Kuşlu siteden tanıyanlar?

Durum
Sosyal Coin
17,578
İlki eski forum üyesi Tuğçe Su diğeri hakkında bilgim yok

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,240
Bu sitede yasaklı üye olarak geçiyor. Sebebi nedir dostlar? Forumdan olmayınca pek güvenemedim açıkçası

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,268
Tuğce su direk dolandırıcı kendisi ön ödeme alıp kılıf uydurup görüşmeleri sürekli erteliyor aman diyim sakın gitmeyi düşünmeyin (bizzat yaşadım)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: anaconda911 ve ylmaz1114
Durum
Sosyal Coin
7,828
Tuğce su direk dolandırıcı kendisi ön ödeme alıp kılıf uydurup görüşmeleri sürekli erteliyor aman diyim sakın gitmeyi düşünmeyin (bizzat yaşadım)
Hocam forumdan bu yüzden uzaklaştırıldı herhalde geçmiş olsun sana ama bende fiziğine etkisi altında kaldım baya vazgeçtim teşekkürler yazdığın için

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,268
Aman diyim hocam sakın bende başıma geldikten sonra araştırdım admine yazdım ama forumda olmadıgı icin yapabiliceği bişey yoksa sağolsun cok yardımcı oldu konu alcılınca bende yazıp baskası yanmasın bilgisi olsun diye yazim dedim

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ylmaz1114
Durum
Sosyal Coin
12,645
Aman diyim hocam sakın bende başıma geldikten sonra araştırdım admine yazdım ama forumda olmadıgı icin yapabiliceği bişey yoksa sağolsun cok yardımcı oldu konu alcılınca bende yazıp baskası yanmasın bilgisi olsun diye yazim dedim
İkisi de sıkıntı anlaşılan. Teşekkürler dostlar, iyi ki varsınız!

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Pegasus96
Durum
Sosyal Coin
991
Basina bela almak istemiyirsan paranla rezil olmak iatemiyorsan gitme. Yinede sen bilirsin ustadim. Ben carpildim sen carpilma kardesim

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Jengo
Durum
Sosyal Coin
13,165
Aynı şekilde benimde başıma geldi ön ödeme alıp daha sonra randevulaştığımız günde sürekli ekildim en az 3-4 kere ekildikten sonra ön ödemeyi geri istedim çünkü bunun sonu gelmeyecekti belliydi artık daha sonra beni engelledi o yüzden tuğçe su'ya dikkat edin kendisi bildiğin nitelikli dolandırıcı yani

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Jengo
Durum
Sosyal Coin
10,257
Dikkatli olmak lazım, uyarılar için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864