Onaylı Referans Kaliteli görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
15,644
Cansel hanımla nisan ayının ilk haftasında çok güzel bir görüşme gerçekleştirdik, hem ikramlar hem özel anlar oldukça keyifliydi, özellikle kalçaları doggy pozisyonunda çok iyi bir manzara sunuyor yumuşaklığıyla ve beyaz süt rengi ile :devilish: kendisi İzmir’de görüşülebilecek nadir iyi bayanlardan nezaketi ve güzel ağırlaması için kendisine tekrar teşekkürler @Cansel Ulusoy

Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Cansel hanımla nisan ayının ilk haftasında çok güzel bir görüşme gerçekleştirdik, hem ikramlar hem özel anlar oldukça keyifliydi, özellikle kalçaları doggy pozisyonunda çok iyi bir manzara sunuyor yumuşaklığıyla ve beyaz süt rengi ile :devilish: kendisi İzmir’de görüşülebilecek nadir iyi bayanlardan nezaketi ve güzel ağırlaması için kendisine tekrar teşekkürler @Cansel Ulusoy
Canım benim çok teşekkür ederim 🤗 benim içinde seni misafir etmek çok keyifliydi 🥰 harika ve çok kibar bir beyefendi 🥰🥰 teşekkür ederim herşey için güzel yorumun için teşekkürler 💋💋 en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️ sen hep gel ben seni hep güzel ağırlarım kiii🌺🌺
❤️Rica ederim herşey gönlünce olsun seviliyorsun bebişim ❤️

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: mustyxx ve cleverhandsome
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye