- İstatistikte sabit
Kullanıcı adı: Saule
İsim (Name): Saule
Yaş (Age) : 24
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Sarıyer
Boy (length): 167
Kilo (Weight): 68
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 120
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 83
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 135
Göz Rengi (Eye Color) : Ela
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall görüşme yapmıyorum (I'm not making an outcall call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), COB (Vücuda Boşalma), DFK (Deep french kissing), Kucakdansı (Lap Dance), Soft Sex, 69 (69 sex pozisyonu), Erotic massage, Dominasyon - Sahibelik, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma) her extra ücretim (1500tl )
Yasaklarım (my bans): Yutma (Swallowing9, A-Level (Anal sex)
📵Aramayın ‼️‼️‼️
Görüntülü konuşmak ,2,3saniye sesini duyumak diyenleri engeliyorum,ve lütfen ısrar etmeyin‼️‼️‼️
Alkollü gelmeyin ve uyuşturucu kullanıp gelmeyim ! Lütfen saygılı olun!
İletişim (Contact) : +905343497910
Hakkımda (About Me): Ben Saule 🍒
Orta Asia bombası 💣
24 yaşındayım 🍒
Görüşmelerimi kendi özel dizaynlı dairemde gerçekleştiriyorum 🍒
Sevgili tadında sevişmek istiyorum derseniz doğru insanı buldunuz 🍒
Ayrıca benden sadece cinsel olarak değil ruhsal olarak da keyif alacaksınız 🥰
Kişisel bakıma çok özen gösteriyorum ,
Sizden de aynisini bekliyorum 🥰
Daha da fazla bilgi için özelden yazın lütfen 💋
Refakat üçretlerimi görüşme başında
Zarf içinde alıyorum 🥰💌
1 saat -3000tl 1 seans
2 saat -5000tl 2 seans
3 saat -7000tl 3 seans
4 saat- 9000tl 4 seans
5 saat-11.000tl 5 seans
Gecelik 8saat -20.000tl
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): Saule
Yaş (Age) : 24
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Sarıyer
Boy (length): 167
Kilo (Weight): 68
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 120
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 83
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 135
Göz Rengi (Eye Color) : Ela
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall görüşme yapmıyorum (I'm not making an outcall call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), COB (Vücuda Boşalma), DFK (Deep french kissing), Kucakdansı (Lap Dance), Soft Sex, 69 (69 sex pozisyonu), Erotic massage, Dominasyon - Sahibelik, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma) her extra ücretim (1500tl )
Yasaklarım (my bans): Yutma (Swallowing9, A-Level (Anal sex)
📵Aramayın ‼️‼️‼️
Görüntülü konuşmak ,2,3saniye sesini duyumak diyenleri engeliyorum,ve lütfen ısrar etmeyin‼️‼️‼️
Alkollü gelmeyin ve uyuşturucu kullanıp gelmeyim ! Lütfen saygılı olun!
İletişim (Contact) : +905343497910
Hakkımda (About Me): Ben Saule 🍒
Orta Asia bombası 💣
24 yaşındayım 🍒
Görüşmelerimi kendi özel dizaynlı dairemde gerçekleştiriyorum 🍒
Sevgili tadında sevişmek istiyorum derseniz doğru insanı buldunuz 🍒
Ayrıca benden sadece cinsel olarak değil ruhsal olarak da keyif alacaksınız 🥰
Kişisel bakıma çok özen gösteriyorum ,
Sizden de aynisini bekliyorum 🥰
Daha da fazla bilgi için özelden yazın lütfen 💋
Refakat üçretlerimi görüşme başında
Zarf içinde alıyorum 🥰💌