Nur hanımla birkaç kez görüşme gerçekleştirdim artık referans yazmalıyım diye düşünüyorum. GFE'nin vücut bulmuş halidir Nur Hanım. Kendisi işinde o kadar profesyonel, İşini o kadar hakkıyla yapıyor ki; Siz kendinizi onun rüzgarına kaptırıp Sevgili olduk sanıyorsunuz, liseli aşıklar gibi yüzünüzde bir tebessüm, mutlu mu mutlu ayrılıyorsunuz onun yanından, hatta gelecek ile ilgili güzel hayaller bile kurmaya başlıyorsunuz o derece...
Neyse uzatmayım, tabiki her güzel şey gibi bu rüyadan da uyandırılıyorsunuz ve aydınlanma yaşıyorsunuz adeta.
Tüm bu karmaşık duyguları yaşattırdığı için Nur Hanıma teşekkürlerimi bir borç biliyorum 🙏 Başarılarının devamını diliyorum
Forum yöneticilerime de bu kadar kaliteli, bu kadar profesyonel insanlarla bizleri buluşturduğu için teşekkür ederim
Neyse uzatmayım, tabiki her güzel şey gibi bu rüyadan da uyandırılıyorsunuz ve aydınlanma yaşıyorsunuz adeta.
Tüm bu karmaşık duyguları yaşattırdığı için Nur Hanıma teşekkürlerimi bir borç biliyorum 🙏 Başarılarının devamını diliyorum
Forum yöneticilerime de bu kadar kaliteli, bu kadar profesyonel insanlarla bizleri buluşturduğu için teşekkür ederim