Geçenlerde bir öğlen vakti @azraistanbul hanım ile görüşme şansı yakaladım. Evi merkezi bir yerde, toplu taşıma ile çok yakın, arabayla ziyaret edeceklerin de sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Kapıyı çok güzel ve tatlı bir hatun açtı, gerçekten çok sıcakkanlı ve hoş sohbet bir kadın kendisi. Misafirperver de aynı zamanda. Kahve ikramından sonra ufaktan duşun yolunu tuttum, Azra da hazırlanıp ufak bir kostüm değişimi yapıyordu 😁 vücudu gerçekten de resimlerdeki gibi, kıvrımlı ve çok seksi bir vücuda sahip. Zaten ateşim yavaştan çıkmaya başlamışken, yatak odasında forumda bahsedildiği gibi "üçüncü Azra" ile tanıştım 😁 Yatak odasında bambaşka bir kişiliğe bürünüyor kendisi, içinden adeta bir kaplan çıkıyor😁 Tutkulu ve ateşli bir seansın ardından biraz dinlenip biraz daha muhabbet ettik, ikinci seans daha da vahşi ve doyurucu geçti. Kendisine söylediğim gibi beni de epey motive ettiği için sanki 20 yaşlarımdaki performansıma döndüm😂 GFE, PSE, hangisini ararsanız Azra'da hepsi mevcut. Çok memnun kaldım, tanıştığımıza çok memnun oldum @azraistanbul kendine çok iyi bak, yine görüşmek dileğiyle 😘