Selam sevgili forumdaşlar.. Marina ile 4 buçuk ay önce 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirmiştik..Evin konumu benim pek bildiğim bir yer olmamasına rağmen navigasyon fln bir şekilde buldum..Kendisi gerçekten kalbinin güzelliği yüzüne yansımış bir insan, kapıya geldiğimde beni çok içten karşıladı ve onun karşısında büyülenmemek elde değil..Güzelde bir dairesi var, el yüz yıkama faslından sonra sohbete başladık Türkçeside gayet güzel tabiki o tatlı şiveside konuşmasına güzellik katıyor keyifli geçen sohbetlerimiz oldu, ikramlar olsun sohbeti olsun yaklaşımı sıcak kanlılığı olsun herşey 10 numaraydı..Özel anlara gelecek olursak o anların zaten harikulade geçtiğini söylememe gerek yok, aklımı başımdan aldı resmen bu içi gerçekten çok iyi yapıyor, performansı ile beni en çok cezbeden görüşmem marina ile oldu diyebilirim, şimdiye kadar yazılan olumlu referansların hepsine katılıyorum fazlası var eksiği yok..Beni Rusya'da bulutların üzerinde gezdirdi 😊 Kendisine bana yaşattığı bu güzel anlar için çok teşekkür ederim, onunda aynı şekilde keyif alması beni dahada mutlu etti umarım tekrar görüşürüz prenses kendine çok iyi bak çok ama çok seviliyorsun ve çok özlendin ❤😉