kız arkadaşını kakalamaya çalışıyor

• Konbuyu başlatan aziz
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
201
Bugün gayetdüzgün bir şekilde randevu talebime müsaitim dedi.Önce referans istedi,referansım yok dedim.(aslında var) fakat profilinde referans istediği yazmıyor.Numaramı sosyal forumdan aldım deyin yeterli yazmış.Referansım yok deyince ücreti peşin yollayın,isterseniz kız arkadaşımla birlikte gelebiliriz dedi.İstemiyorum iban yollayın tek görüşücem dedim.dedim.Kız arkadaşımı kabul etmezseniz ben de gelemem dedi.Dileyene yazışma görüntüsünü atarım.

Beğenenler:
  • Şaşırdım
  • Beğenmedim
Tepkiler: Avtandil ve Naz Atay
Durum
Sosyal Coin
8,842
Tanıtım Konusu Referansları
Bugün gayetdüzgün bir şekilde randevu talebime müsaitim dedi.Önce referans istedi,referansım yok dedim.(aslında var) fakat profilinde referans istediği yazmıyor.Numaramı sosyal forumdan aldım deyin yeterli yazmış.Referansım yok deyince ücreti peşin yollayın,isterseniz kız arkadaşımla birlikte gelebiliriz dedi.İstemiyorum iban yollayın tek görüşücem dedim.dedim.Kız arkadaşımı kabul etmezseniz ben de gelemem dedi.Dileyene yazışma görüntüsünü atarım.
Sen @Naz Atay ile görüşme yapıyorsun ikiniz gelin diyorsun bende ikimiz olursa gelirim diyorsun iki farklı numaradan yazıp benimle görüşmek istiyorsun yok diyince @Naz Atay arıyorsun gelsin gelsin diye abuk supuk ısrarla gel gel diyorsun enerjim tutmadı hoşuma gitmedi görüşmek zorunda mıyım!?? Mecbur muyum???

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga ve azsa93
Durum
Sosyal Coin
8,842
Sinsi sinsi referansım yok diye yazıyorsun istemiyordum mecbur muyum?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga ve tacothecat
Durum
Sosyal Coin
3,165
Forumdaki partnerlerin görüşme zorunluluğu var diye birşey mi var. Dedigin gibi olduysa bile bunu buraya yazmanın anlamı nedir. Görüşmek istemeyen görüşmez.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil ve EYŞAN KAYA
Durum
Sosyal Coin
201
ben yalan söylüyor olsam hanımefendi hemen yazışmayı atabilir.ben izin veriyorum.kimseden de şikayetçi olmam

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
201
Amacım şu.Üyeler profilde yazan tanıtım bilgilerine inanmayın.Dürüst partnerler duo görüşme için kimseyi zorlamazlar.Referans istemiyorum bilgisi yanlış.Referans isteniyor.Yoksa ücret peşin istiyor,tamam diyorum.Bu seferde kız arkadaşımla birlikte geleceğim işinize gelirse diyor.Olay bundan ibaret.Tanıtım ile iletişim birbiriyle tamamen zıt.Görüşme yapmıyorum de geç gitsin.N elli dereden su getiriyorsun.Olumlu görüşmeleriyazıyoruz.Yalancıları da yazıyoruz ki ifşa olsunlar

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
20,341
Bizlerin burada seçme hakkımız olduğu gibi pembişlerin de seçme hakkının olduğunu, pembişlere bir bedel ödeniyor diye bütün arayanlarla görüşme zorunluluğu olmadığını düşünüyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil ve EYŞAN KAYA
Durum
Sosyal Coin
8,842
Amacım şu.Üyeler profilde yazan tanıtım bilgilerine inanmayın.Dürüst partnerler duo görüşme için kimseyi zorlamazlar.Referans istemiyorum bilgisi yanlış.Referans isteniyor.Yoksa ücret peşin istiyor,tamam diyorum.Bu seferde kız arkadaşımla birlikte geleceğim işinize gelirse diyor.Olay bundan ibaret.Tanıtım ile iletişim birbiriyle tamamen zıt.Görüşme yapmıyorum de geç gitsin.N elli dereden su getiriyorsun.Olumlu görüşmeleriyazıyoruz.Yalancıları da yazıyoruz ki ifşa olsunlar
Ben sana zaten görüşmek istemiyorum dedim üzerine sen hem kadını arıyorsun hem başka numaradan yazıyorsun yazamazsin!!!!!

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye