Kullanıcı adı:
İsim (Name): Alina
Yaş (Age) : 29
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Kartal
Boy (length): 166
Kilo (Weight): 50
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 90
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 64
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 90
Göz Rengi (Eye Color) : Yeşil
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall Görüşme yapmıyorum (Outcall I'm not making a call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I do not use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), DFK (Deep french kissing), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), 69 (69 sex pozisyonu), Erotic massage, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma)
Yasaklarım (my bans): Yutma (Swallowing9, A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : +905057474958
Merhaba, herkese ❤️
Alina 29 yaşındayım 1.67boy - 50kg bakımlı, yüz güzelliğine ve fiziğine güvenen, temizliğe önem veren biriyim. Sevişmeyi seven , ve karşılıkta zevk veren ve alan partner arıyorsanız , doğru kişiyi buldunuz 😉
Tek ricam olacak öpüşme ve yataktan önce oral v.s istiyorsanız lütfen , hijyen konusunda dikkat edelim☺️
❣️Lütfen ilk mesajınızda kendinizi tanitip
❣️referanslarinizi yazmayı unutmayın
ÜCRETİ PEŞİN ALIYORUM ZARF İÇİNDE 💌
Refakat ücretlerim 💌
1 saat - 3500tl 1 seans
2 saat - 5000tl 2 seans
3 saat - 6000tl 3 seans
4 saat - 7000tl 4 seans
Gecelik - 7 saat 12.000tl
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
İsim (Name): Alina
Yaş (Age) : 29
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Kartal
Boy (length): 166
Kilo (Weight): 50
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 90
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 64
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 90
Göz Rengi (Eye Color) : Yeşil
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall Görüşme yapmıyorum (Outcall I'm not making a call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I do not use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), DFK (Deep french kissing), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), 69 (69 sex pozisyonu), Erotic massage, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma)
Yasaklarım (my bans): Yutma (Swallowing9, A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : +905057474958
Hakkımda (About Me): Hakkımda
Merhaba, herkese ❤️
Alina 29 yaşındayım 1.67boy - 50kg bakımlı, yüz güzelliğine ve fiziğine güvenen, temizliğe önem veren biriyim. Sevişmeyi seven , ve karşılıkta zevk veren ve alan partner arıyorsanız , doğru kişiyi buldunuz 😉
Tek ricam olacak öpüşme ve yataktan önce oral v.s istiyorsanız lütfen , hijyen konusunda dikkat edelim☺️
❣️Lütfen ilk mesajınızda kendinizi tanitip
❣️referanslarinizi yazmayı unutmayın
ÜCRETİ PEŞİN ALIYORUM ZARF İÇİNDE 💌
Refakat ücretlerim 💌
1 saat - 3500tl 1 seans
2 saat - 5000tl 2 seans
3 saat - 6000tl 3 seans
4 saat - 7000tl 4 seans
Gecelik - 7 saat 12.000tl
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
Ekli dosyalar
-
IMG_3590.jpeg96.5 KB · Görüntüleme: 2,434
-
IMG_3586.jpeg82.1 KB · Görüntüleme: 2,036
-
5453e844-2469-4ae4-a6ce-e3d58a127c2f.jpeg47.4 KB · Görüntüleme: 1,982
-
WhatsApp Image 2023-12-25 at 09.05.17.jpeg75.5 KB · Görüntüleme: 2,259
-
WhatsApp Image 2023-12-25 at 09.06.35.jpeg82.8 KB · Görüntüleme: 2,426
-