O kalpte yatılmaz mı 🥰😎❤️Hadi yaaaa gel kalbime yatıya😎❤️
En güzel yer orası bence çok güzel yatılır ❤️❤️🥰🥰🥰O kalpte yatılmaz mı 🥰
Kesinlikle haklısınızEn güzel yer orası bence çok güzel yatılır ❤️❤️🥰🥰🥰
Sevgili Cansel hanımcığım seninle yattıktan sonra nerende yattığımın hiç bir önemi yok 🎈😎❤️Hadi yaaaa gel kalbime yatıya😎❤️
Bence en önemlisi zaten oraya girebilmek. Ama o da herkese nasip olmaz. Nasip olanlarsa kıymetini bilmesi gerekir 🫶🫶🌹🌹😎❤️Hadi yaaaa gel kalbime yatıya😎❤️
güzel kalpli cansel ulusoy😎❤️Hadi yaaaa gel kalbime yatıya😎❤️
Ozaman sizi kalbime yatırabilirim 🥰🥰🤭😉😉Kesinlikle haklısınız
Gerçekten harika olur 🥰🥰🥰Ozaman sizi kalbime yatırabilirim 🥰🥰🤭😉😉
Kalbimde kal bebeğim sohpette ederiz daha neler,neler yaparız 🥰🥰😎😎🤗🤗biz zaten bitiremedik seninle 5 yıldır muhabbeti daha nice uzun yıllarımıza 🙏🙏💋💋💕💕🥰🥰Pembelim bebeğim kalbinde kalsam yatıya, muhabbet eder miyiz doyasıya 😘
Bencede harika olur hiç şüphem yok 💕💕🥰🥰🥰💋💋 tanışmak dileğiyle 🥰🥰🥰Gerçekten harika olur 🥰🥰🥰
Hanım hanımcık😎❤️Hadi yaaaa gel kalbime yatıya😎❤️
Efendim tatlım 🤗🤗 nerede isterseniz yatabilirsiniz sarılıp, sarılıp uyuruz ohhh mis gibi 🥰🥰🤗🤗😉😉😎😎💕💕Sevgili Cansel hanımcığım seninle yattıktan sonra nerende yattığımın hiç bir önemi yok 🎈
Hem hanımcık hemde pempiş 😉😉🥰🥰Hanım hanımcık
Kesinlikle katılıyorum umarım herkes istediği ve kıymet bildiği bir kalbin icinde olur ❤️❤️❤️🙏🙏🙏🌺🌺🥰🥰Bence en önemlisi zaten oraya girebilmek. Ama o da herkese nasip olmaz. Nasip olanlarsa kıymetini bilmesi gerekir 🫶🫶🌹🌹
Bende seni yerim ballı lokmam hem severim hem öperim hemde sarılırım 🤗🤗🤗🥰🥰💋❤️❤️ kocaman öpüyorum seni özlendin 😉😉🥰🥰Bebeğim senin güzel,samimi,içten,delikanlı,büyük yüreğini hem severim,hem üzerinde yatarım,hem opücük atarım,
ohhhh keyfime keyif katarım.💋🌹
Çok teşekkür ederim @Arass bey çok incesiniz şımartıyorsunuz beni 💋💋❤️❤️@Cansel Ulusoy hanım , güzel kalbiniz ve duru güzelliğiniz muhteşem
🥰🥰🥰Bencede harika olur hiç şüphem yok 💕💕🥰🥰🥰💋💋 tanışmak dileğiyle 🥰🥰🥰
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Bebeğim ben senin kalbinde tutuklu kaldım zaten, bitiremediğimiz muhabbetlerimizin, sana doyamadığım birlikte geçirdiğimiz büyülü zamanların daha nicelerini yaşamaya😘😍❤️Kalbimde kal bebeğim sohpette ederiz daha neler,neler yaparız 🥰🥰😎😎🤗🤗biz zaten bitiremedik seninle 5 yıldır muhabbeti daha nice uzun yıllarımıza 🙏🙏💋💋💕💕🥰🥰
Canımsın teşekkür ederim 🤗🤗🤗 tatlım benim ❤️❤️❤️ inşallah canım en güzellerine🙏🙏💋💋😎😎🥰🥰🥰Bebeğim ben senin kalbinde tutuklu kaldım zaten, bitiremediğimiz muhabbetlerimizin, sana doyamadığım birlikte geçirdiğimiz büyülü zamanların daha nicelerini yaşamaya😘😍❤️
Geleyim yatıya, çıkalım sabahın seherine😎❤️Hadi yaaaa gel kalbime yatıya😎❤️