Üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun🥰 Günaydın bugün günlerde Balıkesir 🥰iç çamaşırlarımı ortaya dökmüştümmm🥰🤣
Amacım can yakmak değil 😎😎🤣🤣🤪🤪Kırmızılım sana yandı canım🔥🤣🤤
En mantıklısı derim 🥰🥰🥰Kırmızıbeyaz desem
Valla çok keyifliydi 🥰🥰😎😎🤭🤭Keyifli bir yolculuğa benziyor
Belli mi olur belki beraber keyifli bir yolculuk yaparız adminim 🥰🥰😎😎🙈🙈🤣🤣Keyifli bir yolculuğa benziyor
Sen beyazı çok sevmişsin yavrum senin için beyaz giyerim 😎😎🥰🥰Beyaz beyaz beyaz beyaz beyaz beyaz beyaz beyaz beyaz beyaz beyaz 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
Hahaa fark ettim 🤣🤣yanlış yazmışsın 🤪🤪🤪🤣🤣🤣😎😎🥰🥰💋💋kırbeyazmızı... off seçemedim kafam karıştı🙈🙈
Teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋Sende kırmızı
Kesinlikleee aynı fikirdeyim 😎😎🤣🤣🥰🥰Üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun
Gerçekten mi 🤭🤭 sevmedin mi 🤣🤣🤣😎😎🥰🥰"C" şıkkı hiçbiri 😁
🥰 Günaydın bugün günlerde Balıkesir 🥰iç çamaşırlarımı ortaya dökmüştümmm🥰🤣
Sen güzel bi süpriz yaparsın 😎😂Sen beyazı çok sevmişsin yavrum senin için beyaz giyerim 😎😎🥰🥰
Keşke olsaydın...🤭🤭🙈🙈😎😎seve seve sana ceza kestirirdim herzaman ordan geçerdim 🥰🥰😎😎😎🤣🤣🤣artık kovardın beni 🤪🤪😁😁😎😎🥰🤣🤣Trafik polisi olsam direk çevirmeye alırdım seni
Dikkat dağıtmaktan ceza keserdim 😁
Yapmazmıyım 🥰🥰🥰🥰Sen güzel bi süpriz yaparsın 😎😂
Hayır ben seni yicem 😎😎🥰🥰🥰💋💋canım benim yerim
Üstünde görmem şart anca öyle karar verebilirim 😈🤣🥰 Günaydın bugün günlerde Balıkesir 🥰iç çamaşırlarımı ortaya dökmüştümmm🥰🤣
Bence çok mantıklı 😎😎🥰🥰eeee ne zaman görüşüyoruz 😎😎🥰🥰😁😁Üstünde görmem şart anca öyle karar verebilirim 😈🤣
Geliyon mu o dediğin gün 😉🤣 aramızda kimse bilmez merak etme , kimseye söylemem 😘🤣Bence çok mantıklı 😎😎🥰🥰eeee ne zaman görüşüyoruz 😎😎🥰🥰😁😁
Yaaa tabi tabi kimse duymadı vallaa 🤣🤣🤦🤦çok şeysin yaaaa 🤣🤣🤣😎😎🥰🥰herkes görüyor şuan 🤦🤦🤭🤭🤣🤣🥰🥰Geliyon mu o dediğin gün 😉🤣 aramızda kimse bilmez merak etme , kimseye söylemem 😘🤣
Aaa öyle dimi 🤦🏻♂️ Millet @Cansel Ulusoy gelmiyor şaka yaptım siz bana bakmayın 🫢Yaaa tabi tabi kimse duymadı vallaa 🤣🤣🤦🤦çok şeysin yaaaa 🤣🤣🤣😎😎🥰🥰herkes görüyor şuan 🤦🤦🤭🤭🤣🤣🥰🥰
Yaa sen bugün çok yoruldun sanırım bebiş ne dedigini bilmiyorsun 🤪🤪🤣🤣🤣Aaa öyle dimi 🤦🏻♂️ Millet @Cansel Ulusoy gelmiyor şaka yaptım siz bana bakmayın 🫢
Toparladım durumu sen merak etme ; bekliyorum seni ; aramızda 😉😘
Kırmızılı🥰 Günaydın bugün günlerde Balıkesir 🥰iç çamaşırlarımı ortaya dökmüştümmm🥰🤣
İkisi de 😅🥰 Günaydın bugün günlerde Balıkesir 🥰iç çamaşırlarımı ortaya dökmüştümmm🥰🤣
Hepsi senin yüzünden aklımı karıştırdın çiçeeemm 🤦🏻♂️🤣😉🤫Yaa sen bugün çok yoruldun sanırım bebiş ne dedigini bilmiyorsun 🤪🤪🤣🤣🤣
🥰Çok teşekkür ederim çok güzel topladın 🤪🤪🤣🤣🥰ben bile inandım yaniii 🤪🤪🤣🤣🥰
En sevdiğim 🥰🥰Kırmızılı
Üst üste giyerim yavrum 😁😁😁İkisi de 😅
Aklını alırım bebekkk dikkat et 😎😎🤣🤣🥰🥰Hepsi senin yüzünden aklımı karıştırdın çiçeeemm 🤦🏻♂️🤣😉🤫
Tertemizler zaten bence neden olmasın seve seve az burunu yanaştır😎😎🤣🤣🥰🥰🥰Beyazı ağzıma sok kırmızıyı ise solumam için burnuna yanaştır
ahahaha yok artik daha neler 😂😂😂🥰 Günaydın bugün günlerde Balıkesir 🥰iç çamaşırlarımı ortaya dökmüştümmm🥰🤣
En sevdiğim beyaz tabikide🥰 Günaydın bugün günlerde Balıkesir 🥰iç çamaşırlarımı ortaya dökmüştümmm🥰🤣
Al , al bekliyorum 🤣🤣😘Aklını alırım bebekkk dikkat et 😎😎🤣🤣🥰🥰
Evet inanki arabanın içinden topladım 🤫🤫🤣🤣🤗🤗😎😎ahahaha yok artik daha neler 😂😂😂
Evet canım bilmiyorum teşekkürler 🥰🥰En sevdiğim beyaz tabikide
Çok alırım bak sonra ağlama 🤪🤪🤣🤣😎😎🥰🥰😁😁Al , al bekliyorum 🤣🤣😘
Tabiii ya ağlarım ki , bi tadına bakıp sonra yok olursan arada 500 km ağlarım tabi 🥺😭Çok alırım bak sonra ağlama 🤪🤪🤣🤣😎😎🥰🥰😁😁
Ağlama sen kıyamam 🥰🥰🥰artık İzmir'de biri daha var ona gelirsin ben size kahve yaparım 😎😎🥰🥰 @Aviator ile 😎😎🥰🥰😁😁Tabiii ya ağlarım ki , bi tadına bakıp sonra yok olursan arada 500 km ağlarım tabi 🥺😭
Keşke olsaydın...🤭🤭🙈🙈😎😎seve seve sana ceza kestirirdim herzaman ordan geçerdim 🥰🥰😎😎😎🤣🤣🤣artık kovardın beni 🤪🤪😁😁😎😎🥰🤣🤣
Yok yok sen şube amirine benden selam söylersen hergun c bir şey olmaz merak etme bebişkom 😎😎🥰🥰 arkanda ben varım 🥰🥰Beni de trafik şube amiri kovardı işten kaytarmaktan dolayı 😁
Canım benim Ogün bana sadece beyazı giymiştin aşkolsun. Artık nasıl kırılan kalbimi düzeltirsin bilemiyorum artık😁😁😛😛🥰🥰🥰 Günaydın bugün günlerde Balıkesir 🥰iç çamaşırlarımı ortaya dökmüştümmm🥰🤣
Üstünde görmem lazım😁😁😁🥰 Günaydın bugün günlerde Balıkesir 🥰iç çamaşırlarımı ortaya dökmüştümmm🥰🤣
Kırmızıyı unutmuşum giymeyi ama söz bu defa geldiğimde üst üste giyerim affedersin belki 🤭🤭🤗🥰🥰😎😎🌺🌺Canım benim Ogün bana sadece beyazı giymiştin aşkolsun. Artık nasıl kırılan kalbimi düzeltirsin bilemiyorum artık😁😁😛😛🥰🥰
Üstümde görmen için İzmir'e gelmen gerek bebişim 🥰🥰🥰Üstünde görmem lazım😁😁😁
Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun😍🥰 Günaydın bugün günlerde Balıkesir 🥰iç çamaşırlarımı ortaya dökmüştümmm🥰🤣
Mantıklı🤣🤣Üstümde görmen için İzmir'e gelmen gerek bebişim 🥰🥰🥰
Kesinlikle bende öyle diyorum 🤣🤣🥰🥰Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun😍
Bencede 🤣🤣🤣Mantıklı🤣🤣