Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
faydaları saymakla bitmez ama konu madem bizim forumda açıldı; hepimizin asli konusuyla bağlayabilirim sanırım..
mesela; hanımefendiler ile iletişime geçerken nasıl bi dil kullanmamız gerektiğini, kısaca kendimizi nasıl ifade edebiliceğimizi kitap okuma alışkanlığıyla öğrenebiliriz...
mesela; referans yazarken de kitap okuma alışkanlığımızın faydalarını görebiliriz..
faydaları saymakla bitmez ama konu madem bizim forumda açıldı; hepimizin asli konusuyla bağlayabilirim sanırım..
mesela; hanımefendiler ile iletişime geçerken nasıl bi dil kullanmamız gerektiğini, kısaca kendimizi nasıl ifade edebiliceğimizi kitap okuma alışkanlığıyla öğrenebiliriz...
mesela; referans yazarken de kitap okuma alışkanlığımızın faydalarını görebiliriz..
Hayatımın önemli bir bölümünü dünyadan ve insanlardan uzak minimum konuşma ve iletişimin olduğu düşünmeyle geçen dönemimde elime geçen herşeyi okudum üzerimde bıraktığı etki çok çeşitli oldu bir çoğu bilgi kirliliğine ve bir bütünsel düşünceye erişememe gibi bir dert etti özellikle felsefe ve dini konularda aradığımı bulamadım bulduklarım ise kafamda bir kartopu etkisi yaptı hayatın bir anlamı değil bir yapısı var bu yapıyı söküp takmak başka birşeye evirmek gerektiğini anladım ama o konuda hala düşünüyorum tek başına olacak iş değil, bir kısmı kendi sorunlarımı anlamaya yaradı, çözümüylede ilgili ipucu verdi belki benim korkaklığımdan sorunlarımı tam çözemedim tanımını yapmaka birşey aslında, bir kısmı ise gerçek dünyadan soyutlama şeklinde oldu en işime gelende bu oldu aslında Fantastik kitapları epey severim.
En önemli faydası benim dünya ve insanlarla olan sorunumu anlamama yaradı fakat çözümle ilgili düşüncelerde pek yapıcı değilim hala. Ama bu benle ilgili kaçış benim işime geliyor.
Çünkü yapı söküm ve yeniden inşa benim boyumu aşıyor.