Onaylı Referans Kalbimi bıraktım

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
554
İpek Hanım iletişime geçtiğim ilk andan beri sevgi ve alakayla yaklaştı. Kolay bir şekilde anlaşır, karşısındaki kişinin arzularını, beklentilerini dinler. Her şeyden önce çok tatlı bir insan.

Kendisiyle iletişim kurdum ve 1 gün sonrasına randevu ayarladık. Beni çok hoş bir şekilde karşıladı. Misafirlerine ikram sunmayı seven gönlü açık birisi olduğunu daha ilk saniyeden belli etti.
İletişimi ve duruşu çok zarif. Dokunuşları nahif ve zevk verici. Fiziğine odaklanırken oracıkta bayılmayın dikkat edin🙂 Kusursuz bir partner. Tanışma, diyalog ve ilişki bu kadar hoş bir şekilde ilerlediği için ayrılma evresinde kalbimi bırakıp gittim. Arzularımı yüksek hissiyatla ve samimiyetle karşıladığı için teşekkür ederim. Sevgilerimle🤍

Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
32,898
İpek Hanım iletişime geçtiğim ilk andan beri sevgi ve alakayla yaklaştı. Kolay bir şekilde anlaşır, karşısındaki kişinin arzularını, beklentilerini dinler. Her şeyden önce çok tatlı bir insan.

Kendisiyle iletişim kurdum ve 1 gün sonrasına randevu ayarladık. Beni çok hoş bir şekilde karşıladı. Misafirlerine ikram sunmayı seven gönlü açık birisi olduğunu daha ilk saniyeden belli etti.
İletişimi ve duruşu çok zarif. Yatakta da aynı zarafetini devam ettiriyor. Dokunuşları nahif ve zevk verici. Fiziğine odaklanırken oracıkta bayılmayın dikkat edin🙂 Kusursuz bir partner. Tanışma, diyalog ve sevisme bu kadar hoş bir şekilde ilerlediği için ayrılma evresinde kalbimi bırakıp gittim. Arzularımı yüksek hissiyatla ve samimiyetle karşıladığı için teşekkür ederim. Sevgilerimle🤍
Güzel paylaşım icin teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: karamazow
Durum
Sosyal Coin
2,212
Tanıtım Konusu Referansları

İletişimi ve duruşu çok zarif. Dokunuşları nahif ve zevk verici. Fiziğine odaklanırken oracıkta bayılmayın dikkat edin🙂 Kusursuz bir partner. Tanışma, diyalog ve ilişki bu kadar hoş bir şekilde ilerlediği için ayrılma evresinde kalbimi bırakıp gittim. Arzularımı yüksek hissiyatla ve samimiyetle karşıladığı için teşekkür ederim. Sevgilerimle🤍
Tatlım benim çok tesekkurderim sen cok kibar ve saygılıydın ❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool, Bayer ve karamazow
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye