Kullanıcı adınız: khanral
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. KARAKIZ
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Samimi
Ulaşım Nasıldı ?: İlk defa gittiğim bir bölgeydi, aracınız var ise çok basit. Diğer türlü İstanbul’daki toplu taşıma sistemine hakim olmak gerek. Bölgede metro çalışması var ama henüz aktif değil.
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Şirket imkanlarını kullandım. 😅
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet, benim fikrim resimlerde göründüğünden daha doğal ve iyi.
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Karşıladığı kıyafet beni benden aldı.
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: İncall görüştüm, ev ortamı derli toplu.
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Güzel, banyosunda her şey düşünülmüş. 👍
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Hoştu, zaman içinde birbirimize alıştık.
Partnerin Yatak Performansı : Çok iyiydi, sayesinde bazı yeni pozisyonlar denemiş oldum.
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır, faydalanmadım.
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Evet görüşürüm
Referans hakkında diğer detaylar : Karakız hanımla 4 saatlik İncall görüşmemizde hem gönlüm, hem gözüm, hemde karnım doydu. 😃 Daha ne olsun. Kendisinden bir iki isteğim oldu beni kırmadı sağ olsun bu sayede geceden aldığım keyif ve deneyim kat kat arttı. Onunda hoşuna gittiğine inanıyorum. Başta mizacı biraz sert gelebilir ama öyle olmadığını zaman içinde anlıyorsunuz. Kendisini tanıdığım için çok memnunum. Tekrardan görüşmek üzere ✌️
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. KARAKIZ
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Samimi
Ulaşım Nasıldı ?: İlk defa gittiğim bir bölgeydi, aracınız var ise çok basit. Diğer türlü İstanbul’daki toplu taşıma sistemine hakim olmak gerek. Bölgede metro çalışması var ama henüz aktif değil.
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Şirket imkanlarını kullandım. 😅
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet, benim fikrim resimlerde göründüğünden daha doğal ve iyi.
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Karşıladığı kıyafet beni benden aldı.
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: İncall görüştüm, ev ortamı derli toplu.
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Güzel, banyosunda her şey düşünülmüş. 👍
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Hoştu, zaman içinde birbirimize alıştık.
Partnerin Yatak Performansı : Çok iyiydi, sayesinde bazı yeni pozisyonlar denemiş oldum.
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır, faydalanmadım.
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Evet görüşürüm
Referans hakkında diğer detaylar : Karakız hanımla 4 saatlik İncall görüşmemizde hem gönlüm, hem gözüm, hemde karnım doydu. 😃 Daha ne olsun. Kendisinden bir iki isteğim oldu beni kırmadı sağ olsun bu sayede geceden aldığım keyif ve deneyim kat kat arttı. Onunda hoşuna gittiğine inanıyorum. Başta mizacı biraz sert gelebilir ama öyle olmadığını zaman içinde anlıyorsunuz. Kendisini tanıdığım için çok memnunum. Tekrardan görüşmek üzere ✌️
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet