Onaylı Referans Kışkırtıcı Tomris

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,074
Kendinizi şımartmak,hem bedenen hem de ruhen rahatlamak istiyorsanız,kendinizi Tomris Hanım’a bırakın.
İnanılmaz bir kadın, harika bir fizik,muhteşem dudaklar ve sizi çıldırtacak bakışlar…

Tomris Hanım çok yakın zamanda yeni konseptine geçecek.Bahsettikçe çok heyecanlandım.

En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle TOMRİSİM

PS: Yatırımcı Beyefenfi🤫

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Büyük harflerle konu açmak yasaktır. lütfen tekrarı olmasın, @TOMRİS referansına cevap verirmisin.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
7,828
Kendinizi şımartmak,hem bedenen hem de ruhen rahatlamak istiyorsanız,kendinizi Tomris Hanım’a bırakın.
İnanılmaz bir kadın, harika bir fizik,muhteşem dudaklar ve sizi çıldırtacak bakışlar…

Tomris Hanım çok yakın zamanda yeni konseptine geçecek.Bahsettikçe çok heyecanlandım.

Referans için teşekkürler Tomris sen artık görüşme yapmak şart olan pembişler listemdesin 😍

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Em19re83 ve TOMRİS
Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları

Bebeğim teşekkür ederim bu güzel referansın için spoiler vermesen iyiydi ama olsundu🌸😅 zaten başarılı bir adam olduğun bana yaptığın yatırımdan belliydi hayatım 😈🔥 senin vakit geçirmek benim içinde bir keyfti ♥️ kendine çok iyi bak en yakın zamanda görüşmek üzere tatlım 🌸♥️😂

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Em19re83
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye