Onaylı Referans Kapı önünde harika karşılaşma

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
429
@Azaliya hanimefendi ile bir kaç ay öncesinden daha sitede yeniyken wp’ üzerinden tanıştık ve randevu oluşturduk randevu saatine yakın bir süre kala kendisiyle asansör önünde harika bir karşılaşma yaşadık ve sohbet muhabbet ettik sonrasında odaya geçtik kendisi çok güzel ve özel biri… özel anıları anlatmama gerek yok özelde kalması daha iyi diye düşünüyorum 😊 kendisine çok teşekkür ederim 😘

Durum
Sosyal Coin
5,653
Tanıtım Konusu Referansları
@Azaliya hanimefendi ile bir kaç ay öncesinden daha sitede yeniyken wp’ üzerinden tanıştık ve randevu oluşturduk randevu saatine yakın bir süre kala kendisiyle asansör önünde harika bir karşılaşma yaşadık ve sohbet muhabbet ettik sonrasında odaya geçtik kendisi çok güzel ve özel biri… özel anıları anlatmama gerek yok özelde kalması daha iyi diye düşünüyorum 😊 kendisine çok teşekkür ederim 😘
Teşekkür ederim canım ❤️seni tanıdığıma memnun oldum 🥰her zaman beklerim ❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Metin kaplan ve kawabanga
Durum
Sosyal Coin
2,736
Tşkler paylaşım için

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye