Konya

Durum
Sosyal Coin
19,100
Merhabalar hocam, Konya merkezli bir şirkette çalışıyorum ve iş sebebiyle 45 günde bir bulunuyorum. İş arkadaşlarımla da bu konuyu konuştuk, kendileri bu işlerde zorluk çektiğini ama bazı ajans gibi sistemlerin varlığını duyduklarını ama ulaşamadıklarını söylüyor. Özellikle siyah vip araçla eve kadar servis olduğunu dahi söylediler ama henüz bir net sonuç yok 😂 orada olan arkadaşlar tinder veya news li site üzerinden koşturduklarını söylüyorlar umarım işinize yarar 👋

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,995
Konya'da güvenilir partner önerisi olan var mı? Belki şimdi birileri öneride bulunabilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,995
arkadaş bulma sitelerinden bulabilirsiniz
Arayınca bir şekilde bulunuyor zaten X'li site veya benzerlerinden. Ancak daha önce buradan birinin görüştüğü güvenilir, dolandırılma kandırılma vakasının yaşanmayacağı bir partner arıyorum. Yinede teşekkürler tavsiyen için :))

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,296
Arayınca bir şekilde bulunuyor zaten X'li site veya benzerlerinden. Ancak daha önce buradan birinin görüştüğü güvenilir, dolandırılma kandırılma vakasının yaşanmayacağı bir partner arıyorum. Yinede teşekkürler tavsiyen için :))
Siteden birini çağırın konyaya daha garanti kafanız rahat olur

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: hakkinen
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye