Onaylı Referans Kuzumla görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
22,952
Ezgi hanımı nasıl tarif etsem bir erkeği ömrünün sonuna kadar mutlu edebilecek hem görselliğe ve kafa yapısına sahip. Dobra, gülmeyi seven, gözede gönlede hitap eden birisi. 3 saatlik bir Incall görüşmem oldu. Bugüne kadar gittiğim en lüks Incall muhit olabilir. Karşılaması samimi ve sıcaktı. Evi tertipli düzenli. Yatakta kurallar dahilindeki hiç bir isteğimi kırmadı. Da vincinin elinden çıkmış Heykel gibi hatun. Kendisiyle yakın zamanda umarım tekrar bir araya gelebilirim. Buradan da sevgilerimi gönderiyorum. 🫶

Durum
Sosyal Coin
23,165
Ezgi hanımı nasıl tarif etsem bir erkeği ömrünün sonuna kadar mutlu edebilecek hem görselliğe ve kafa yapısına sahip. Dobra, gülmeyi seven, gözede gönlede hitap eden birisi. 3 saatlik bir Incall görüşmem oldu. Bugüne kadar gittiğim en lüks Incall muhit olabilir. Karşılaması samimi ve sıcaktı. Evi tertipli düzenli. Yatakta kurallar dahilindeki hiç bir isteğimi kırmadı. Da vincinin elinden çıkmış Heykel gibi hatun. Kendisiyle yakın zamanda umarım tekrar bir araya gelebilirim. Buradan da sevgilerimi gönderiyorum. 🫶
Referans için teşekkürler @Masöz Ezgi candır görüşmeyen çok şey kaybeder

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ataşehir Ezgi ve Khanral
Durum
Sosyal Coin
27,169
Tanıtım Konusu Referansları
Öncelikle merhabalar kuzum benim iyi ki geldin iyi ki tanidim seni güzel sözlerin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim seni kocaman kocaman öpüyorum 💋💋💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool ve Khanral
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye