Sana twerk ‘de kırmızı çok yakışıyor dediler , sizce doğru mu ?
Ekli dosyayı görüntüle 13e3b77d-0f8e-4013-9b3c-c801a8e1f068.mov
Ekli dosyayı görüntüle 13e3b77d-0f8e-4013-9b3c-c801a8e1f068.mov
Olağanüstü harikulade mükemmel hatta fevkalade fevkinde 😍😍😍 Güzele herşey yakışır yakıyorsun yine buraları her zamanki gibi 😉Sana twerk ‘de kırmızı çok yakışıyor dediler , sizce doğru mu ?
Ekli dosyayı görüntüle 11660
kırmızıyı cok seviyorum, yakışıp, yakışmadığını merak ettimHarika bence 😁😍
ama ben ne yaptım ki 🥰🥰Cemre hanım bize bunu yapmaya ne hakkın var 😍 😍 😍
Aklımızı aldın 😍
varsın ateş alsın 🔥🔥Olağanüstü harikulade mükemmel hatta fevkalade fevkinde 😍😍😍 Güzele herşey yakışır yakıyorsun yine buraları her zamanki gibi 😉
teşekkür ederim çok naziksin 🥰Harika bence 😁😍
MuhteşemSana twerk ‘de kırmızı çok yakışıyor dediler , sizce doğru mu ?
güzellik abidesi adetaSana twerk ‘de kırmızı çok yakışıyor dediler , sizce doğru mu ?
Sana twerk ‘de kırmızı çok yakışıyor dediler , sizce doğru mu ?
Yapmisimdir birşeyler 😂🥰Ne yapmadın ki 😊😍
Teşekkür ederimOooo owwww perfectt
Peki daha nasıl sallanır ki 🔥😈🔥Ama böyle de sallanmaz ki
Çekmeceye bak en son oradaydı 😇😇Köprü....
Jakuzi girişi...
Derken twerk....
Kalpten gideceğim yakında... nerede benim dil altı haplarım...🤣
Yanmak lazım o zaman 🙃🙃Alev alev yakıyorsun prenses
Peki o zamanSanırım renk fark etmez🔥
Kesinlikle aynı fikirdeyim 😈🔥😈Cok dogru ama yakından görmem lazım
Teşekkür ederimMuhteşem
Teşekkür ederimgüzellik abidesi adeta
izlerken başım döndü.. neden acaba @AvtandilSana twerk ‘de kırmızı çok yakışıyor dediler , sizce doğru mu ?
Sana herşey yakışır şu twerk performansını canlı canlı yaşamak istedim bu video görünce 😋😋😋🔥🔥🔥🔥🔥Sana twerk ‘de kırmızı çok yakışıyor dediler , sizce doğru mu ?
çok teşekkür ederim 😘😘Kırmızının da inanılmaz yakıştığını belirtmek isterim...
o zaman en yakın zamanda görüşmek dileğiyleSana herşey yakışır şu twerk performansını canlı canlı yaşamak istedim bu video görünce 😋😋😋🔥🔥🔥🔥🔥
izlerken başım döndü.. neden acaba @Avtandil
beni su kesmez.. çivi çiviyi söker.. çok yakında görüşürüz umarım..iyimisin ... bir bardak soğuk su istermisin
Bana kırmızıyı sevdireceksiniz @CemreSana twerk ‘de kırmızı çok yakışıyor dediler , sizce doğru mu ?
beni su kesmez.. çivi çiviyi söker.. çok yakında görüşürüz umarım..
kırmızı sevilmez mi ... 🔥🔥 kırmızının çağrıştırdıkları da bence çok güzel 💃💃Bana kırmızıyı sevdireceksiniz @Cemre
Mavi, yeşil, Mor, eflatun, beyaz,lacivert var iken @Cemrekırmızı sevilmez mi ... 🔥🔥 kırmızının çağrıştırdıkları da bence çok güzel 💃💃
her rengin ayrı bir güzelliği ve ayrı bir çağrışımı var benim için,, mesela mavi=özgürlüğü / beyaz=sadeliği / Mor= en sevdiğim renk / siyah=gizemli / kırmızı = alev alev yanan ateşi💕🔥Mavi, yeşil, Mor, eflatun, beyaz,lacivert var iken @Cemre
@Cemre Daha bunu izlerken nabzım değişti seni o derece merak ediyorum 😍 ama görünüşe göre dil altı falan lazım olacak, bu kadar ateşli olmaya hakkın yok 😍
Kesinlik ile haklısın @Cemre yalnız sen hangi rengi taşırsan o rengi anlamlandırıp alev alev yakarsın💐💐💐her rengin ayrı bir güzelliği ve ayrı bir çağrışımı var benim için,, mesela mavi=özgürlüğü / beyaz=sadeliği / Mor= en sevdiğim renk / siyah=gizemli / kırmızı = alev alev yanan ateşi💕🔥
Çekmecelere baktım yok ..... 😇Çekmeceye bak en son oradaydı 😇😇
peki o zaman görüşeceğimiz gün cebinizde bulunsun mutlaka 🔥🔥Çekmecelere baktım yok ..... 😇
İşte beklediğim mesaj ❤️peki o zaman görüşeceğimiz gün cebinizde bulunsun mutlaka 🔥🔥
😘😘İşte beklediğim mesaj ❤️
Kesinlikle yakışmışkırmızıyı cok seviyorum, yakışıp, yakışmadığını merak ettim
Teşekkür ederim 😇😇Kesinlikle yakışmış
Neyse ben bi duş alayım...sonra cevap yazarımSana twerk ‘de kırmızı çok yakışıyor dediler , sizce doğru mu ?
pazartesi 18.06'dan beri saat başı açıp açıp izliyorum bu kızıl saçlı güzeli 😍
iş güç yalan oldu 🤪
Bu baya ağır oldu 😁sende arada bi işe yara işte ne güzel... 🤪🤣😁😁😁😁
Çok ateşli çokSana twerk ‘de kırmızı çok yakışıyor dediler , sizce doğru mu ?
sende arada bi işe yara işte ne güzel... 🤪🤣😁😁😁😁
🔥🔥 Beğenmenize sevindim 😘😘Çok ateşli çok
@Alpi1907 nin koşu herhalde bitmedi aslanım maratoncu mu?Yurumek ne demek kooosss 😂🥰
@madmaxman böyle birşey 🥰🥰... teşekkür ederim begenmenizde sevindim 💃💃bu nasıl birşey .... muhteşem ....
facesitting de twerk, en güzel bu kalçalara yakışır.Sana twerk ‘de kırmızı çok yakışıyor dediler , sizce doğru mu ?
yerim seniSana twerk ‘de kırmızı çok yakışıyor dediler , sizce doğru mu ?
@YANKI yaaa deme öyle 🙈🙈💓💓yerim seni
Twerk kraliçesi sen bu işi biliyorsun 👌