Olumlu Görüşme Livai & Banu

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
3,684
Banu hanımla sanırım 6. görüşmemiz oldu. Her daim güler yüzlü, tatlı mı tatlı bir kadın. Zamana meydan okuyan seksiliğiyle uzun bir aradan sonra yine aldı götürdü beni başka diyarlara 🤠 E özlemişim ama 😄
Bir sonraki görüşme için bu kadar arayı açmama ümidiyle ve sevgili Nihal hanıma da selamlarımla 🫶🏻

Durum
Sosyal Coin
282,746
Banu hanımla sanırım 6. görüşmemiz oldu. Her daim güler yüzlü, tatlı mı tatlı bir kadın. Zamana meydan okuyan seksiliğiyle uzun bir aradan sonra yine aldı götürdü beni başka diyarlara 🤠 E özlemişim ama 😄
Bir sonraki görüşme için bu kadar arayı açmama ümidiyle ve sevgili Nihal hanıma da selamlarımla 🫶🏻

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
42,982
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Livai
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye