Kullanıcı adı:
Kullanıcı adınız: KARSVEGASLI
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. @Anna
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: İyi
Ulaşım Nasıldı ?: Normal
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Şahsi Araç
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: İyi
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: İyi
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: İyi
Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Partner kullandı ben kullanmadım
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Evet
Referans hakkında diğer detaylar : Selamlar forum ahalisi anna ile 2 saat bir gorusme gerceklesti dun oglen saatlerinde
sicak kanli bicir bicir ve minyon bir kadin istiyorsaniz o zaman anna dogru kisidir .. ben istedigim gibi vucudu dogal estetik yok dudaklari yuzu gozu guzel saclari hos kendisi minyon ve tatli isteklerinizi net iletirseniz her turlu uyum
Sagliyor .. doggy de oralda misyoner de benim istedigim gibi minyon oldugu icin cok rahat hukmediyorsunuz kendisine ..
Sohbeti zaten yelpaze genis hem dunyada hem hayattan hemde rutin durumlardan konusulabilir genel bilgisi iyi ..
Anna iyi seni tanidim iyiki ve senin yine gelecegim tdn bkm ya // ayrica duo fikri yavas yavas kafama yatiyor yapacagiz gibi ..
Operim o guzel gozlerinden 😉😉
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet
Kullanıcı adınız: KARSVEGASLI
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. @Anna
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: İyi
Ulaşım Nasıldı ?: Normal
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Şahsi Araç
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: İyi
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: İyi
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: İyi
Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Partner kullandı ben kullanmadım
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Evet
Referans hakkında diğer detaylar : Selamlar forum ahalisi anna ile 2 saat bir gorusme gerceklesti dun oglen saatlerinde
sicak kanli bicir bicir ve minyon bir kadin istiyorsaniz o zaman anna dogru kisidir .. ben istedigim gibi vucudu dogal estetik yok dudaklari yuzu gozu guzel saclari hos kendisi minyon ve tatli isteklerinizi net iletirseniz her turlu uyum
Sagliyor .. doggy de oralda misyoner de benim istedigim gibi minyon oldugu icin cok rahat hukmediyorsunuz kendisine ..
Sohbeti zaten yelpaze genis hem dunyada hem hayattan hemde rutin durumlardan konusulabilir genel bilgisi iyi ..
Anna iyi seni tanidim iyiki ve senin yine gelecegim tdn bkm ya // ayrica duo fikri yavas yavas kafama yatiyor yapacagiz gibi ..
Operim o guzel gozlerinden 😉😉
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet