Güzel bir uzanma, kalkması biraz zor yardımcı olalımSere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
Wooowwwww sen muhteşem bir detaysın🥰🥰🥰😍🫶🫶 videosunda umarım tahmin ettiğim şekildedir🔥🔥🔥🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💣💣💣😈😈😈😈Sere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
çok iyisinde hayatım keşke beni engele atmassaydin suçsuz yereeeSere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
onun için seninle olmak çok iyi olurduçok iyisinde hayatım keşke beni engele atmassaydin suçsuz yereee
Sevinirim 🥰🥰Güzel bir uzanma, kalkması biraz zor yardımcı olalım
🧿🧿🧿 @EDA bu ne güzellik, videoyu heyecan ile bekliyorumSere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
Aman dikkat edelim 😊Heyecandan nutkum tutuldu😊
Ama gözüme böyle sokulmaz ki o kızları öpüo koklamak istedim anlık 😅😂🔥🔥🔥👿👿👿Sere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
Çok ateşli 🔥🔥🔥Sere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
Offff serpe serpe senle güzel güzelSere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
İyi ettiniz 🥰Sere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
Eda hanım işe güce odaklanamıyoruz.Yapmayınız böyleSere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
Koltuktaa yapmanın tadı da başkaaa oluyorr 🫶🫶😘😍😍😍😍Sere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
yanında uzanabilirmiyimSere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
Dikkat! Aşırı tahrik içeriyor🤩🤩🤩😈🤩🤩🔥🔥Sere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
Ama bu çok iyiSere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
Yarın olmaz şimdi 😜🫣Sere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
Yarın oldu Eda hanım😃Sere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
Evet serengeti düzlüklerin de hamle yapmadan önce avını süzen aslanlar gibi video yu bekliyoruzSere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
Süper bir fotoğraf olmuş. 😇😇Sere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
@EDA'lanmak şart olduMuz resitali part 2 bekliyoruz😅😁😘Sere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
video gelmedi hala😋😋 özlemişim.. 😉😉Sere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
Teşekkürler @Thorrr 🥰🥰 videoyu paylaştım 😍😍Wooowwwww sen muhteşem bir detaysın🥰🥰🥰😍🫶🫶 videosunda umarım tahmin ettiğim şekildedir🔥🔥🔥🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💣💣💣😈😈😈😈
Teşekkürler videoyu paylaştım 🤭🤭🧿🧿🧿 @EDA bu ne güzellik, videoyu heyecan ile bekliyorum
Gördüm ve tamda tahmin ettiğim şekilde olmuş😀😈😈😈😈❤️🔥🔥🔥Teşekkürler @Thorrr 🥰🥰 videoyu paylaştım 😍😍
Bu ne güzel sere serpe yatmaktır... Beraber de yatarız umarım bir gün.... 🎈Sere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
Görüşmek dileğiyle videoyu izleyebilirsiniz paylaştım 🤭🤭Kalp atışlarımı hızlandırdı bu foto resmen, bir de yaramaz bir bakış var 😍 videosuna da şimdiden 🔥🔥 alev bırakıyorum, sabırsızlıkla bekliyorum, görüşmek dileğiyle, keyfiniz bol olsun 😊
Yorum için teşekkürler 😍😍Ama gözüme böyle sokulmaz ki o kızları öpüo koklamak istedim anlık 😅😂🔥🔥🔥👿👿👿
Vallahi bence de🤭🤭🤭 @EDA ne yaptın sen yawww.. Yay gibi gerilmiş tüm uzuvlar bu videodan sonra bizim uzuvlarında ne hale geldiğini tahmin ediyorsundur diye düşünüyorumTeşekkürler videoyu paylaştım 🤭🤭
Çok teşekkürler 😍Çok ateşli 🔥🔥🔥
Teşekkürler 😍Offff serpe serpe senle güzel güzel
Güzel bir etki bırakmak istedim 😊😊Eda hanım işe güce odaklanamıyoruz.Yapmayınız böyle
Farklı haz dimi 😉Koltuktaa yapmanın tadı da başkaaa oluyorr 🫶🫶😘😍😍😍😍
Tabiki uzanabilirsiniz 😊😊yanında uzanabilirmiyim
Kesinlikleeee evet deneyelim bir araya gelince 🫠🫠🫠😘😘🔥Farklı haz dimi 😉
Umarım bir gün denk geliriz 😘Bir türlü ziyarete gelemedim sizi, tanışmakta fayda var @EDA Hanım 🙃🙈
Uygun zamanda tekrar görüşürüz 🥰🥰3-5 metro durağı yakınında böyle bir güzellik. Allah'ım sen aklıma mukayet ol.
Yorumun çok hoş 🥰🥰🥰Dikkat! Aşırı tahrik içeriyor🤩🤩🤩😈🤩🤩🔥🔥
Söyletene bakılır söyleyeni boşver🥰💕Yorumun çok hoş 🥰🥰🥰
Sen sere serpe yatınca, bende bir hareketlilik başladı.Sere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
Teşekkürler 🥰Ama bu çok iyi
Yeni gördüm videoyu paylaştım 😍😍Yarın olmaz şimdi 😜🫣
Siz nasıl isterseniz 🥰🥰Ekran başında yarını bekliyoruz. Ya da gelip canlı görelim
Çok özür paylaşım yaptım yenileri gelecek 😘😘Yarın oldu Eda hanım😃
Videoyu paylaştım umarım beğenirsiniz 😊😊Evet serengeti düzlüklerin de hamle yapmadan önce avını süzen aslanlar gibi video yu bekliyoruz
Çok teşekkür ederim 🙏🏻Süper bir fotoğraf olmuş. 😇😇
Uygun zamanda beklerim, part 2 yi müsait zamanda paylaşım yaparım😊@EDA'lanmak şart olduMuz resitali part 2 bekliyoruz😅😁😘
Ohoooo Alpi video geldi yenisi de gelecek 😉😉video gelmedi hala😋😋 özlemişim.. 😉😉
Beğendiğini düşünüyorum 😊😊Gördüm ve tamda tahmin ettiğim şekilde olmuş😀😈😈😈😈❤️🔥🔥🔥
Tabiki beğendim @EDA cım yaaa sen böyle sexsi sexsi fotiş atıpda beğenmemek mümkün mü❤️🔥😈😈Beğendiğini düşünüyorum 😊😊
Kabul etsen çoktan gelmiştim😅Muz resitali part 2 gişe rekoru kıracak 😍@EDA'lanmak şart olduMuz resitali part 2 bekliyoruz😅😁😘
Uygun zamansa sere serpe uzanmak dileğiyle 🥰🥰Bu ne güzel sere serpe yatmaktır... Beraber de yatarız umarım bir gün.... 🎈
Teşekkürler 😍🥰Harikasın.
Tahmin ediyorum 🤭🤭Vallahi bence de🤭🤭🤭 @EDA ne yaptın sen yawww.. Yay gibi gerilmiş tüm uzuvlar bu videodan sonra bizim uzuvlarında ne hale geldiğini tahmin ediyorsundur diye düşünüyorum
Çok teşekkürler 😍😍Just Perfeckt !
Love it
Tabiki deneyebiliriz 😘😘Kesinlikleeee evet deneyelim bir araya gelince 🫠🫠🫠😘😘🔥
🙏🏻🙏🏻🙏🏻Söyletene bakılır söyleyeni boşver🥰💕
Cansın 😊😊😍😍Tabiki deneyebiliriz 😘😘
Sadece güzel olan koltuk mu 😊😊O ne güzel bir koltuk öyle
Hareketlenmenize sevindim 😊😊 beraber hareket etmek de güzel olur 🤭🤭Sen sere serpe yatınca, bende bir hareketlilik başladı.
Ben yeni videoların nasıl olabileceğini tahmin bile edemiyorum ama heyecan ile bekliyorum @EDATahmin ediyorum 🤭🤭
Haklısın, belli bir ritim dahilinde hareket güzeldir. 🥰🥰Hareketlenmenize sevindim 😊😊 beraber hareket etmek de güzel olur 🤭🤭
@YİGİT ensar yaşamak dileğiyle 😘😘Kabul etsen çoktan gelmiştim😅Muz resitali part 2 gişe rekoru kıracak 😍
@Ufukkerem22 sağlık önemli 😘😘Eda hanım oturduğumuz yerde doğrulduk )
😘😘Nedemek @EDA cım herrrr zaman güzelliginle fiziğinle büyülüyorsun
Rica etsem tekrar WP'den yazarmısınız 🙂Eda hanım wpden size mesaj atıyorum gitmiyor hep tek tık bir bakabilir mısınız?
@ArdaTuna hayırdır 😜😜serpme eda 😅
Teşekkürler 🥰😘Cansın 😊😊😍😍
Şuan yazdım yine aynıRica etsem tekrar WP'den yazarmısınız 🙂
Sesli güldüm 😄😄 muhteşem yorum 😘😘Sere sepmemeler ağzımdan kaçtı pardon 🙈
Yeni video paylaşyım umarım beğenirsiniz 😊😊Ben yeni videoların nasıl olabileceğini tahmin bile edemiyorum ama heyecan ile bekliyorum @EDA
Size katılıyorum 🥰🥰Haklısın, belli bir ritim dahilinde hareket güzeldir. 🥰🥰
Teşekkürler 🥰 tablo bence de güzel 😈😈Tek kelime ile muhteşem bir tablo 😘
olaganustu harikasiniz🌹🌹🌹Sere serpe uzandım 🙈🙈
Yarın videosu gelecek 😘😘
Teşekkürler @aresares7898 Bey 🥰🥰olaganustu harikasiniz🌹🌹🌹
Eda hanim size ulasamiyorum wp donus yapabilirmisiniz tesekkurlerTeşekkürler @aresares7898 Bey 🥰🥰
Rica etsem tekrar yazarmısınız 😊Eda hanim size ulasamiyorum wp donus yapabilirmisiniz tesekkurler
merhaba eda hanim tekrar wp den yazdim.sizeRica etsem tekrar yazarmısınız 😊