Kim bu güzeller güzeli Lolita seksi bayanKim sevdirdi bana bu kısa saçı 😎😏😃
Füper fotoğraflar @Gece çok başarılı bir çalışma,moda dergisinden fırlamış gibisinKim sevdirdi bana bu kısa saçı 😎😏😃
Genç biri tanıyamadım??? @Gece hnm desem oda 30 lü yaşlarda ama bu arkadaş çok benziyor? 🤔🤔🤔Kim sevdirdi bana bu kısa saçı 😎😏😃
Herseyi geçtim de o "Kürt" nedir ya 😄😄Küt saçlı, güzel kalpli(her ne kadar engellemis olsa da😉) Vee.. Ķüt! Kürt!! Kalçalı kadın🔥😋 Seviliyorsun...💞
Bence deGuzel duruyor
Teşekkür ediyorum 😏😍Yakışmış
Walla normalde küt saçlı kadınları tarzım değil ama sen sevdireceksin galiba sana çok güzel yakışmışKim sevdirdi bana bu kısa saçı 😎😏😃
Yakismis 👍🏻😍Kim sevdirdi bana bu kısa saçı 😎😏😃
çok tatlısınKim sevdirdi bana bu kısa saçı 😎😏😃
😄😄Küt saçlı yeni birini görmüşümdür.
Rota yeniden oluşturuldu. 🫢
Ahh teşekkürler 😍Füper fotoğraflar @Gece çok başarılı bir çalışma,moda dergisinden fırlamış gibisin
Himmm ben de 😍😋😄Küt saç mı bayılırım
Ruhumun gençliği yansımıştır 😄Genç biri tanıyamadım??? @Gece hnm desem oda 30 lü yaşlarda ama bu arkadaş çok benziyor? 🤔🤔🤔
😍😍😍Çok tatlı olmuşsun
Seven sevdiğine "seviyorum" desin. Sevmediğine de bisi demesin.Walla normalde küt saçlı kadınları tarzım değil ama sen sevdireceksin galiba sana çok güzel yakışmış
Sevdirmekte güzel birşey ama sonradanSeven sevdiğine "seviyorum" desin. Sevmediğine de bisi demesin.
Rica ederim @Gece az bile yazmışımAhh teşekkürler 😍
Çok haklısınız, geçmişten biliyorum.🤗Ruhumun gençliği yansımıştır 😄
Çok güzel olmuşşun. Sezen aksu tarzı. Güle güle kullan. Canlı olarakta görmek iyi olurdu🥰Kim sevdirdi bana bu kısa saçı 😎😏😃
Kisa saçı sen sevdirdin insanlara🫶🫶Kim sevdirdi bana bu kısa saçı 😎😏😃
Saçları ve kıyafeti siyah ama kalbi altın gibi olan prenses.Kim sevdirdi bana bu kısa saçı 😎😏😃
Teşekkürler 😌Yakismis 👍🏻😍
Teşekkür ederimçok tatlısın
😋😋Gecedir gece
Teşekkür ederim 😍Çok güzel olmuşşun. Sezen aksu tarzı. Güle güle kullan. Canlı olarakta görmek iyi olurdu🥰
Canım benim 😍😍Sana herşey yakışırki benim gözümde güle güle kullan canım benim 😘
Teşekkür ederim 😍Güzelliğinize güzellik katmış @Gece hanım
😎😌😚😚😚İmaj harika
Yaa😋😚😍😍Kisa saçı sen sevdirdin insanlara🫶🫶
Çok teşekkür ediyorum 😚@Gece hanım çok zarif görünüyorsunuz , çok yakışmış
İsmi Gece kendisi Ay gibi parlayan güzel kadın 🧿Kim sevdirdi bana bu kısa saçı 😎😏😃
Rica ederim canim benimTeşekkürler 😌
Çok etkileyici bi auranız var...Kim sevdirdi bana bu kısa saçı 😎😏😃
Teşekkür ediyorum 😊Beğendim. Fevkaladenin fevkinde.
🤩🤩Gönlümün sultanı yakışmış
Ahhh teşekkür ederim 😍😍Dünyanın en tatlı, seksi muhteşem kadını 😍👠
Teşekkürler 🫠🫠İsmi Gece kendisi Ay gibi parlayan güzel kadın 🧿
❤️❤️❤️Şüphesiz çok yakışmıştır, bayılırım 👌
Teşekkür ediyorum ❤️Çok etkileyici bi auranız var...
Çok güzel bir kadın bu küt saçlı kadınKim sevdirdi bana bu kısa saçı 😎😏😃
Teşekkür ederim 😍😍Çok güzel bir kadın bu küt saçlı kadın
Her halinle harikasın ama kısa saçlı haline ayrıca bayılıyorum 😽👩🏻Kim sevdirdi bana bu kısa saçı 😎😏😃