Konumuz ben halaaa deliyiiiimmmmm 😋😋😋😋😋
Hemen aksiyon almann gerekiyor ,😋😋😋😋😋😋Elmira hanım bu artık konuşulacak bir konu değil. Sevişilecek bir konu 🤣😍😍😍
Üstad bence de @Elmira hanım ile sevişilmesi gereken konular var 😁😁😁Elmira hanım bu artık konuşulacak bir konu değil. Sevişilecek bir konu 🤣😍😍😍
Kesssinlikleeeehh kuşum 😘😘😘😘😘. Konu mühim soyunun soyunun gelin 🤣😂🤣😂Üstad bence de @Elmira hanım ile sevişilmesi gereken konular var 😁😁😁
Üstad bence de @Elmira hanım ile sevişilmesi gereken konular var 😁😁😁
İkinizden birini piste alsakta malum istihbaratı öğrensek deermişimm 🤣Elmira hanım bu artık konuşulacak bir konu değil. Sevişilecek bir konu 🤣😍😍😍
Sevgili pirim @Moria , ilerleyen zamanda Elmira hanımın incall görüşme imkanı olursa ben piste çıkarım 🤩🤩🤩İkinizden birini piste alsakta malum istihbaratı öğrensek deermişimm 🤣
Seni takip ediyorum adminim 🤣🤣Sevgili pirim @Moria , ilerleyen zamanda Elmira hanımın incall görüşme imkanı olursa ben piste çıkarım 🤩🤩🤩
Hohutkol bana mülteci hissi veriyor 😁😁😁
Çok güzel olur 😋😋😋😋😋😈😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥İki deli bir araya gelirsek nolur? Hiç düşündün mü? 😜Aşırı arzulanıyorsun😈😈😈🔥🔥🔥
Hahhahhahaa moria operasyonmu yapıyorsun kuşum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣İkinizden birini piste alsakta malum istihbaratı öğrensek deermişimm 🤣
😂🤣😂🤣😂 Desene daha çok bekliceksin 🙊😂😂😂😂Sevgili pirim @Moria , ilerleyen zamanda Elmira hanımın incall görüşme imkanı olursa ben piste çıkarım 🤩🤩🤩
Az kaldı en kısa sürede🔥🔥😘😘😘Çok güzel olur 😋😋😋😋😋😈😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥
😘😘😘😘Az kaldı en kısa sürede🔥🔥😘😘😘
😂🤣😂🤣😂 Desene daha çok bekliceksin 🙊😂😂😂😂
İncall çok yakın zaman da eklenecek.
Bazen bazı isteklerimiz hemen olmaya biliyor 🤷🏻♀️Tanıtım sayfanızda bu ibareyi yazan sizsiniz!
Belli ki beklemeye gerek yok.
Umarım istekleriniz gerçekleşir size keyifli forumlar dilerim.Bazen bazı isteklerimiz hemen olmaya biliyor 🤷🏻♀️
Sen zırdelisin😂😂😂😂😘Konumuz ben halaaa deliyiiiimmmmm 😋😋😋😋😋
Allahin delisi yaaa😂😂😂😂😂😈🔥🔥🔥🔥Kesssinlikleeeehh kuşum 😘😘😘😘😘. Konu mühim soyunun soyunun gelin 🤣😂🤣😂
Yaaa üstad keşke bu konuşmadan sonra onu demeseydi yaaa😀Sevgili pirim @Moria , ilerleyen zamanda Elmira hanımın incall görüşme imkanı olursa ben piste çıkarım 🤩🤩🤩
Ne demeseydi 🤔Yaaa üstad keşke bu konuşmadan sonra onu demeseydi yaaa😀
Delirmesen de bana bir şarkı söylesen olmazmı aşkısı😜😍😻💋🌹🙏 neydi o yıldız tilbenin şarkısı?Konumuz ben halaaa deliyiiiimmmmm 😋😋😋😋😋
Teşekkürler çiçeğim ❤️Umarım istekleriniz gerçekleşir size keyifli forumlar dilerim.
Bak ya hahahhaahahhah evet deliyim normalleşme ye hiiiiiiçç niyetim yooooğğğ 😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥Allahin delisi yaaa😂😂😂😂😂😈🔥🔥🔥🔥
Ne demeseydi bende merak ettim baağğ şimdi 🙊😂😂Yaaa üstad keşke bu konuşmadan sonra onu demeseydi yaaa😀
Yıldız Tilbe den Sana Kalbim Geçti 😁Delirmesen de bana bir şarkı söylesen olmazmı aşkısı😜😍😻💋🌹🙏 neydi o yıldız tilbenin şarkısı?
Beraber delirelim mi o zaman sabahlara kadar😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Bak ya hahahhaahahhah evet deliyim normalleşme ye hiiiiiiçç niyetim yooooğğğ 😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kesinlikle evet evet evet 😂😂😂😂😂Beraber delirelim mi o zaman sabahlara kadar😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Bilemedim ne yapalım mmmm👅👅👅🔥🔥🔥🔥Benim için de pek akıllı uslu demezler Ne yapsak acaba?
😂😂😂😂😂😂 yanarrrrrrrrrrrr😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥Kesinlikle evet evet evet 😂😂😂😂😂
Olabilir 😂😂😂😂Arkadan da serdar ortaç- iki deli çalsın.
Yansın anasını satim jahahahahahah😂😂😂😂😂😂 yanarrrrrrrrrrrr😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😂😂😂😂sewersin tabi yanarlı şeyleri😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Yansın anasını satim jahahahahahah
Sevmezmiyim hiç 😂😂😂😂😘😘😘😂😂😂😂sewersin tabi yanarlı şeyleri😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😂😂😂😂😂🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈Sevmezmiyim hiç 😂😂😂😂😘😘😘