Duo görüşmelere bir süre ara vererek hem siz değerli forum üyelerini referanslardan mahrum bıraktığım;
hem de değerli pembişleri boşladığım için gerekeni yapmaya karar verdim 🤓
Önceden planladığımız Ebru & Mana duo görüşmesini bugün gerçekleştirdik.
Defalarca kez görüştüğüm Alfa Ebru hanımın yanına bir de Esmer Güzel Mana hanım katılınca tadından da yendi yanında da yatıldı
Beyaz seksi bir iç çamaşırı kombiniyle karşılandım ki Mana hanımın esmer vücuduna çok yakışıyor.
Yatakta istekli ve tahrik edici; koltukta kültürlü ve konuşkan😁 Kesinlikle görüşmekten memnun olacağınız bir hanım.
Ebru hanım zaten vazgeçilmezim. Görüşmelerimizden aldığımız keyif bir yana insan olarak çok değer verdiğim saygı duyduğum bir insan
@EBRUSCRT ve @Mana yaşattıklarınız için teşekkürler ❖
hem de değerli pembişleri boşladığım için gerekeni yapmaya karar verdim 🤓
Önceden planladığımız Ebru & Mana duo görüşmesini bugün gerçekleştirdik.
Defalarca kez görüştüğüm Alfa Ebru hanımın yanına bir de Esmer Güzel Mana hanım katılınca tadından da yendi yanında da yatıldı
Beyaz seksi bir iç çamaşırı kombiniyle karşılandım ki Mana hanımın esmer vücuduna çok yakışıyor.
Yatakta istekli ve tahrik edici; koltukta kültürlü ve konuşkan😁 Kesinlikle görüşmekten memnun olacağınız bir hanım.
Ebru hanım zaten vazgeçilmezim. Görüşmelerimizden aldığımız keyif bir yana insan olarak çok değer verdiğim saygı duyduğum bir insan
@EBRUSCRT ve @Mana yaşattıklarınız için teşekkürler ❖
Son düzenleme: