Bi de duymak istemiş olamaz mıyım? Sevgili @Moria 😂❤️🤗🫣Sevmediğimizi kim söyledi 🤣🤣
Tabi sevişerek diri tutabiliriz 🥰Libidoyu diri tutmak lazım
Ne zaman isterseniz bayim 💋❤️Bu efsane karşısında her gün kalbim daha da hızlı çarpıyor. Beni not al Tomris Hatun 🙂🙂
Teşekkürler ❤️Bu güzellik sevilmez mi aşk tanrıçası. Afroditim ❤️❤️❤️
Size doyum olmaz diye düşünüyorumTabi sevişerek diri tutabiliriz 🥰
Şimdi ben merak ettim ne kadar yüksek🤣🤣🤣🙊😋😋😋😋😋😋😘😘😘
Her türlü seviliyorsun🙏🥰 Ballı Gül dudaklım 💋🔥😘🙈🥰
Sevelim tabii uzun uzun her anın tadını çıkararak
Hayatım sen yine tadına baktın bakamayanlar ne yapsın 🥰❤️Kendimizi zor tutuyoruz Tomris Hatun yapmayın böyle lütfen
Teşekkürler 🥰🥰🥰Taktım ben bu kıza👍😋😋
Canımın içi teşekkürler ❤️🥰🥰Ankaranın incisi, pırlantası seni sevmeyen ölsün yine yine ve yine demekten sıkılmayacağım çok güzelsin ❤️❤️❤️
Paylaşım için teşekkürler 😘
Yaşanmadan bilemezsiniz efenim 🥰🤗Şimdi ben merak ettim ne kadar yüksek🤣🤣🤣🙊😋😋😋😋😋😋😘😘😘
Tabi her dakika,her saniye hatta her salise önemlidir sevme konusunda 🥰Sevelim tabii uzun uzun her anın tadını çıkararak
Çok teşekkürler çok naziksiniz 🥰🫣Merhabalar. Tomris hanım. Çok güzelsiniz.
Teşekkür ederim tatlım ❤️🥰Her türlü seviliyorsun🙏🥰 Ballı Gül dudaklım 💋🔥😘🙈🥰
Öyle söylerler teşekkürler 🥰❤️Size doyum olmaz diye düşünüyorum
Tabiki yaşamak isterimmm efenimmm kim yaşamak istemez ki yani en sewdiğim libidosu yüksek olan kadınlardır🙊😁 ayrı bi sexsi oluyorrrrr😘😘😘😘🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈💣Yaşanmadan bilemezsiniz efenim 🥰🤗
Ahhh Ahhh sevilmez mi hiç 🔥😀 Hele ki senin libidonu yaşayıpta sevmemek ne mümkün 🔥😋😀
Birde senin gibi sexy güzel harika bir kadın olunca sevmezmiyiz hiç.. çok çok çok seviyorum hem de 🥰🤗😃🧿🧿
Bende sabırsızlıkla o yeni tadı bekliyorum 🥰Tadına bakmak için sabırsızlanıyorum
Teşekkür ederim 🥰❤️Güzelliğin dolgunluğun sende başkasın be Tomrisim
Teşekkür ederimm🥰❤️Tabikide seviyoruz her nokta ile ayrı ayrı ilgilenilmesi gerek özellikle 3.poz bacak ve ayaklar harikasınız 😇
🥰❤️❤️Libido bir kelime değil kadındır 🙃
😎
🥰❤️❤️❤️❤️Birde senin gibi sexy güzel harika bir kadın olunca sevmezmiyiz hiç.. çok çok çok seviyorum hem de 🥰🤗😃🧿🧿
Umarım yaşarız 🥰Tabiki yaşamak isterimmm efenimmm kim yaşamak istemez ki yani en sewdiğim libidosu yüksek olan kadınlardır🙊😁 ayrı bi sexsi oluyorrrrr😘😘😘😘🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈💣
🥰🥰🥰🥰❤️ hep istesin aşkım. 🥰🥰Belki tadı damağımda kaldı. Belki canım birkez daha istedi
🥰🥰Baştacısın..
Bebişimmmm ❤️❤️ özlendin ❤️🥰Ahhh Ahhh sevilmez mi hiç 🔥😀 Hele ki senin libidonu yaşayıpta sevmemek ne mümkün 🔥😋😀
Hemde çok ❤️Yüksek libido iyidir 🔥🔥🔥
Umarımmk cok isterimmm o güzel hissi siznle😘😘😘😘😘😘🔥🔥🔥🔥Umarım yaşarız 🥰
🥰❤️❤️Umarımmk cok isterimmm o güzel hissi siznle😘😘😘😘😘😘🔥🔥🔥🔥
🍑🍑🍑😋😋😋😘😘😘😘🔥🔥🔥🔥🔥🙊🙊
Teşekkür canım🥰❤️Libidosu yüksek kadınların hastasıyız 😄😄😄
her zaman sevecensinLibidosu yüksek kadınları sevelim lütfen🥰🔥🫣
Teşekkürler 🥰her zaman sevecensin
Beklerim bayım ♥️🔥İstanbul için belki değil ama Ankara için iyi ki bu forum var ki böyle kaliteli ve elit pembişleri tanıyabiliyoruz. Son Ankara sehayatımda forumdan haberim yoktu, tam bir gecemi harcadım güvenilir ve elit bir partner bulabilmek için ama sonuç fiyasko. Elim şeyimde kalmıştım çünkü güvenilirlik herşeyden önce gelir bence.
Çok naziksiniz çok teşekkürler ♥️💋 istediğinizde kapımı tıklatabilirsiniz ♥️Ankara listemin en başındasınız Tomris hanım. 🤩😍İsminize de ayrı bayılıyorum 😊
Çok az kaldı sewecem sewecem bakalım libidosu nekadar yüksek🤭🤭🤭😁😁😁😁😈😈😈😈😈😈😈😈Libidosu yüksek kadınları sevelim lütfen🥰🔥🫣
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan 🔥🥰Çok az kaldı sewecem sewecem bakalım libidosu nekadar yüksek🤭🤭🤭😁😁😁😁😈😈😈😈😈😈😈
Zevkleeee 💋♥️🌝🫶Tam sevdiğim 👍🏻 İlk fırsatta tanımak istedim 🔥👿🔥
Çok naziksiniz teşekkür ediyorum ♥️🥰🔥Saç rengi şahane 😏
Kalbimmmm gümmmmm gümmmmm❤❤❤❤❤❤😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥Yaklaşıyor yaklaşmakta olan 🔥🥰
Kalbini severim ♥️♥️♥️♥️Kalbimmmm gümmmmm gümmmmm❤❤❤❤❤❤😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥
Severken sevişmek? Sevişirken sevmek? 🤔 kafam çok karıştı en iyisi sevişelim gitsin 🤪🥰🔥♥️sevelim, sevilelim dünya kimseye kalmaz
Bende seni yerimmmm😘😘😘Kalbini severim ♥️♥️♥️♥️
♥️♥️♥️♥️Bende seni yerimmmm😘😘😘
Yerim senin düşünceni ♥️♥️♥️ teşekkür ederim 🌸Tomrisle sevişmek sevişirken sevmemeye imkan olabilir mi
Her zaman baş tacısın. 💋🔥Libidosu yüksek kadınları sevelim lütfen🥰🔥🫣
Senin gibi adamları tanımak şeref 🥰Her zaman baş tacısın. 💋🔥
Afrodit 🧿🧿🧿Libidosu yüksek kadınları sevelim lütfen🥰🔥🫣