Duydu duydu 😆😆🥰🤣🤪Özel istek üzerine bu gece ormandan geçiyorum kurtlar duymasın 🥰🤣yada duysun 🤣🥰🤪
Gelsem mi acaba 😎😎🥰🥰🙈🙈 önemliyse geliyorum 🥰🥰Gel bak ormanda bir şey anlatıcam sana 🤭🤭
Harika olmuş, kırmızı ruj da yakışıyormuş sana onu da anladım şuan itibari ile
🐺🐺🐺🐺
Yaaa sen var ya çok fenasın 🤣🤣Bence başlık yanlış olmuş 🤣🤣
Kırmızı 🍯 dudaklı kız sosyalforum3124da diyelim biz ona 🤣👅
Sende mi duydun aman Allah'ım 🙈🙈🤣🤣🥰🥰 gönlümün sultanı 🥰🥰🥰Duydu duydu 😆😆
Sende çok fenasın 😘 sürmüşsün kırmızı ruju 🆘 levha gibi yüz metreden yürek yakıyorsun wallaha 🙈🙈🤣Yaaa sen var ya çok fenasın 🤣🤣
😁 Tamam öyle diyelim 🤣😁😁❤️🥰🥰
Gelsem mi acaba 😎😎🥰🥰🙈🙈 önemliyse geliyorum 🥰🥰
❤️ Teşekkürler bebişkom ❤️
Kulağım hep sizde gönlümün efendisi 😍Sende mi duydun aman Allah'ım 🙈🙈🤣🤣🥰🥰 gönlümün sultanı 🥰🥰🥰
Biz kırmızı başlıklı kız bekliyorduk 😍😍
En sevdiğim renklerden birisi özellikle ruj 💄 olunca daha bir başka oluyor 🙈🙈💋💋💋yürek değil senin dudaklarını yakmak isterim 😎😎🥰🥰🤣🤣Sende çok fenasın 😘 sürmüşsün kırmızı ruju 🆘 levha gibi yüz metreden yürek yakıyorsun wallaha 🙈🙈🤣
Hımmm işte buna aslaaaaa hayır demem çok severim çokomelli şeyleri ☺️☺️😉😉😉💋💋😎😎😎Hem de çok çok çokemelli bir konu var 🤭🤭
Fark ettim hep önümde, arkamda, sağımda,solumda 😉😉🥰🥰🥰❤️❤️❤️💋💋Kulağım hep sizde gönlümün efendisi 😍
Siz izin verdiğiniz sürece öyle olacak 😊Fark ettim hep önümde, arkamda, sağımda,solumda 😉😉🥰🥰🥰❤️❤️❤️💋💋
Wallaha mı 🙈🙈 köfte dudaklıyım ben bak öp , öp doyamazsın 🤣🤣En sevdiğim renklerden birisi özellikle ruj 💄 olunca daha bir başka oluyor 🙈🙈💋💋💋yürek değil senin dudaklarını yakmak isterim 😎😎🥰🥰🤣🤣
Verilen söz herzaman tutulur 😉😉🥰🥰 umarım beğenmişsinizdir🥰🥰🥰
Yedi bitirdiler beni kurtlar nerdesin...sen nerdeydin... sen...🤣🤣🤣😁🤪🤪🤪Amanın, kurtlar kaparsa yazın bana bir şey kalmayacak 😩😩
Sen kurt olcaksan ben hep kırmızı başlıklı kız olayım bebekkk 🥰🥰🥰Gezdiğin ormanda kurt olmak var prenses
Evet şuan için bir avcı ya çok ihtiyacım var 🤣🤣😎😎😎🤪🤪🥰🥰🥰Bende avcı olayım bari. Masalda bir kurt vardı bu hikayede sürüler halinde geliyorlar
💃💃💃💃💃💃
Aşk olsun niye izin vermeyim ben çok memnunum 🙏🙏🥰🥰🥰🥰💃💃💃💃Siz izin verdiğiniz sürece öyle olacak 😊
Vallaaaaa bak 😎😎🤣🤣ayyy köfte dudaklım benim bundan sonra öyle diyim sana 😎😎🤣🤣🥰🥰🥰Wallaha mı 🙈🙈 köfte dudaklıyım ben bak öp , öp doyamazsın 🤣🤣
Kurtlar seni yer bak🤣💃💃💃💃💃💃
De de sana her şey serbest 🤣🤣🙈🙈Vallaaaaa bak 😎😎🤣🤣ayyy köfte dudaklım benim bundan sonra öyle diyim sana 😎😎🤣🤣🥰🥰🥰
Yediler bitirdiler beni 🤣🤣🤣🥰🥰Kurtlar seni yer bak🤣
Herşey miii 🤭🤭🤣🤣 eminsin 😎😎🥰🥰💋💋De de sana her şey serbest 🤣🤣🙈🙈
Seni ben yicemde bana birşey kalmıcak😂😂😂Yediler bitirdiler beni 🤣🤣🤣🥰🥰
Sen güzel kız meğer o elma kurduymuş 😁😁Çok korkuttular beni yaaa 😉😉🤪🤪ama sen benim yanımda olursan hiçç korkmam 🤣🤣😎😎🥰🥰
Sen gelene kadar yediler bitirdiler 🤣🤣🤣Seni ben yicemde bana birşey kalmıcak😂😂😂
Elma kurdu 🤭🤭🤭Sen güzel kız meğer o elma kurduymuş 😁😁
O kurtlardan biri de ben olsam, kükresem? 😍🔥🥰🥰🤣🤪Özel istek üzerine bu gece ormandan geçiyorum kurtlar duymasın 🥰🤣yada duysun 🤣🥰🤪
Bak doğru söylüyorsn onu😂😂😂Sen gelene kadar yediler bitirdiler 🤣🤣🤣
Bence elini çabuk tut 🤪🤪🤣🤣🤣Bak doğru söylüyorsn onu😂😂😂
Olur en sevdiğim kurt 🥰🥰 ama kükreme korkarım 🤪🤪🤣🤣🥰🥰😉😉O kurtlardan biri de ben olsam, kükresem? 😍🔥🥰
Kurt kükrer mi hiç demiyorsun 😂Olur en sevdiğim kurt 🥰🥰 ama kükreme korkarım 🤪🤪🤣🤣🥰🥰😉😉
Dedim dedim de valla bak alah alah dedim ya bu niye böyle yazdı dedim 🤣🤣🤣🤭Kurt kükrer mi hiç demiyorsun 😂
Aklımı başımdan almışsın, 2 kelâm edemedim düzgünce. 🤣🤣
En sevdiğin kurt olmak güzel… 😌😎💋
Sen iste yeter. Başka sürprizler de var. 😉😎Dedim dedim de valla bak alah alah dedim ya bu niye böyle yazdı dedim 🤣🤣🤣🤭
🙈 Aklını başından almak 🙈🤣hakira vahşi kurt 🐺🐺
☺️Ama yeleğinde olsun yelekli kurtları ayrı severim 😉🤭💋💋
Valla mı 🙈🙈🤭🤭merak ettim😎😎😎☺️☺️🥰🥰Sen iste yeter. Başka sürprizler de var. 😉😎
🤫🤫Valla mı 🙈🙈🤭🤭merak ettim😎😎😎☺️☺️🥰🥰
Wonderful🥰🤣🤪Özel istek üzerine bu gece ormandan geçiyorum kurtlar duymasın 🥰🤣yada duysun 🤣🥰🤪
çok tatlısın🥰🤣🤪Özel istek üzerine bu gece ormandan geçiyorum kurtlar duymasın 🥰🤣yada duysun 🤣🥰🤪