😎Kurt bulamayınca tavşana saldırdımm 😎

Durum
Sosyal Coin
876
Bu sefer Masalın sonu gökten 3 elma düşerle bitmiyordu, "Hayvanlar alemi bile ona hayrandı." şeklinde son buluyordu...
O tavşanın çenesindeki elinin güzeliiği saçlarının bakımı ve eminimki teninin pürüzsüzlüğü off offfff ben havuç yemeye gidiyorum

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈 ve Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
8,710
Bu sefer Masalın sonu gökten 3 elma düşerle bitmiyordu, "Hayvanlar alemi bile ona hayrandı." şeklinde son buluyordu...
O tavşanın çenesindeki elinin güzeliiği saçlarının bakımı ve eminimki teninin pürüzsüzlüğü off offfff ben havuç yemeye gidiyorum
Üstadım sizde ne detaya dikkat var 🤣 hepsini anladımda tenininin pürüzsülüğü 🤔

Helal olsun 😉

Beğenenler:
  • Üzüldüm
  • Haha
Tepkiler: Luis Campos ve Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları

Masalın sonuda çok güzel 🥰🥰🥰
Çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰 benim evde çok havuç var gel ben vereyim 😎😎🤣🤣🥰🥰

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
50,183
Sende deprem anıları bitmez bence 🤣🤣 her gelen deprem Yaşar , yaşatırsın 😈🫵
Gerçekten sesli güldüm 🤣🤣🤣🤭🤭ya sende hemen kötü anlama çekiyorsun 🤣🤣🤣bu gerçek depremde gerçek yaşadığım bir şey valla anlatsam çok gülersin 🤣🤣🤣😇😇😁😁🙈🙈🙈

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
50,183
Bana bak bu kadar msj bu kadar mesai filan seni öpemesem wallaha hakkımı helal etmem 😈 hem iyi edicem dedin hem İst gelicem diye söz verdin ; hiiiiç anlamam 😎😉
Öpücem, öpücem dedim sana 🤣🤣🤣🥰🥰kime hakkını helal etmiyon sosyal foruma mı 🤭🤭🤣🤣adminim duymasın seni atar burdan 🤪🤪🤣🤣🥰🥰evet dedim gelicem yavrum gelicem kuzum merak etme 🥰🥰🤣🤣💋💋💋

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
Öpücem, öpücem dedim sana 🤣🤣🤣🥰🥰kime hakkını helal etmiyon sosyal foruma mı 🤭🤭🤣🤣adminim duymasın seni atar burdan 🤪🤪🤣🤣🥰🥰evet dedim gelicem yavrum gelicem kuzum merak etme 🥰🥰🤣🤣💋💋💋
Sana , sana etmem hakkımı helal 🤣🤣 o kadar yazdım gel İst ‘a diye 😈 Gel tabi waiting ballı lokmam seni hamm yapıcammm 😘😘

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
876
Masalın sonuda çok güzel 🥰🥰🥰
Çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰 benim evde çok havuç var gel ben vereyim 😎😎🤣🤣🥰🥰
Sen havuçları rendelerken sarsam seni arkadan saçlarını atsam arkaya yavaşça sokulsam boynuna ellerimle avuçlarken seni öpücükler kondursam vakumlasam adeta ateşli tenini 🔥👄🤦🏻‍♂️

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve Moria 🦈
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye