmadı. genelde 3 saat talep ediyorum ki , rahat olayım, 3. saatin sonuna anca , çoğu zaman da pembiş el atıyor hatta öyle 3. Seans bitiyor 🤣 ben acele etmedim aslında da içeri elimden tutup götürünce hayır diyemedim , nasılsa gol olmaz diye 😂 attı valla. 3 saatte 4 görüşeyim diye bir talep ya da düşünce yoktu da , yapamam da, garip hissettim 2 saat dolmadan giyinince yoksa zaten o andan sonra suyu ısıt , anca çay demlersin durumu 😂 pilim bitmişti 🤣

Yorum için teşekkürler , ufak ufak devam yine :)

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
15,666
Keyifli referansınız için teşekkürler hocam. Öncelikle zamanı hızlı ve zevkli yaşamışsınız. İkinci saatin sonunda Luda hanıma daha sürenin bitmediğini söylediniz mi?
Sonuçta ben bu işlere sözleşme olarak bakarım. İmza olmasa da başta bir sözleşme yapıyorsunuz. Şartlar belli. Bir taraf sözleşmeye uymuyorsa diğer taraf nazikçe hatırlatmalı diye düşünüyorum 🖐
Yorum için teşekkürler.
Açıkçası bir şey demedim, 3 seans olarak değerlendirdiğini düşündüm, zaten karşındaki giyinince sende ufaktan çıkayım moduna giriyorsun,kendince haklı olabilir sadece garipseyenler olabilir diye özellikle belirtmek istedim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
15,666
hocam zaten neredeyse 2.5 saat soyunuk geçmiş son yarım saat bırak da giyinsin kız 🤣🤣🤣 şaka bir yana aynı heyecanı yaşadık okurken 👌
2 saatın dolmasına az kalmıştı çıkarken 😂 ama 2,5 saat olmasa da net 1,5 saat sevişmişizdir dediğin gibi 😂 doyurucuydu cidden,bırakasım yoktu galiba 🤣 Yorum için teşekkürler Arda.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: xxxxxxxxxxxx
Durum
Sosyal Coin
8,003
Hocam valla bravo,
2 saat dolmadan 3 seans iyiymiş.
Gündüz aparetif,ayak üstü görüşmelerde bence en ideali 2 saat.
Yaşadığınız aceleye getirme olayı da bence olmaması gereken bir durum olmasına rağmen, normal karşılıyorum hocam.
Ben bu gibi aceleye gelme durumları olmasın diye genelde gecelik görüşüyorum,sofralar kuruluyor,muhabbetler ediliyor,amacimda salt sex odaklı değil yani he 2 seans yapıyorum genelde gecelik görüşmelerde.
Onda bile 2. Seans sonrası kız tirim tirim gitmek için firsat kolluyor.
Ona da hak veriyorum yani,
Çünkü ben her gün görüşme yapmıyorum,onlar her gün yapıyor.
Ve belli bir mental yorgunluk oluşuyor.. Boşver hocam kafaya takma,bu işler böyle.
Sen sorun cikartmayip efendi gibi giderek sana yakışanı yapmışsın.
Paylaşım için teşekkürler....

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: burti ve cansilver333
Durum
Sosyal Coin
15,666
Abi dürüst olmak gerekirse ilginç bir durum.

Bir yandan bakıyorsun alev alev olup sizi de yakan ateşli bir afet.

Diğer yandan bakıyorsun size 3 seansı 2 saat içinde tamamlatıp yolcu eden bir dilber.

Ama insan ister istemez daha bir saat süresi varken biraz nefeslenip iki muhabbet etmek de ister... Hatta varsa son bir veda kadehi içmek ister karşılıklı😊
Kardeşim bana da ilginç geldi, konuşasım vardı sanırım 😃 ama cinsellik ve uyum olarak çok güzeldi.

Dediğin gibi sanırım , o rahatlama sonrası nefeslenmek istemek ve belki biraz daha vakit geçirmek :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cansilver333
Durum
Sosyal Coin
15,666
Hocam valla bravo,
2 saat dolmadan 3 seans iyiymiş.
Gündüz aparetif,ayak üstü görüşmelerde bence en ideali 2 saat.
Yaşadığınız aceleye getirme olayı da bence olmaması gereken bir durum olmasına rağmen, normal karşılıyorum hocam.
Ben bu gibi aceleye gelme durumları olmasın diye genelde gecelik görüşüyorum,sofralar kuruluyor,muhabbetler ediliyor,amacimda salt sex odaklı değil yani he 2 seans yapıyorum genelde gecelik görüşmelerde.
Onda bile 2. Seans sonrası kız tirim tirim gitmek için firsat kolluyor.
Ona da hak veriyorum yani,
Çünkü ben her gün görüşme yapmıyorum,onlar her gün yapıyor.
Ve belli bir mental yorgunluk oluşuyor.. Boşver hocam kafaya takma,bu işler böyle.
Sen sorun cikartmayip efendi gibi giderek sana yakışanı yapmışsın.
Paylaşım için teşekkürler....
Tom yorum için teşekkürler.
İnan 2 saatte 3 seans gibi bir düşüncem yoktu, çıkacağını da düşünmezdim açıkçası.Seansların hakkını verdiği için zaten olumlu görüşme açtım, sadece benim gibi garipseyen olursa diye belirttim yoksa 3 seans yaptım bitti derse diyecek bişey yok ama Cuma akşamı bir pembişle plan yapmışsın, yayılacaksın , yayılamıyorsun gibi bi durum :)

Bende minimum 3 saat görüşüyorum, eğer pembişin 2 saat şartı yoksa , uzun görüşmeler en güzeli, Biraz da sohbet arıyorum sanırım , hepsi bi arada olmuyo işte :) teşekkürler güzel sözlerin için, amaç güzel zaman geçirip , hayat stresini birkaç saat unutmak sonuçta.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye ve Tom Ford
Durum
Sosyal Coin
15,666
Yorum için teşekkürler , bence gayet sıcak bi kız , ya da benim görüşmemde öyleydi 🙂

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,760
hocam selam
yazdılarınız doğru ve isabetli : ama luda arkadaş bizden değil.
yabancı olduğu için sohbet olayı yok denecek kadar az.
az türkçe bilen birisi ile zaten sıcak muhabbet iletişimde olmaz.
1 senede 3 farklı zamanda görüştüm hani ordan biliyorum. soğuk birisi ama rusların genel yapısı budur.
işini yapar kenara çekilir fazla ısıtmaz ortamı yapısı budur. işini yapar demiştim , ki referans sahibide bunu ifade etmiş.
iş bitti mi , tamam hadi daway daway sen git demeye getirirler. iyi kötü demiyorum ama yapısı gereği bu şekilde.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
6,557
hocam selam
yazdılarınız doğru ve isabetli : ama luda arkadaş bizden değil.
yabancı olduğu için sohbet olayı yok denecek kadar az.
az türkçe bilen birisi ile zaten sıcak muhabbet iletişimde olmaz.
1 senede 3 farklı zamanda görüştüm hani ordan biliyorum. soğuk birisi ama rusların genel yapısı budur.
işini yapar kenara çekilir fazla ısıtmaz ortamı yapısı budur. işini yapar demiştim , ki referans sahibide bunu ifade etmiş.
iş bitti mi , tamam hadi daway daway sen git demeye getirirler. iyi kötü demiyorum ama yapısı gereği bu şekilde.

Üstat burada demek istediğim, arkadaşımız bir anlaşma yapmış ve bu anlaşmaya uyulmamış.

Bu durumda kızın kendisine son derece kibar bir şekilde anlaşmaya uymadınız, şu kadar saat/dakika neyse daha sizinle birlikte olmak isterim denilmesi bana göre doğru olurdu.
Tepki hemen o anda kibarca verilebilseydi belki kızda pardon deyip olması gerekeni yapacaktı. Ya da yapmayacaktı o zaman böyle anlaştık, söyledim, yine de yapmadı demek bana göre daha güçlü bir argüman olurdu.

Bu arkadaşın yabancı olmasından bağımsız konu. İçimizdekileri hemen o anda karşımızdaki insan ile çözmüyoruz. Sonradan buralarda patlıyor. Ayrıca kızın cevap verme, kendini savunma durumu da yok.

Biz Türkler kötü olduğunu düşündüğümüz konular ile yüzleşmeye biraz korkuyoruz sanki. Tam tersine yabancıların direkt yüzleşmeye daha açık olduklarını düşünüyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: El Chapo
Durum
Sosyal Coin
480

paylaşım için teşekkürler üstad

Beğenenler:
  • Beğen
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye