Takım için seçmeler var ise ben hazırım..Ne yapmam gerekiyor bu takıma girmek için @Buse35KayLaÖpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
TÜKÜRDÜĞÜMÜ SADECE SAKSO ÇEKERKEN YALARIM😋😋
Harikuladesiniz teşekkürlerÖpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
Bende öptüm beybim 😘😘❤️❤️🤗🤗Öpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
Ah o dudaklar, çok davetkarÖpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
Çok güzelsin bebişimmm😘😘😘Öpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
Burun ve dudakları siz kendimiz mi çizdiniz acaba 🙈Öpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
kisine kisÖpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂