Arkadaşlar merhaba,
Kuşlu sitede @tugcebldn ve @AtasehirAzra ile görüşen ve tanıyan var mıdır?
Teşekkürlerİlki eski forum üyesi Tuğçe Su diğeri hakkında bilgim yok
Tugce Hanıı tanıyorum ama @AtasehirAzra tavsiye etmem üstadım. Detay isterseniz DM den bilgi verebilrim.Arkadaşlar merhaba,
Forumdan ayrılan veya uzaklaştırılan partnerler ve üyeler yasaklı üye olarak görünür.Bu sitede yasaklı üye olarak geçiyor. Sebebi nedir dostlar? Forumdan olmayınca pek güvenemedim açıkçası
Yazdım üstat. Bilgi verirsen çok sevinirim.Tugce Hanıı tanıyorum ama @AtasehirAzra tavsiye etmem üstadım. Detay isterseniz DM den bilgi verebilrim.
Tuğçe hanım kötü bir olay mu olduArkadaşlar merhaba,
Anladım hocam teşekkürler. Peki var mıdır bir dolandırıcılık mevzusu vs yoksa kendisi mi ayrıldı?Forumdan ayrılan veya uzaklaştırılan partnerler ve üyeler yasaklı üye olarak görünür.
Hocam forumdan bu yüzden uzaklaştırıldı herhalde geçmiş olsun sana ama bende fiziğine etkisi altında kaldım baya vazgeçtim teşekkürler yazdığın içinTuğce su direk dolandırıcı kendisi ön ödeme alıp kılıf uydurup görüşmeleri sürekli erteliyor aman diyim sakın gitmeyi düşünmeyin (bizzat yaşadım)
İkisi de sıkıntı anlaşılan. Teşekkürler dostlar, iyi ki varsınız!Aman diyim hocam sakın bende başıma geldikten sonra araştırdım admine yazdım ama forumda olmadıgı icin yapabiliceği bişey yoksa sağolsun cok yardımcı oldu konu alcılınca bende yazıp baskası yanmasın bilgisi olsun diye yazim dedim
Ustad, Azra hakkında bilgi verirmisin rica etsem 🙏Tugce Hanıı tanıyorum ama @AtasehirAzra tavsiye etmem üstadım. Detay isterseniz DM den bilgi verebilrim.