Kullanıcı adı: Alev Alev
İsim (Name): Alev
Yaş (Age) : 20
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Gaziosmanpaşa
Boy (length): 1.60
Kilo (Weight): 55
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 60
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 85
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Bakır
Ten Rengi (Skin Color): Buğday
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): hayır yapmıyorum (no I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), DFK (Deep french kissing), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): COB (Vücuda Boşalma), Kucakdansı (Lap Dance),erotic massage (erotik masaj)
Yasaklarım (my bans): OWO (Kondomsuz Oral), CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik, Öpüşme (kissing)
İletişim (Contact) : +4571464807
Hakkımda (About Me):
Merhaba 😊 Ben Alev Alev 🔥🔥
20 yaşında fit vücuda sahip, sohbeti hoş olan, müzik dinlemeyi severim, loş ışıkda sohbet etmekten hoşlanırım temizliğe ve titizli'ğe çok fazla önem veriyorum, karşımdaki kişiden de bunu bekliyorum aksi takdirde taksi ücretini rica edip görüşmeyi sonlandırıyorum. Görüşmelerim de ağız diş vücut kokusunu lütfen önleyin ayrıca deodorant ve parfüm kullanmanızı rica edicem koku ve temizlik hassasiyetim vardır aksi takdirde yine görüşmeyi sonlandırıyorum.
Anadolu ve Avrupa yakasın da otel ve güvenlikli rezidanslarda görüşme yapıyorum.
İncall çok yakın zaman da eklenecek.
Kaliteli vakit geçirmek isteyenler için kesinlikle doğru kişi olduğumu düşünüyorum💋🔥
25 yaşından küçüklerle ve 55 yaşından büyük beylerle görüşmüyorum.
(Ön ödemesiz görüşme kabul etmiyorum !!!)
Görüşmelerimde alkol dışında birşey kullanmıyorum alkol dışında bir şey kullanan beylerle de kesinlikle görüşmüyorum.
“Fotoğraflarım orijinal ve bana aittir bir süpriz yaşamazsınız yüzüme ve fiziğime çok güveniyorum”
Aramalara kesinlikle cevap vermiyorum lütfen sadece whatsaptan kendinizi tanıtarak randevu isteyin
Görüşme ücret bilgilerim:
1 saat 4000 1 seans
2 saat 6000 2 seans
3 saat 7500 3 seans
4 saat 10000 4 seans
Gecelik program için whatsappdan iletişim kurabilirsiniz.
Not: Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz. Edeceksiniz yazmayın. Lütfen!!!
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):🔥
İsim (Name): Alev
Yaş (Age) : 20
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Gaziosmanpaşa
Boy (length): 1.60
Kilo (Weight): 55
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 60
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 85
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Bakır
Ten Rengi (Skin Color): Buğday
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): hayır yapmıyorum (no I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), DFK (Deep french kissing), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): COB (Vücuda Boşalma), Kucakdansı (Lap Dance),erotic massage (erotik masaj)
Yasaklarım (my bans): OWO (Kondomsuz Oral), CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik, Öpüşme (kissing)
İletişim (Contact) : +4571464807
Hakkımda (About Me):
Merhaba 😊 Ben Alev Alev 🔥🔥
20 yaşında fit vücuda sahip, sohbeti hoş olan, müzik dinlemeyi severim, loş ışıkda sohbet etmekten hoşlanırım temizliğe ve titizli'ğe çok fazla önem veriyorum, karşımdaki kişiden de bunu bekliyorum aksi takdirde taksi ücretini rica edip görüşmeyi sonlandırıyorum. Görüşmelerim de ağız diş vücut kokusunu lütfen önleyin ayrıca deodorant ve parfüm kullanmanızı rica edicem koku ve temizlik hassasiyetim vardır aksi takdirde yine görüşmeyi sonlandırıyorum.
Anadolu ve Avrupa yakasın da otel ve güvenlikli rezidanslarda görüşme yapıyorum.
İncall çok yakın zaman da eklenecek.
Kaliteli vakit geçirmek isteyenler için kesinlikle doğru kişi olduğumu düşünüyorum💋🔥
25 yaşından küçüklerle ve 55 yaşından büyük beylerle görüşmüyorum.
(Ön ödemesiz görüşme kabul etmiyorum !!!)
Görüşmelerimde alkol dışında birşey kullanmıyorum alkol dışında bir şey kullanan beylerle de kesinlikle görüşmüyorum.
“Fotoğraflarım orijinal ve bana aittir bir süpriz yaşamazsınız yüzüme ve fiziğime çok güveniyorum”
Aramalara kesinlikle cevap vermiyorum lütfen sadece whatsaptan kendinizi tanıtarak randevu isteyin
Görüşme ücret bilgilerim:
1 saat 4000 1 seans
2 saat 6000 2 seans
3 saat 7500 3 seans
4 saat 10000 4 seans
Gecelik program için whatsappdan iletişim kurabilirsiniz.
Not: Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz. Edeceksiniz yazmayın. Lütfen!!!
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):🔥
Ekli dosyalar
-
7838D2DD-5AC5-49A1-8065-85C6304A59DA.jpeg49.5 KB · Görüntüleme: 2,922
-
AC783781-6FEE-4FCE-8E60-71A141067C83.jpeg44.4 KB · Görüntüleme: 2,441
-
0BA28166-7CB0-4F6C-AA11-960A23600A4C.jpeg58.4 KB · Görüntüleme: 2,454
-
64FEFAD4-421C-470D-892E-E8BE68EA3192.jpeg39.4 KB · Görüntüleme: 1,821