Aahhh ahhh Aşkımm kim yanmaz ki bu Pozisyona neleeer geldi neler aklımaa 🙈🍭👅👄🥰😘Kimler yanıyor 🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈😈😈😈😈
Yine şekerinle gelirsin 😘😘😘😘😂😂😂😂Aahhh ahhh Aşkımm kim yanmaz ki bu Pozisyona neleeer geldi neler aklımaa 🙈🍭👅👄🥰😘
Evet şekerim yanımda geleyimmii 😇🤪Yine şekerinle gelirsin 😘😘😘😘😂😂😂😂
😂😂😂😂😂 Gel aşkım hahahaEvet şekerim yanımda geleyimmii 😇🤪
Karar vermen gerekiyor artık hangisi kuuşuuumm 👅👅👅👅🔥🔥Ben yanıyorum ama hastalıktan mı yoksa fotoğraflardan mı anlayamadım
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Kimler yanıyor 🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈😈😈😈😈
Tamam sen yanıyorsun hhahahaahhahah onu biliyorum 🙊👅👅👅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Baköyorumda tanıyorsun beni🤣🤣🤣🤣😈🔥🔥🔥Tamam sen yanıyorsun hhahahaahhahah onu biliyorum 🙊👅👅👅
Herhaldeeeehhhh ne sandın aslanım 😋😋😋😘😘😘Baköyorumda tanıyorsun beni🤣🤣🤣🤣😈🔥🔥🔥
Aslanın seni ne yapsin söyle neyapsn🤣🤣🤣🤣😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Herhaldeeeehhhh ne sandın aslanım 😋😋😋😘😘😘
😂🤣🤣😂🤣😂🤣 Thoorrhhhhh senin durumun vahim alev alıyorsun ,👅👅👅😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Aslanın seni ne yapsin söyle neyapsn🤣🤣🤣🤣😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Teşekkürler ❤️çok güzel bir paylaşım 🔥🔥
Peki kimin yüzünden biliyormusn🤣🤣🤣🤣🤣😈🔥🔥😂🤣🤣😂🤣😂🤣 Thoorrhhhhh senin durumun vahim alev alıyorsun ,👅👅👅😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Accaaabaaaa kiminPeki kimin yüzünden biliyormusn🤣🤣🤣🤣🤣😈🔥🔥
Elmira diye bi kız war onun yüzünden yaaa🤣🤣🤣🤣😛Accaaabaaaa kimin
Ne yapalım bu elmira yi yaa çok yaramazlık yapıyor 🤣🤣🤣🤣Elmira diye bi kız war onun yüzünden yaaa🤣🤣🤣🤣😛
Heee yaaaa hiç sorma yaaa cok yaramaz cok bide gıçığin teki yaa🤣🤣🤣🤣🤣😛Ne yapalım bu elmira yi yaa çok yaramazlık yapıyor 🤣🤣🤣🤣
Hemen ortadan kaldıralım elmirayi 😈😈🤣😂🤣Heee yaaaa hiç sorma yaaa cok yaramaz cok bide gıçığin teki yaa🤣🤣🤣🤣🤣😛
Yoooook o kadarda değil canim hayirdir🤣🤣🤣🤣🤣 kıyamam ben ona🤣🤣🤣🤣😘😘😘Hemen ortadan kaldıralım elmirayi 😈😈🤣😂🤣
Kullerimi rüzgar uçuracak yanmak ne demekKimler yanıyor 🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈😈😈😈😈
Ama sen benim aklımı alıyorsun teşekkürlerKimler yanıyor 🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈😈😈😈😈
Hahahahahahaha ne oldu hemen vazgeçtin 😈😂😂😂Yoooook o kadarda değil canim hayirdir🤣🤣🤣🤣🤣 kıyamam ben ona🤣🤣🤣🤣😘😘😘
Yanmak demek sen demek ben demek biz demek👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈😈Kullerimi rüzgar uçuracak yanmak ne demek
Ben senin aklını alırım sende benim ifade mi 😋😋🔥🔥🔥😈😈😈😈Ama sen benim aklımı alıyorsun teşekkürler
Kıyamam ben yaaa 🤣🤣🤣🤣 olmazHahahahahahaha ne oldu hemen vazgeçtin 😈😂😂😂
🤣😂😂😂😂
Kuşlu sitede gördüğüm için kocaman öptüm dudaklarından @ElmiraKimler yanıyor 🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈😈😈😈😈
Beraber yanardağ patlamaları yaşayabilirizYanmak demek sen demek ben demek biz demek👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈😈
Yine her zaman ki gibi çok tatlısın minnoşum 👅👅😋😋😈😈😈🔥🔥🔥😘😘😘😘Kuşlu sitede gördüğüm için kocaman öptüm dudaklarından @Elmira
Neden olmasın 😋😋😋😋👅👅👅👅😈😈😈🔥🔥🔥Beraber yanardağ patlamaları yaşayabiliriz
Fotoğrafı çeken kişinin yerinde olmak isterdimKimler yanıyor 🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈😈😈😈😈
Alevvvv alevvvv🔥🔥🔥Kimler yanıyor 🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈😈😈😈😈
👅👅👅😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥Yapma, yaktın geçtin😈😈😈🔥🔥
Başka bir zaman da sen çekersin 😋😋😋Fotoğrafı çeken kişinin yerinde olmak isterdim
Niçin bebeğim 😂😂😂Ben elendim🤣🔥🔥🔥👅👅👅
👅👅👅👅👅😋😋🔥🔥🔥Alevvvv alevvvv🔥🔥🔥
Pozisyon icabı çok etkilendim de😜😏 benle de deneriz dimi bunu🔥🔥😍Niçin bebeğim 😂😂😂
Kesinlikle denemeliyiz 👅👅👅👅👅Pozisyon icabı çok etkilendim de😜😏 benle de deneriz dimi bunu🔥🔥😍
Başka bir zaman çok yakın olur inşallah ❤️❤️❤️Başka bir zaman da sen çekersin 😋😋😋
Hayırlısı be gülüm 🥰👅😈☺️😋Başka bir zaman çok yakın olur inşallah ❤️❤️❤️
Eridin moria kuşum 😘😘yanmayan mı kaldı 🫠
En sevdiğim pozisyon kardan birisi 👅👅👅👅👅Nasılsa bu zamana kadar gözümden kaçmış
Ooo naasssıııll bir duruş 🤤
😘😘😘😘😘😘Yanmayanda bunu gördükten sonra der susarım 😀🔥🔥
👅👅👅👅👅Yanmayı geçtim, eridim 🤩🤩
Ben canımKimler yanıyor 🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈😈😈😈😈
tam sevişmelikKimler yanıyor 🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈😈😈😈😈
pozisyon harika.Kimler yanıyor 🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈😈😈😈😈