Onaylı Referans Kelebek Etkisi

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
613
Herkese merhabalar. Cemre hanımla , ilk tanışmamızdan itibaren beni çok etkiledi. Esprileri , dinlediği müziklerle beni çok motive etti. Davranışları , sevişmesi ve konuşmasıyla beni mest etti . Kendisinin yanındayken çok keyifli zaman geçirdim. İşinde profesyonel , sıcakkanlı , tatlı ve çok samimi biri . Herkese tavsiye ederim.

Durum
Sosyal Coin
42,080
Tanıtım Konusu Referansları
Herkese merhabalar. Cemre hanımla , ilk tanışmamızdan itibaren beni çok etkiledi. Esprileri , dinlediği müziklerle beni çok motive etti. Davranışları , sevişmesi ve konuşmasıyla beni mest etti . Kendisinin yanındayken çok keyifli zaman geçirdim. İşinde profesyonel , sıcakkanlı , tatlı ve çok samimi biri . Herkese tavsiye ederim.
Güzel sohbetin, samimiyetin doruklara yükselten sevişmemiz için ben teşekkür ederim. Daha birçok sevişmelere:love::love:

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool, Avtandil ve Kezman2021
Durum
Sosyal Coin
42,982
referans için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye