- İstatistikte sabit
Kullanıcı adı: ASEL Arjın
İsim (Name): ASEL Arjın
Yaş (Age) : 31
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Anadolu Yakası
Boy (length): 1.60
Kilo (Weight): 55
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 60
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 75
Göz Rengi (Eye Color) : Yeşil
Saç Rengi (Hair Color): Bazen sarı Bazen siyah
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Zayıf (thin)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz eşlik etmem. (I do not use it, you can use it with me, I do not accompany it.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), DFK (Deep french kissing), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi (foot fetish), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Yasaklarım (my bans): A-Level (Anal sex), Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik
İletişim (Contact) : +380 97 364 0872
Lütfen Aramayınız…
Hakkımda (About Me)÷÷
Merhabalar;
İsmim Asel Arjin …..
Her daim enerji dolu konuşmayı seven sıcak kanlı biriyim. Öpiüşmeyi sevişmeyi çok seviyor ve Oral Seks konusunda çok iddalı olduğumu söyleyebilirim☺️
Programlarınız da muhakkak referanslarınızı ve kim olduğunuzdan kısaca bahsederseniz siiznle iletişime geçiyor olmam daha kolay olur.
Hijyen hepimiz için sanıyorum ki hassas bir konudur, Ama yine de üstünü bu konuda çizmek istiyorum 🙏🏾
Her saat mevcut programlarnıza eşilk edebilirim.
Incall Ve Outcall olarak ..:Sadece 1 saat öncesinden yazmanızı rica ederim.
Program içerisinde mevcut zamanlama planlamasında lütfen duyarlı olunuz 🥰
Ödemenizi geldiğiniz de görünen bir yere bırakırsanız baştaki ücret muhabbetini hiç konuşmamış oluruz🙏🏾
Lütfen fiyatlar üzerinden o kaça bu kaça gibi iletişim dilini kullanmayınız🙏🏾
Görüşme içerisinde girişinizden çıkışınıza kadar bulunduğumuz vakit içerisinde memnuniyetniz benim için oldukça önemli 🙏🏾
Bol sevişmeli, ateşli bir görüşme için kendini ödüllendirmek istiyorsan ben buradayım ❤️
♦️INCALL♦️
1 saat 3.500
TL
2 saat 5.000 TL
3 saat 7.000TL
4 Saat 8.500 TL
5 Saat 10.000 TL
♦️OUTCALL♦️
2 Saat 6.500 TL
3 saat 8.500 TL
4 saat 10.000TL
🚖+TAKSİ (Anadolu Yakası tercihim)
+800 TL
Avrupa Yakası: 1.250 TL
🚕 ücreti semte göre degişebiliyor....../
🎀Extra Servislerim:🎀
Rimming: 2.000 TL
Cim: 1.000 TL ( Yutmuyorm)
Cif:1.500TL
Anal (Duruma göre değişir) Tek Seans 2.500
🏩AVRUPA YAKASI OUTCALL ÜCRETİM FARKLIDIR SORUNUZ🥰
✈️Şehir Dışı Görüşme ücretim:
25000 TL🥰
Şehir dışı prpgramlarında görüşme ücretinin yarısını ve + yol masraflarını alıyorum🥰
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): ASEL Arjın
Yaş (Age) : 31
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Anadolu Yakası
Boy (length): 1.60
Kilo (Weight): 55
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 60
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 75
Göz Rengi (Eye Color) : Yeşil
Saç Rengi (Hair Color): Bazen sarı Bazen siyah
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Zayıf (thin)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz eşlik etmem. (I do not use it, you can use it with me, I do not accompany it.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), DFK (Deep french kissing), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi (foot fetish), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Yasaklarım (my bans): A-Level (Anal sex), Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik
İletişim (Contact) : +380 97 364 0872
Lütfen Aramayınız…
Hakkımda (About Me)÷÷
Merhabalar;
İsmim Asel Arjin …..
Her daim enerji dolu konuşmayı seven sıcak kanlı biriyim. Öpiüşmeyi sevişmeyi çok seviyor ve Oral Seks konusunda çok iddalı olduğumu söyleyebilirim☺️
Programlarınız da muhakkak referanslarınızı ve kim olduğunuzdan kısaca bahsederseniz siiznle iletişime geçiyor olmam daha kolay olur.
Hijyen hepimiz için sanıyorum ki hassas bir konudur, Ama yine de üstünü bu konuda çizmek istiyorum 🙏🏾
Her saat mevcut programlarnıza eşilk edebilirim.
Incall Ve Outcall olarak ..:Sadece 1 saat öncesinden yazmanızı rica ederim.
Program içerisinde mevcut zamanlama planlamasında lütfen duyarlı olunuz 🥰
Ödemenizi geldiğiniz de görünen bir yere bırakırsanız baştaki ücret muhabbetini hiç konuşmamış oluruz🙏🏾
Lütfen fiyatlar üzerinden o kaça bu kaça gibi iletişim dilini kullanmayınız🙏🏾
Görüşme içerisinde girişinizden çıkışınıza kadar bulunduğumuz vakit içerisinde memnuniyetniz benim için oldukça önemli 🙏🏾
Bol sevişmeli, ateşli bir görüşme için kendini ödüllendirmek istiyorsan ben buradayım ❤️
♦️INCALL♦️
1 saat 3.500
TL
2 saat 5.000 TL
3 saat 7.000TL
4 Saat 8.500 TL
5 Saat 10.000 TL
♦️OUTCALL♦️
2 Saat 6.500 TL
3 saat 8.500 TL
4 saat 10.000TL
🚖+TAKSİ (Anadolu Yakası tercihim)
+800 TL
Avrupa Yakası: 1.250 TL
🚕 ücreti semte göre degişebiliyor....../
🎀Extra Servislerim:🎀
Rimming: 2.000 TL
Cim: 1.000 TL ( Yutmuyorm)
Cif:1.500TL
Anal (Duruma göre değişir) Tek Seans 2.500
🏩AVRUPA YAKASI OUTCALL ÜCRETİM FARKLIDIR SORUNUZ🥰
✈️Şehir Dışı Görüşme ücretim:
25000 TL🥰
Şehir dışı prpgramlarında görüşme ücretinin yarısını ve + yol masraflarını alıyorum🥰
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar
-
IMG-20240221-WA0014.jpg76.8 KB · Görüntüleme: 2,258
-
IMG_20240217_133601.jpg80.7 KB · Görüntüleme: 1,536
-
IMG_20240217_133056.jpg86.2 KB · Görüntüleme: 1,508
-
IMG-20240217-WA0013.jpg235.8 KB · Görüntüleme: 1,537