😎🤣Ormanda değil ama clapta bir tavşan gördüm bu anı sizinlede paylaşmak istedim 😎🤣
Valla yanıma gelince çok korktum biliyon mu kocaman bir tavşan 🤣🤣🤣Dikkat et yemesin seni🤣
Sempatik değil büyük olduğu için onu görünce şaşırdım ne yapacağımı 🤣🤣🤣😎😎🥰🥰🤭🤭Bu tavşan hiç sempatik değil ki neden saldırıyorsun 😑😑😑
Tawşan olmaya karar werdim😂😂😎🤣Ormanda değil ama clapta bir tavşan gördüm bu anı sizinlede paylaşmak istedim 😎🤣
Üstadım sizde ne detaya dikkat var 🤣 hepsini anladımda tenininin pürüzsülüğü 🤔Bu sefer Masalın sonu gökten 3 elma düşerle bitmiyordu, "Hayvanlar alemi bile ona hayrandı." şeklinde son buluyordu...
O tavşanın çenesindeki elinin güzeliiği saçlarının bakımı ve eminimki teninin pürüzsüzlüğü off offfff ben havuç yemeye gidiyorum
Masalın sonuda çok güzel 🥰🥰🥰Bu sefer Masalın sonu gökten 3 elma düşerle bitmiyordu, "Hayvanlar alemi bile ona hayrandı." şeklinde son buluyordu...
O tavşanın çenesindeki elinin güzeliiği saçlarının bakımı ve eminimki teninin pürüzsüzlüğü off offfff ben havuç yemeye gidiyorum
Teşekkür ederim 🥰🥰🥰Enerjine bayılıyorum 😘
Minik tavşan 🤣🤣🤣Tawşan olmaya karar werdim😂😂
Sen istersen ben öpmezmiyim çok çok öperim bak ona göre söylemedi deme 😎😎🥰🤣🤣🤣@Cansel Ulusoy tavşanı öpme beni öppp 🥹
Adam detaycı yavrum ne yapalım 😎😎🥰🥰🤣🤣🤣Üstadım sizde ne detaya dikkat var 🤣 hepsini anladımda tenininin pürüzsülüğü 🤔
Helal olsun 😉
Sende miiii 😳🤪🤣🤣🤣 hani kurt olacaktın sen🥰🥰🤣🤣Bazen tavsan olmak istersin🥲😀
Öpen öpene ben bi öpersem ama İzmir sallanır 😈🤣Sen istersen ben öpmezmiyim çok çok öperim bak ona göre söylemedi deme 😎😎🥰🤣🤣🤣
Aynen amaaaaaa tawşan gibi😂😂😂😂😂😂😂Minik tavşan 🤣🤣🤣
Senin icin kurtta olunur kuzu da, tavsan da😘😀Sende miiii 😳🤪🤣🤣🤣 hani kurt olacaktın sen🥰🥰🤣🤣
Sallayım İzmir'i bebekkk sorun yok 🤣🤣😎😎🥰Öpen öpene ben bi öpersem ama İzmir sallanır 😈🤣
Pempe tavşan olursan ben makas alabilirim hiç sorun değil çok sıkarım ama ona göre 🤪🤪🤣🤣🥰🥰Bir pembe tavşan olamadım 😞
Yok ki yanağımdan makas alan 😁😁
🤣🤣🤣🤣🤣Aynen amaaaaaa tawşan gibi😂😂😂😂😂😂😂
Depremden korkanlar var öyle deme 🤣🤣Sallayım İzmir'i bebekkk sorun yok 🤣🤣😎😎🥰
Bir buluşsak eminim neler olursun neler 🤣🤣🤣🥰🥰😎😎💋💋Senin icin kurtta olunur kuzu da, tavsan da😘😀
Başta ben olmak üzere 🤣🤣sana bir deprem anımı anlatcam geçen yıl olan 😳😳🤣🤣Depremden korkanlar var öyle deme 🤣🤣
Sesli güldüm 🤭🤭🤣🤣🤣🤣Tavşan hızı diye bir realite var 😂😂😂
Sende deprem anıları bitmez bence 🤣🤣 her gelen deprem Yaşar , yaşatırsın 😈🫵Başta ben olmak üzere 🤣🤣sana bir deprem anımı anlatcam geçen yıl olan 😳😳🤣🤣
Gerçekten sesli güldüm 🤣🤣🤣🤭🤭ya sende hemen kötü anlama çekiyorsun 🤣🤣🤣bu gerçek depremde gerçek yaşadığım bir şey valla anlatsam çok gülersin 🤣🤣🤣😇😇😁😁🙈🙈🙈Sende deprem anıları bitmez bence 🤣🤣 her gelen deprem Yaşar , yaşatırsın 😈🫵
Kötüyüm ben çok kötü , o yüzden kötü anlama çekerim 😈 aklım hep o kötü şeylerde 🤪😜😝Gerçekten sesli güldüm 🤣🤣🤣🤭🤭ya sende hemen kötü anlama çekiyorsun 🤣
Sen mi kötüsün hiçte inanmadım kii 😎😎🤣🤣sen kötüysen ben seni iyi ederim 💕💕🤣🤣😎😎💋💋🥰🥰Kötüyüm ben çok kötü , o yüzden kötü anlama çekerim 😈 aklım hep o kötü şeylerde 🤪😜😝
Bana bak bu kadar msj bu kadar mesai filan seni öpemesem wallaha hakkımı helal etmem 😈 hem iyi edicem dedin hem İst gelicem diye söz verdin ; hiiiiç anlamam 😎😉Sen mi kötüsün hiçte inanmadım kii 😎😎🤣🤣sen kötüysen ben seni iyi ederim 💕💕🤣🤣😎😎💋💋🥰🥰
Öldür beni tavşan tavşan 🐇🐇🐇🐇Pempe tavşan olursan ben makas alabilirim hiç sorun değil çok sıkarım ama ona göre 🤪🤪🤣🤣🥰🥰
Prodüksiyon kurarim biliyorsun😂🤣Bir buluşsak eminim neler olursun neler 🤣🤣🤣🥰🥰😎😎💋💋
Öpücem, öpücem dedim sana 🤣🤣🤣🥰🥰kime hakkını helal etmiyon sosyal foruma mı 🤭🤭🤣🤣adminim duymasın seni atar burdan 🤪🤪🤣🤣🥰🥰evet dedim gelicem yavrum gelicem kuzum merak etme 🥰🥰🤣🤣💋💋💋Bana bak bu kadar msj bu kadar mesai filan seni öpemesem wallaha hakkımı helal etmem 😈 hem iyi edicem dedin hem İst gelicem diye söz verdin ; hiiiiç anlamam 😎😉
Ama ben kıyamam m ki seni öldürmeye 🤣🤣🤣😉😉😎😎🤗severim, öperim makas alırım 🤣🤣😎😎Öldür beni tavşan tavşan 🐇🐇🐇🐇
Çok iyi biliyorum 🤣🤣🤣🥰🥰Prodüksiyon kurarim biliyorsun😂🤣
Sana , sana etmem hakkımı helal 🤣🤣 o kadar yazdım gel İst ‘a diye 😈 Gel tabi waiting ballı lokmam seni hamm yapıcammm 😘😘Öpücem, öpücem dedim sana 🤣🤣🤣🥰🥰kime hakkını helal etmiyon sosyal foruma mı 🤭🤭🤣🤣adminim duymasın seni atar burdan 🤪🤪🤣🤣🥰🥰evet dedim gelicem yavrum gelicem kuzum merak etme 🥰🥰🤣🤣💋💋💋
Ben reel olarakta güldürebilirim 😂😂😂 Hatta daha çok güldürebilirim 😘😘😘Sesli güldüm 🤭🤭🤣🤣🤣🤣
Ney makas mı demek ki beni kesecek kese kağıdı yapacaksın 🙊🙊🙊Ama ben kıyamam m ki seni öldürmeye 🤣🤣🤣😉😉😎😎🤗severim, öperim makas alırım 🤣🤣😎😎
🥰Tamam uygun zamanı kolluyorum 🥰Sana , sana etmem hakkımı helal 🤣🤣 o kadar yazdım gel İst ‘a diye 😈 Gel tabi waiting ballı lokmam seni hamm yapıcammm 😘😘
Ondan hiç şüphem yok 🤭🤭🤭 yazıların rengine bayıldım bu arada maviş, maviş 🥰🥰🥰Ben reel olarakta güldürebilirim 😂😂😂 Hatta daha çok güldürebilirim 😘😘😘
Ben onu yerim hemde kıtır , kıtır , o dudakları , o beyaz teni 🥴🤦🏻♂️🥰Tamam uygun zamanı kolluyorum 🥰
💋Ballı lokman seni yesin emiiii💋💋
Hayır yaaa yanaktan makas alıcam sadece 🤣🤣🥰🥰🥰Ney makas mı demek ki beni kesecek kese kağıdı yapacaksın 🙊🙊🙊
Kıtır, kıtır dedin aklıma gofret geldi 🤣🤣🥰🥰Ben onu yerim hemde kıtır , kıtır , o dudakları , o beyaz teni 🥴🤦🏻♂️
Benim 🍌’um dedektör oldu senin her foti ekleyişinde alarm veriyorrr ; dıtt dıttt 🥴🙈Kıtır, kıtır dedin aklıma gofret geldi 🤣🤣🥰🥰
İstediğin gibi yiyebilirsin bebişkom 🥰🥰
Bir an korktum aha faça gidiyor dedim 😂😂Hayır yaaa yanaktan makas alıcam sadece 🤣🤣🥰🥰🥰
Her detayın ayrı bir hayranlık sebebi olunca 🌹💗Adam detaycı yavrum ne yapalım 😎😎🥰🥰🤣🤣🤣
Sen havuçları rendelerken sarsam seni arkadan saçlarını atsam arkaya yavaşça sokulsam boynuna ellerimle avuçlarken seni öpücükler kondursam vakumlasam adeta ateşli tenini 🔥👄🤦🏻♂️Masalın sonuda çok güzel 🥰🥰🥰
Çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰 benim evde çok havuç var gel ben vereyim 😎😎🤣🤣🥰🥰
Hahaaa altın vuruşu yapmış senin dedektör 🤭🤭🤭🤣🤣🤣ondan alarm veriyordur 🤣🤣🤭🤭🤭Benim 🍌’um dedektör oldu senin her foti ekleyişinde alarm veriyorrr ; dıtt dıttt 🥴🙈
Bu da can yazık bana 🥹
Yok yok kokrma öyle faça vs şeylerle işim yok 🤣🤣🤣Bir an korktum aha faça gidiyor dedim 😂😂
Yanaklarım tombik tombik makaslanınca şok komik 😁😁
Çok teşekkür ederim çok tatlısın 💋💋Her detayın ayrı bir hayranlık sebebi olunca 🌹💗
Bakk bakk fantazide hazır hemen 🤣🤣🤣🥰🥰🥰😎😎Sen havuçları rendelerken sarsam seni arkadan saçlarını atsam arkaya yavaşça sokulsam boynuna ellerimle avuçlarken seni öpücükler kondursam vakumlasam adeta ateşli tenini 🔥👄🤦🏻♂️k
Komik mi🙁 niye alay ediliyor bu gençle😔Bakk bakk fantazide hazır hemen 🤣🤣🤣🥰🥰🥰😎😎
Yok canım neden dalga geçelim 💋💋💋fanztizeleri severim 🥰🥰Komik mi🙁 niye alay ediliyor bu gençle😔