- İstatistikte sabit
Merhaba aşkolar
Ben Emel
🌸 22 yaşındayım , istanbulda üniversite okuyorum , son sınıf öğrencisiyim.
🌸 Anlık olarak randevu oluşturabilirsiniz sorunuz.
🌸 1.64 boyunda , 72 kg beyaz tenli balıketli biriyim ( farklılık arayan beyler için dolgun göğüslere ve kalçalara sabihim⌛️)
🌸 Her daim enerjik , konuşmayı seven , kendine güvenen sıcak kanlı , güleryüzlü , iletişim becerileri iyi bir kadınım.Öpüşmeyi sevişmeyi severim ve severek yapıyorum , sevgili tadında bir görüşme olucağı konusunda emin olabilirsiniz.Oral seks konusunda iddalıyımdır 😛 .
🌸Genellikle İstanbul avrupa yakasında görüşmeler yapıyorum ama İstanbul’un her yerine plan yapmak için ulaşabilirsiniz.Şehir dışı planlarına her zaman açığım ulaşabilirsiniz.
🌸ÜCRETLER:
🏡 INCALL(mümkünse en az 2 referans)
İncall görüşme evim küçükköy , gaziosmanpaşa bölgesindedir.Referansınız yok ise ön ödeme şartım mevcut lütfen uygun ise yazınız pazarlık yapmıyorum.
1 saat 5.000 TL
2 saat 9.000 TL
3 saat 11.000 TL
4 saat 14.000 TL
🏩 OUTCALL
2 saat 11.000 TL
3 saat 13.000 TL
4 saat 16.000 TL
Gecelik (23.00-07.00) 22.000 TL
🌸 +TAKSİ ( Avrupa Yakası Tercihim )
+1000 TL
❗️Rezervasyon- check-in ve konfirmasyon bilgisini göndermediğiniz sürece yola çıkmıyorum.Taksi ücretini önden alıyorum.
🌸 Şehir Dışı Seyahatlerim
▪️12 saat 35.000 TL + yol masrafı
▪️Görüşme ücretinin yarısını ve ulaşım masraflarını ön ödeme olarak alıyorum.
▪️İl dışı davetlerde 2 gün önceden ödemesi yapılmış otel konfirmasyon detaylarını tarafıma göndermeniz halinde netleşmiş oluyoruz.
🌸 ŞARTLARIM VE YASAKLARIM
▪️Korunmasız ilişki yapmıyorum teklif etmeyin.
▪️Anal ilişki yapmıyorum teklif etmeyin.
▪️Sevdiğiniz veya istediğiniz kıyafet , kostüm vs var ise iletebilirsiniz , özellikle sevdiğiniz bir renk var ise iletebilirsiniz.
▪️️Özel bölge tıraşına özen göstermeyen , ağız hijyenine özen göstermeyen ve genital siğili olan kişilerle görüşme yapmıyorum.
▪️️Kendinizi tanıttığınız(yaş/boy/kilo/nick/dilerseniz fotoğraf),yapmak istediğiniz programı içeren(tarih/program uzunluğu/varsa ekstraları içeren),referanslarınızı belirttiğiniz açıklayıcı mesajlar iletirseniz daha hızlı dönüş sağlayabilirim 💕
( geç gördüğüm mesajlara müsaitliğinizi bilmediğim için dönüş sağlayamıyorum tekrardan yazabilir ya da müsaitliğinizi mesajınızda belirtebilirsiniz)
🌸 EKSTRA HER SERVİS +3000 TL
▪️Görüşme öncesinde ekstra istediğiniz servisi açık bir şekilde belirtin ve ayrıca farklı bir teklifiniz varsa iletin.
🌸 Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing) , OWC (Kondomlu Oral) , DFK (Deep french kissing), 69 (69 sex pozisyonu)
🌸 Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağıza Boşalma) , COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma) , Sex oyuncakları (Sex Toys) , Ayak fetişi (foot fetish)
🌸 Yasaklarım (my bans) : Yutma (Swallowing) , Anal Rimming, A-Level (Anal sex)
▪️❗️️Ücreti görüştüğümüzde görüşme başında vermenizi rica ediyorum.
✅Randevu için aşağıdaki WHATSAPP butonundan ulaşabilirsiz,
LÜTFEN ARAMAYIN/Telefonda konuşmuyorum.🚫
İletişim (Contact) : 05530204021
❗️Telegram hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
https://t.me/emellpriv
Twitter adresim :
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
İsim (Name): Emel
Yaş (Age) : 22
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : GAZİOSMANPAŞA
Boy (length): 1.64
Kilo (Weight): 72
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 100
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 105
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Açık Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I do not use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Ben Emel
🌸 22 yaşındayım , istanbulda üniversite okuyorum , son sınıf öğrencisiyim.
🌸 Anlık olarak randevu oluşturabilirsiniz sorunuz.
🌸 1.64 boyunda , 72 kg beyaz tenli balıketli biriyim ( farklılık arayan beyler için dolgun göğüslere ve kalçalara sabihim⌛️)
🌸 Her daim enerjik , konuşmayı seven , kendine güvenen sıcak kanlı , güleryüzlü , iletişim becerileri iyi bir kadınım.Öpüşmeyi sevişmeyi severim ve severek yapıyorum , sevgili tadında bir görüşme olucağı konusunda emin olabilirsiniz.Oral seks konusunda iddalıyımdır 😛 .
🌸Genellikle İstanbul avrupa yakasında görüşmeler yapıyorum ama İstanbul’un her yerine plan yapmak için ulaşabilirsiniz.Şehir dışı planlarına her zaman açığım ulaşabilirsiniz.
🌸ÜCRETLER:
🏡 INCALL(mümkünse en az 2 referans)
İncall görüşme evim küçükköy , gaziosmanpaşa bölgesindedir.Referansınız yok ise ön ödeme şartım mevcut lütfen uygun ise yazınız pazarlık yapmıyorum.
1 saat 5.000 TL
2 saat 9.000 TL
3 saat 11.000 TL
4 saat 14.000 TL
🏩 OUTCALL
2 saat 11.000 TL
3 saat 13.000 TL
4 saat 16.000 TL
Gecelik (23.00-07.00) 22.000 TL
🌸 +TAKSİ ( Avrupa Yakası Tercihim )
+1000 TL
❗️Rezervasyon- check-in ve konfirmasyon bilgisini göndermediğiniz sürece yola çıkmıyorum.Taksi ücretini önden alıyorum.
🌸 Şehir Dışı Seyahatlerim
▪️12 saat 35.000 TL + yol masrafı
▪️Görüşme ücretinin yarısını ve ulaşım masraflarını ön ödeme olarak alıyorum.
▪️İl dışı davetlerde 2 gün önceden ödemesi yapılmış otel konfirmasyon detaylarını tarafıma göndermeniz halinde netleşmiş oluyoruz.
🌸 ŞARTLARIM VE YASAKLARIM
▪️Korunmasız ilişki yapmıyorum teklif etmeyin.
▪️Anal ilişki yapmıyorum teklif etmeyin.
▪️Sevdiğiniz veya istediğiniz kıyafet , kostüm vs var ise iletebilirsiniz , özellikle sevdiğiniz bir renk var ise iletebilirsiniz.
▪️️Özel bölge tıraşına özen göstermeyen , ağız hijyenine özen göstermeyen ve genital siğili olan kişilerle görüşme yapmıyorum.
▪️️Kendinizi tanıttığınız(yaş/boy/kilo/nick/dilerseniz fotoğraf),yapmak istediğiniz programı içeren(tarih/program uzunluğu/varsa ekstraları içeren),referanslarınızı belirttiğiniz açıklayıcı mesajlar iletirseniz daha hızlı dönüş sağlayabilirim 💕
( geç gördüğüm mesajlara müsaitliğinizi bilmediğim için dönüş sağlayamıyorum tekrardan yazabilir ya da müsaitliğinizi mesajınızda belirtebilirsiniz)
🌸 EKSTRA HER SERVİS +3000 TL
▪️Görüşme öncesinde ekstra istediğiniz servisi açık bir şekilde belirtin ve ayrıca farklı bir teklifiniz varsa iletin.
🌸 Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing) , OWC (Kondomlu Oral) , DFK (Deep french kissing), 69 (69 sex pozisyonu)
🌸 Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağıza Boşalma) , COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma) , Sex oyuncakları (Sex Toys) , Ayak fetişi (foot fetish)
🌸 Yasaklarım (my bans) : Yutma (Swallowing) , Anal Rimming, A-Level (Anal sex)
▪️❗️️Ücreti görüştüğümüzde görüşme başında vermenizi rica ediyorum.
✅Randevu için aşağıdaki WHATSAPP butonundan ulaşabilirsiz,
LÜTFEN ARAMAYIN/Telefonda konuşmuyorum.🚫
İletişim (Contact) : 05530204021
🌸 Alternatif iletişim için telegram kullanıcı adım : emellpriv❗️Telegram hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
https://t.me/emellpriv
Twitter adresim :
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
İsim (Name): Emel
Yaş (Age) : 22
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : GAZİOSMANPAŞA
Boy (length): 1.64
Kilo (Weight): 72
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 100
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 105
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Açık Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I do not use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Ekli dosyalar
-
camphoto_1297389768.jpeg79.6 KB · Görüntüleme: 4,152
-
camphoto_992951867.jpeg88.2 KB · Görüntüleme: 3,571
-
6D47648A-F0C0-4427-95B8-660ACC1DC3E0.jpeg78.7 KB · Görüntüleme: 3,328
-
C2F33FCC-9454-4AF9-BCBF-553940CE18CF.jpeg78.7 KB · Görüntüleme: 3,021
-
E59AFF9A-7F36-4F02-85D5-8A003B7C8CBB.jpeg85.7 KB · Görüntüleme: 2,863
-