Kendinizde değiştirmek istediğiniz bir huy

• Konbuyu başlatan ARES
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Sosyal Coin
8,710
🤣 sevgili adminim müsadeniz varsa kendimde değilde genel olarak imkanım olsa egosu tavan yapmış, şu küçücük dünyada kendini bir yerlerde gören , kendini çok özel zanneden ve hisseden insanları ; hiç bir şey olmanın ve de basit ve sade , düz, yalın olmanın tarif edilemez mutluluğunu hissetmelerini isterdim …

rio

Durum
Sosyal Coin
8,502
Čok sevdiğim bir söz var.
"İnsanlar zamanla değişmez,zaman onlara gerçekte kim olduklarını gösterir"
Bu yüzden kendimde değiştirmeyi istediğim bir huyum var demiyimde,henüz keşfedemediğim hangi huyum var onu merak ediyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: piyade ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
25,714
Čok sevdiğim bir söz var.
"İnsanlar zamanla değişmez,zaman onlara gerçekte kim olduklarını gösterir"
Bu yüzden kendimde değiştirmeyi istediğim bir huyum var demiyimde,henüz keşfedemediğim hangi huyum var onu merak ediyorum.
👍

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,375
Ani sinirlenme huyumu.
Hergün on yerinden kemirilen sabırın bittiği yere gelince normal oluyor.
Bu öyle bir dönemki her ne halt edersen et olmuş gibi oluyor ya. Herşey bir mantığa büründürülüyor bugün ak olan yarın kara oluyor sorun yok, kafalar on numara rahat millet muş gibi miş gibi. Bu yüzyıl bizim yüzyılımız olacak diyolla. Amma iki adım ötesi hesaplanmıyor.
Her türlü cehalet cesaretlendirilip göklere çıkarılıp yüceltilmesi ayarlarımı bozuyor.
Hayatta herşey yolunda bir benim taka arıza. Gelde sinirlenme.

Huy sayılırmı bilmiyorum ama birde fazla düşünmeyi sorgulamayı bırakmak oh deyip rahat edebilmek.
Ama altında yatan nedenleri düşününce bu memlekette zor be gülüm diyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
24,428
İstanbul dışında iş alanlarina girmemek, sanırım bir daha İstanbul dışı iş olanaklarina girmeyeceğim...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
25,714
Ani sinirlenme huyumu.
Hergün on yerinden kemirilen sabırın bittiği yere gelince normal oluyor.
Bu öyle bir dönemki her ne halt edersen et olmuş gibi oluyor ya. Herşey bir mantığa büründürülüyor bugün ak olan yarın kara oluyor sorun yok, kafalar on numara rahat millet muş gibi miş gibi. Bu yüzyıl bizim yüzyılımız olacak diyolla. Amma iki adım ötesi hesaplanmıyor.
Her türlü cehalet cesaretlendirilip göklere çıkarılıp yüceltilmesi ayarlarımı bozuyor.
Hayatta herşey yolunda bir benim taka arıza. Gelde sinirlenme.

Huy sayılırmı bilmiyorum ama birde fazla düşünmeyi sorgulamayı bırakmak oh deyip rahat edebilmek.
Ama altında yatan nedenleri düşününce bu memlekette zor be gülüm diyorum.
👍

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye