- İstatistikte sabit
Kullanıcı: Açelya Bakırköy
Yaş (Age) : 35
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Bakırköy
Boy (length): 171
Kilo (Weight): 54
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 95
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 57
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 96
Saç Rengi (Hair Color): Sarı
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Kendi evimde ve Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English), Arapça (Arabic)
Standart Servislerim (My Standard Services): OWC (Kondomlu Oral),
OWO (Kondomsuz Oral)
, Vucuda boşalma, soft sex, Ayak fetişi, 69 sex pozisyonu, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CİM, CİF ve MASAJ SEANSLARIM.
Yasaklarım (my bans):
KONDOMSUZ Sex.
Anal Sex.
Hard sex.
İletişim (Contact) : 05305918520
Hakkımda (About Me)
İNCALL VE OUTCALL GÖRÜŞMELER ‼🟥
💋💋💋INCALL
(REF İLE GÖRÜŞÜYORUM )
1 saat 5.000 tl
2 saat 6.000 tl
3 saat 8.000 tl
4 saat 10.000 tl
💋💋💋OUTCALL
( REF İLE GÖRÜŞÜYORUM)
2 Saat 10.000 tl
3 Saat 11.000 tl
4 Saat 12.000tl
🔻EKSTRA HİZMETLERİM;
CİM-CİF 2.000 TL
🌴💦🧘🏼♀🔺️MASAJ HİZMETLERİM🔺️💦:
1 saatlik MASAJ SEANSLARIM;
NURU masaj 5.000 tl
TANTRA masajı 7.000 tl
PROSTAT masajı 9.000 tl
CARİYE MASAJI 10.000 tl
Tüm masajlar 1 saattir.
MASAJ ÇEŞİTLERİ :
📌MUTLU SON ; isveç(Klasik)masajı, ÖN sevişme, oral sex ve el ile boşaltma masaj çeşididir.
💦NURU ;
Japonya'da "kaymak" anlamına geliyor. Vücuda özel bir yağ uygulanır, Açelya, partnerinin çıplak vücudu üzerinde, çıplak bir şekilde kaymaya başlar, bu şüphesiz çok heyecan verici ve harika bir cinsel beraberlik ile
Maksimum fiziksel temaslı bir seks..
🍆PROSTAT MASAJI;
Bu masaj ile Prostat bezi uyarılır,
en samimi tekniklerden biridir.
ÇÜNKÜ her masaj özellikle Prostata yönelik (erkeklerin en içteki yeri) masaj çeşitler,
hem fiziksel hem psikolojik olarak rahatlatır. Perinenin basit bir şekilde uyarilmasıyla başlar ve daha sonra anüsün gerilmesine kadar ritmik bir şekilde devam eder.
Unutulmaz hisler yaşayacak ve sağlığına fayda sağlayacaktır...
🔥TANTRA MASAJI;
"Sürekli Dokunmak" anlamına geliyor. Kandaki kortizon seviyelerinin(stres hormonu) azalmasını ve
oksitosin seviyelerinin( mutluluk hormonu) 5 katına arttığı,
kadının vücudu ve kadının bilgeliği ile şifalı bir enerji ağı , sprituel bir aydınlanma deneyimiyle oluşan cinsel birlikteliktir.
Kendi kareografimle zihinsel ve fiziksel olarak rahatlamış, konfor alanınızın dışında doping etkili rahatlama , başka bir boyuta Tanrıça ile bildiğin ama unuttuğun yerleri ziyaret ve maksimum rahatlama..
💃CARİYE MASAJI;
Kendinizi Sultan hissedeceğiniz, psikolojik ve fiziksel temaslı bir masaj terapisi. Her birimiz milyonlarca sperm arasından birinci olan şampiyonlarız, bu başarıyı bilerek geldik ama çevre koşullarıyla bize unutturuldu. Ama derinlerde bir yerde bu bilgi mevcut. Ve bunu hatırlatmak, bir kral, sultan, padişah, imparator olduğumuzu hatırlamak nasıl olurdu?? Frekansını, enerjini ve titreşimini yükseltme masaj terapisi İle
Kendi teorik ve uygulama bilgilerimle harmanlayip 1 saatlik bir masaj kareografimle sizin ruhunuzdaki, bilincinizdeki ve bedeninizdeki Efendliği(ADALETLİ EFENDİLİĞİ) hatırlatmak ve yaşamak ister misin?
O zaman bu ayrıcalığı yaşamana yardımcı olabilirim . Buradaki en önemli konu; inanmak ve istemek..
Cariye masajını deneyimlemek istersen, O zaman harekete geçme An'ı..
Sen Hayatta bir kelebek etkisi yaratiyorsun mutlu olursan enerjini etrafınada yayarsın ...💃🕺
HAZ ve ORGAZM DOLU ZAMANLAR DİLİYORUM 🍆💦😘
🟥🟥🟥🟥
YASAKLARIM
Kondomsuz ve Anal sex teklif etmeyiniz.
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
Yaş (Age) : 35
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Bakırköy
Boy (length): 171
Kilo (Weight): 54
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 95
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 57
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 96
Saç Rengi (Hair Color): Sarı
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Kendi evimde ve Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English), Arapça (Arabic)
Standart Servislerim (My Standard Services): OWC (Kondomlu Oral),
OWO (Kondomsuz Oral)
, Vucuda boşalma, soft sex, Ayak fetişi, 69 sex pozisyonu, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CİM, CİF ve MASAJ SEANSLARIM.
Yasaklarım (my bans):
KONDOMSUZ Sex.
Anal Sex.
Hard sex.
İletişim (Contact) : 05305918520
Hakkımda (About Me)
İNCALL VE OUTCALL GÖRÜŞMELER ‼🟥
💋💋💋INCALL
(REF İLE GÖRÜŞÜYORUM )
1 saat 5.000 tl
2 saat 6.000 tl
3 saat 8.000 tl
4 saat 10.000 tl
💋💋💋OUTCALL
( REF İLE GÖRÜŞÜYORUM)
2 Saat 10.000 tl
3 Saat 11.000 tl
4 Saat 12.000tl
🔻EKSTRA HİZMETLERİM;
CİM-CİF 2.000 TL
🌴💦🧘🏼♀🔺️MASAJ HİZMETLERİM🔺️💦:
1 saatlik MASAJ SEANSLARIM;
NURU masaj 5.000 tl
TANTRA masajı 7.000 tl
PROSTAT masajı 9.000 tl
CARİYE MASAJI 10.000 tl
Tüm masajlar 1 saattir.
MASAJ ÇEŞİTLERİ :
📌MUTLU SON ; isveç(Klasik)masajı, ÖN sevişme, oral sex ve el ile boşaltma masaj çeşididir.
💦NURU ;
Japonya'da "kaymak" anlamına geliyor. Vücuda özel bir yağ uygulanır, Açelya, partnerinin çıplak vücudu üzerinde, çıplak bir şekilde kaymaya başlar, bu şüphesiz çok heyecan verici ve harika bir cinsel beraberlik ile
Maksimum fiziksel temaslı bir seks..
🍆PROSTAT MASAJI;
Bu masaj ile Prostat bezi uyarılır,
en samimi tekniklerden biridir.
ÇÜNKÜ her masaj özellikle Prostata yönelik (erkeklerin en içteki yeri) masaj çeşitler,
hem fiziksel hem psikolojik olarak rahatlatır. Perinenin basit bir şekilde uyarilmasıyla başlar ve daha sonra anüsün gerilmesine kadar ritmik bir şekilde devam eder.
Unutulmaz hisler yaşayacak ve sağlığına fayda sağlayacaktır...
🔥TANTRA MASAJI;
"Sürekli Dokunmak" anlamına geliyor. Kandaki kortizon seviyelerinin(stres hormonu) azalmasını ve
oksitosin seviyelerinin( mutluluk hormonu) 5 katına arttığı,
kadının vücudu ve kadının bilgeliği ile şifalı bir enerji ağı , sprituel bir aydınlanma deneyimiyle oluşan cinsel birlikteliktir.
Kendi kareografimle zihinsel ve fiziksel olarak rahatlamış, konfor alanınızın dışında doping etkili rahatlama , başka bir boyuta Tanrıça ile bildiğin ama unuttuğun yerleri ziyaret ve maksimum rahatlama..
💃CARİYE MASAJI;
Kendinizi Sultan hissedeceğiniz, psikolojik ve fiziksel temaslı bir masaj terapisi. Her birimiz milyonlarca sperm arasından birinci olan şampiyonlarız, bu başarıyı bilerek geldik ama çevre koşullarıyla bize unutturuldu. Ama derinlerde bir yerde bu bilgi mevcut. Ve bunu hatırlatmak, bir kral, sultan, padişah, imparator olduğumuzu hatırlamak nasıl olurdu?? Frekansını, enerjini ve titreşimini yükseltme masaj terapisi İle
Kendi teorik ve uygulama bilgilerimle harmanlayip 1 saatlik bir masaj kareografimle sizin ruhunuzdaki, bilincinizdeki ve bedeninizdeki Efendliği(ADALETLİ EFENDİLİĞİ) hatırlatmak ve yaşamak ister misin?
O zaman bu ayrıcalığı yaşamana yardımcı olabilirim . Buradaki en önemli konu; inanmak ve istemek..
Cariye masajını deneyimlemek istersen, O zaman harekete geçme An'ı..
Sen Hayatta bir kelebek etkisi yaratiyorsun mutlu olursan enerjini etrafınada yayarsın ...💃🕺
HAZ ve ORGAZM DOLU ZAMANLAR DİLİYORUM 🍆💦😘
🟥🟥🟥🟥
YASAKLARIM
Kondomsuz ve Anal sex teklif etmeyiniz.
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
Ekli dosyalar
-
WhatsApp Image 2023-09-05 at 11.32.08.jpeg43 KB · Görüntüleme: 3,461
-
WhatsApp Image 2023-09-05 at 11.32.09 (2).jpeg60.1 KB · Görüntüleme: 3,271
-
WhatsApp Image 2023-09-05 at 11.32.09.jpeg37.1 KB · Görüntüleme: 3,551
-
-26u4i0.jpg14.6 KB · Görüntüleme: 1,317
-
IMG-20231220-WA0004.jpg82.2 KB · Görüntüleme: 2,390
-