Onaylı Referans Kusursuz

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
9,100
Tanıtım Konusu Referansları
Defalarca görüştüğüm Daisy hem sohbeti hem de yaşattıkları açısından bir örneği olmayan çok özel bir insandır. Keyifli vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz.
Sevgili Cem uzak , Seninle bir çok kez görüşmüş olmaktan mutluluk duyuyorum 😇 Her zaman keyifli geçiyor 😍 Değerli zamanını ayırmışsın, bu tatlı referans paylaşımını yazmışsın 🥰 çok teşekkür ediyorum 🙏😊 tekrar görüşmek dileğiyle… Sevgiler
😘 🌼

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
634
Sevgili @Daisy Hanım... Size geç kalmış bir teşekkürü etmek için burdayım. Sizinle geçen zamanda zamanın durmasını istedim. Sizin gibi güzel bir bayanla vakit geçirmekten çok mutluluk duydum. Tekrar görüşeceğiz umarım çünkü İstanbula gelmek için bir sebebim daha var :)) 👄❤️❤️❤️❤️💐

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy
Durum
Sosyal Coin
9,100
Tanıtım Konusu Referansları
Sevgili @Daisy Hanım... Size geç kalmış bir teşekkürü etmek için burdayım. Sizinle geçen zamanda zamanın durmasını istedim. Sizin gibi güzel bir bayanla vakit geçirmekten çok mutluluk duydum. Tekrar görüşeceğiz umarım çünkü İstanbula gelmek için bir sebebim daha var :)) 👄❤️❤️❤️❤️💐
bu güzel iltifatın için sana teşekkür ediyorum sevgili ALPİ3334 😘 🙏
🌼

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Agora77
Durum
Sosyal Coin
1,450
Defalarca görüştüğüm Daisy hem sohbeti hem de yaşattıkları açısından bir örneği olmayan çok özel bir insandır. Keyifli vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz.
Umarım kendisiyle bir görüşme fırsatı bulabilirim.Referans için tesekkürlet

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye