Kirmizi severim alev alev yanmayı yakmayı beraber yanalım mi?
Ekli dosyayı görüntüle InShot_20200805_120713880.mp4
Ekli dosyayı görüntüle InShot_20200805_120713880.mp4
Moderatör tarafında düzenlendi:
@STAREYLUL Kırmızı Starların rengidirKirmizi severim alev alev yanmayı yakmayı beraber yanalım mi?
Çok teşekkür ederim 🤩@STAREYLUL hanım , kırmızılar seksi göğüslerinize çok yakışmış
Kesinlikle 😁🥰@STAREYLUL Kırmızı Starların rengidir
@STAREYLUL Kırmızı halı kadınısın kesinlikle🥰Kesinlikle 😁🥰
Yakıştığı doğrudurKirmizi severim alev alev yanmayı yakmayı beraber yanalım mi?
Ekli dosyayı görüntüle 16852
Yakışmış yaktın alev alev Eylül canım 🥰Kirmizi severim alev alev yanmayı yakmayı beraber yanalım mi?
Beraber yanmak lazım 🥰sen zaten başlı başına bir yangınsın
Bak sen gelince 🤩 kırmızı giyeyim hatırlat@STAREYLUL Kırmızı halı kadınısın kesinlikle🥰
İstanbul'a geldiğim de mutlaka uğrayacağım😘 Star'landık bir kere devamı lazım😉🥰Bak sen gelince 🤩 kırmızı giyeyim hatırlat
yanalımBeraber yanmak lazım 🥰
yerim bu ikizleriKirmizi severim alev alev yanmayı yakmayı beraber yanalım mi?
Çok teşekkür ederim 😘Yakıştığı doğrudur
Sağol canım 😘😘Yakışmış yaktın alev alev Eylül canım 🥰
Fena yakar ,ama yakmak isteyeni yanmak isteyeni,120 dakikalık bir yanma projesinde 95 dakika yakabilir mi?Önemli olan buKirmizi severim alev alev yanmayı yakmayı beraber yanalım mi?
Çok teşekkür ederim 😘Kırmızıyı sizde beğendiğim doğrudur 😍
Rica ederim 😍😘Sağol canım 😘😘
Kırmızı kırmızı yakıyorsun 🔥😍Kirmizi severim alev alev yanmayı yakmayı beraber yanalım mi?
Kesinlikle hem tanışınca daha da iyi oluyorİstanbul'a geldiğim de mutlaka uğrayacağım😘 Star'landık bir kere devamı lazım😉🥰
Tabi yanmak lazım 🤩yanalım
Aaa yemek olmaz sevmek lazım 😊yerim bu ikizleri
Kırmızıya yükseldiğim çok doğrudurKirmizi severim alev alev yanmayı yakmayı beraber yanalım mi?
Ahaha limon isirmasin seni 😄Çok yakışmış,bir dahakine bu kırmızıları koltukta bile rahat bırakmak olmaz benden söylemesi, ha oklava yersekte bi tarafımıza senin elinden olduktan sonra sıkıntı değil😁😁😁
Limon can dostumdur,rüyamda bile beraber şu içiyoruz,merak etme senAhaha limon isirmasin seni 😄
Bak kesinlikle doğru 😀Fena yakar ,ama yakmak isteyeni yanmak isteyeni,120 dakikalık bir yanma projesinde 95 dakika yakabilir mi?Önemli olan bu
😘😘Rica ederim 😍😘
Geldi de geçiyor bile 🤩Tekrar yanma vaktimiz gelmiş demek ki
Yakmak lazım 😄Kırmızı kırmızı yakıyorsun 🔥😍
Tabi yakalım 😉Siz kırmızıyı, biz sizi...
Kirmizi severim alev alev yanmayı yakmayı beraber yanalım mi?
Tabi sevilir 😘Böyle kırmızı sevilmez mi
Yükselmek iyidirKırmızıya yükseldiğim çok doğrudur
Limonsuz olmaz 😂Limon can dostumdur,rüyamda bile beraber şu içiyoruz,merak etme sen
Ahahah romayi da ben yaktım 🫠😍😅😁Gardırop Fuatı bile ,Eylül yakmış;Yıllardır Sakar Şakir yaktı sanıyorlar😁😁
Sevilmez mi 😃Bende çok seviyorum kırmızıyı
😘😘yerim bu ikizleri
Çok teşekkür ederim sevişelim 🤩Kırmızının tadı, kadının adı @STAREYLUL , sevişmek üzere
Kırmızı sevdığini bilmiyordumKirmizi severim alev alev yanmayı yakmayı beraber yanalım mi?
MuhteşemKirmizi severim alev alev yanmayı yakmayı beraber yanalım mi?
Çok severim 🥰Kırmızı sevdığini bilmiyordum
Teşekkür ederim 🥰🥰Muhteşem
Sana da çok yakıştığı doğrudur 😍😍Kirmizi severim alev alev yanmayı yakmayı beraber yanalım mi?
Sağol canım benim 🥰Sana da çok yakıştığı doğrudur 😍😍
Kırmızı güzel ama sizin üstünüzdeyse daha güzel 🔥Kirmizi severim alev alev yanmayı yakmayı beraber yanalım mi?
Çok teşekkür ederim 😍Kırmızı güzel ama sizin üstünüzdeyse daha güzel 🔥