Kullanıcı adı:
İsim (Name): Melis
Yaş (Age) : 23
Şehir (City) : 06 Ankara
Semt (District) : Çankaya
Boy (length): 171
Kilo (Weight): 58
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85 90
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 32
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 90
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengı
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Esmer
Vücut Tipi (Body Type) : Zayıf (thin)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), COF (Yüze Boşalma), Soft Sex, Ayak fetişi (foot fetish), Dominasyon - Sahibelik, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): COB (Vücuda Boşalma), Hard Sex
Yasaklarım (my bans): Anal Rimming (Anüs Yalama), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : 05064019979
Hakkımda (About Me):
Merhaba Ben Melis
Evimde ve otelde görüşme yapıyorum. Otel görüşmelerinde ön ödeme ve taksi ücreti talep ediyorum.
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): Melis
Yaş (Age) : 23
Şehir (City) : 06 Ankara
Semt (District) : Çankaya
Boy (length): 171
Kilo (Weight): 58
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85 90
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 32
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 90
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengı
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Esmer
Vücut Tipi (Body Type) : Zayıf (thin)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), COF (Yüze Boşalma), Soft Sex, Ayak fetişi (foot fetish), Dominasyon - Sahibelik, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): COB (Vücuda Boşalma), Hard Sex
Yasaklarım (my bans): Anal Rimming (Anüs Yalama), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : 05064019979
Hakkımda (About Me):
Merhaba Ben Melis
Evimde ve otelde görüşme yapıyorum. Otel görüşmelerinde ön ödeme ve taksi ücreti talep ediyorum.
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar
Son düzenleme: