Onaylı Referans Komutan Frida 🫡

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,071
Herkese selam iyi forumlar. ✋ Bir aylık askerlik macerasından sonra soluğu @FRİDA’nın yanında aldım. Onu görünce ne kadar özlediğimi farkettim. Askerde onunla görüşeceğim günü düşünerek geçirdim. Malum erkekler için zor dönemler 😀 Yine beraber harika zaman geçirdik.Özel anlarımız yine harikaydı. Kendisi hayatımda unutamayacağım insanlardan birisi oldu. @FRİDA güzel gece için teşekkür ediyorum. Bir sonraki planlarımız aklımda, günleri saymaya başladım bile. 🥰

Durum
Sosyal Coin
17,332
Tanıtım Konusu Referansları
Herkese selam iyi forumlar. ✋ Bir aylık askerlik macerasından sonra soluğu @FRİDA’nın yanında aldım. Onu görünce ne kadar özlediğimi farkettim. Askerde onunla görüşeceğim günü düşünerek geçirdim. Malum erkekler için zor dönemler 😀 Yine beraber harika zaman geçirdik.Özel anlarımız yine harikaydı. Kendisi hayatımda unutamayacağım insanlardan birisi oldu. @FRİDA güzel gece için teşekkür ediyorum. Bir sonraki planlarımız aklımda, günleri saymaya başladım bile. 🥰
Gel tezkere gel tezkere bitsin bu gurbet yolunu gözleyen frida yüzüne Hasret❤️ kısa da olsa ve bitti șükür kavuștuk🤗 paylașımın icin teşekkür ederim.. Seviliyorsun🤗

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: ZEKİCE ve sigmundfreud
Durum
Sosyal Coin
32,898
Güzel paylaşım icin teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye