🌟Yeni🌟Fotoğraf ❤️❤️Kalbimde yatmak isteyen ❤️❤️

Partner yeni bir fotoğraf yüklediğinde bu başlığı kullanabilir.
Durum
Sosyal Coin
10,199
Bebeğim senin güzel,samimi,içten,delikanlı,büyük yüreğini hem severim,hem üzerinde yatarım,hem opücük atarım,
ohhhh keyfime keyif katarım.💋🌹

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Bence en önemlisi zaten oraya girebilmek. Ama o da herkese nasip olmaz. Nasip olanlarsa kıymetini bilmesi gerekir 🫶🫶🌹🌹
Kesinlikle katılıyorum umarım herkes istediği ve kıymet bildiği bir kalbin icinde olur ❤️❤️❤️🙏🙏🙏🌺🌺🥰🥰
Ayrıca çok incesiniz teşekkürler öpüyorum sizi 💋💋 @Tanerk ❤️❤️❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Tanerk
Durum
Sosyal Coin
50,183
Bebeğim senin güzel,samimi,içten,delikanlı,büyük yüreğini hem severim,hem üzerinde yatarım,hem opücük atarım,
ohhhh keyfime keyif katarım.💋🌹
Bende seni yerim ballı lokmam hem severim hem öperim hemde sarılırım 🤗🤗🤗🥰🥰💋❤️❤️ kocaman öpüyorum seni özlendin 😉😉🥰🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Maystro
Durum
Sosyal Coin
9,687
Kalbimde kal bebeğim sohpette ederiz daha neler,neler yaparız 🥰🥰😎😎🤗🤗biz zaten bitiremedik seninle 5 yıldır muhabbeti daha nice uzun yıllarımıza 🙏🙏💋💋💕💕🥰🥰
Bebeğim ben senin kalbinde tutuklu kaldım zaten, bitiremediğimiz muhabbetlerimizin, sana doyamadığım birlikte geçirdiğimiz büyülü zamanların daha nicelerini yaşamaya😘😍❤️

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Bebeğim ben senin kalbinde tutuklu kaldım zaten, bitiremediğimiz muhabbetlerimizin, sana doyamadığım birlikte geçirdiğimiz büyülü zamanların daha nicelerini yaşamaya😘😍❤️
Canımsın teşekkür ederim 🤗🤗🤗 tatlım benim ❤️❤️❤️ inşallah canım en güzellerine🙏🙏💋💋😎😎🥰🥰🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Tiago
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye