Onaylı Referans Kraliçeye triliçe :)

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,812
Herhalde 7-8inci keredir görüşmemize rağmen halen ilk görüşmeye gidermiş gibi heyecanla koşarak gidiyorum. İzmirin kralicesine giderken elim de boş gitmeyeyim sıcak havada sıcak atmosferde triliçe iyi gider dedim, meğerse kraliçemiz triliçeye bayılırmış.

güzel ve özel anlar için teşekkürler şeker, iyi ki tanımışım seni.

Ekli dosyalar

• 20230826_120932.jpg
    20230826_120932.jpg
    155 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
23,570
Herhalde 7-8inci keredir görüşmemize rağmen halen ilk görüşmeye gidermiş gibi heyecanla koşarak gidiyorum. İzmirin kralicesine giderken elim de boş gitmeyeyim sıxak havada sıcak atmosferde triliçe iyi gider dedim, meğerae kraliçemiz triliçeye bayılırmış.

Paylaşım için teşekkürler, muhabbetiniz bol olsun

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Herhalde 7-8inci keredir görüşmemize rağmen halen ilk görüşmeye gidermiş gibi heyecanla koşarak gidiyorum. İzmirin kralicesine giderken elim de boş gitmeyeyim sıcak havada sıcak atmosferde triliçe iyi gider dedim, meğerse kraliçemiz triliçeye bayılırmış.

Canımsın ne kadar da güzel düşünüyorsun her zaman her görüşmeye geldiğinde hiç elin boş gelmedin ki 😉😉🥰🥰senin heyecanını her geldiğinde o kadar iyi fark ediyorum ki 🤗🤗bunun için bende çok mutlu oluyorum ☺️☺️ herşey için teşekkür ediyorum bende seni iyiki tanımışım 🌺🌺 bende sana güzel görüşmeler için güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum kocaman öpüyorum seni 💋💋💋💋yine gelirken traliçe getirmeyi unutma 🤗🤗🥰🥰☺️çok güzeldi 🥰🥰🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: akşam

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Nice güzel görüşmelere referans için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556