Kullanıcı adı:
Kullanıcı adınız: KARSVEGASLI
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. GUNEŞ
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: İyi
Ulaşım Nasıldı ?: Çok Kolay
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Şahsi Araç
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: İyi
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: İyi
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: İyi
Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Evet
Referans hakkında diğer detaylar : Selamlar forum ahalisi .. bugun gun icinde aklima dustu anlik bir sekilde gunes hanima yazdim ve tatlim guneste sagolaun cevap verdi ve hizli bir iletisim ve diyalogtan sonra 16:00 da gorusmek uzere 2 saat randevulastik ben de sislide oldugum bir an oldugundan hizlica kendine ulastim eve ciktim .. sicak bir karsilama resimler gercek .. yuzude guzel . Kendi de yazdigi gibi balik etli . Tatli bir hanim . Tatli bir gobus var ama yatakta iyi ben benle alakali isimin uzamasina ve ifak tefek neden se bilmiyorum cok begenme me ragmen mental de uygun degildim galiba beni uyandirmak ve menu. Kalmam icin elinden geleni yapti ve hedefe ulastirdi beni ve kendini sohbetinden ve gozlerinden kendini alamadim cool ve sakin bir yapisi ayrica duygusal arka planda ince bir ruha sahip .. sevenelrtine ve ilgilenlerine tavsiyemdir gidin teninizde kafanizda uyusur bence .. yatakta dedigim gibi beni mutlu etti ve ikimizinde cok fazla kalori yakarak en azindan kendim icin konusayim rahatlamami sagladi
Tatli gunes yine guneslenmek ve teklif ettigin duo gorusmeyi yasmaak dilehiyle canim
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet
Kullanıcı adınız: KARSVEGASLI
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. GUNEŞ
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: İyi
Ulaşım Nasıldı ?: Çok Kolay
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Şahsi Araç
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: İyi
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: İyi
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: İyi
Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Evet
Referans hakkında diğer detaylar : Selamlar forum ahalisi .. bugun gun icinde aklima dustu anlik bir sekilde gunes hanima yazdim ve tatlim guneste sagolaun cevap verdi ve hizli bir iletisim ve diyalogtan sonra 16:00 da gorusmek uzere 2 saat randevulastik ben de sislide oldugum bir an oldugundan hizlica kendine ulastim eve ciktim .. sicak bir karsilama resimler gercek .. yuzude guzel . Kendi de yazdigi gibi balik etli . Tatli bir hanim . Tatli bir gobus var ama yatakta iyi ben benle alakali isimin uzamasina ve ifak tefek neden se bilmiyorum cok begenme me ragmen mental de uygun degildim galiba beni uyandirmak ve menu. Kalmam icin elinden geleni yapti ve hedefe ulastirdi beni ve kendini sohbetinden ve gozlerinden kendini alamadim cool ve sakin bir yapisi ayrica duygusal arka planda ince bir ruha sahip .. sevenelrtine ve ilgilenlerine tavsiyemdir gidin teninizde kafanizda uyusur bence .. yatakta dedigim gibi beni mutlu etti ve ikimizinde cok fazla kalori yakarak en azindan kendim icin konusayim rahatlamami sagladi
Tatli gunes yine guneslenmek ve teklif ettigin duo gorusmeyi yasmaak dilehiyle canim
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet