❤️😎Ahhh bebişkom kalp sesini herkes duydu🤭❤️
Ekli dosyayı görüntüle VID_20230303_192921_338.mp4.mp4
Ekli dosyayı görüntüle VID_20230303_192921_338.mp4.mp4
Moderatör tarafında düzenlendi:
Baktım bile 🤣🤣❤️😎Ahhh bebişkom kalp sesini herkes duydu🤭❤️
Beni görünce kalp sesinizi 🤭🤭🥰🤣🤣🤣😎😎Haydaaa, biz ne izledik şimdi
Var mı bir sorun 🤪🤪🤣🤣🤣🥰🥰Baktım bile 🤣🤣
Kalp warda seni görmezsem olmaz🤣🤣❤️😎Ahhh bebişkom kalp sesini herkes duydu🤭❤️
Haklısın insan bazen alışkanlıklarından vazgeçemiyor 🤣🤣🥰🥰Kalp warda seni görmezsem olmaz🤣🤣
Tabikiside bebekimmmm❤❤❤❤Haklısın insan bazen alışkanlıklarından vazgeçemiyor 🤣🤣🥰🥰
Yok , bende kalp yokmuş 🤪😜😝Var mı bir sorun 🤪🤪🤣🤣🤣🥰🥰
Bence sende kalplerin en güzeli var ben biliyorum ❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰Yok , bende kalp yokmuş 🤪😜😝
Senin bebikim diyen ağzını ben yirim,yirim 💋💋💋🥰🥰🥰Tabikiside bebekimmmm❤❤❤❤
Yok anacım bende kalp yok 🤣😝 kalp olsa bu kadar gezemem 🤣🤣Bence sende kalplerin en güzeli var ben biliyorum ❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰
Ozaman sana en kısa sürede bir kalp bulmak gerek 🤣🤣🤣🤪🤪🤪kalpsiz adamm🤣🤣🤣🤪🤪🤦🤦🤦Yok anacım bende kalp yok 🤣😝 kalp olsa bu kadar gezemem 🤣🤣
Böyle güzel be kalp olunca insan yıpranıyor 🤣🤣Ozaman sana en kısa sürede bir kalp bulmak gerek 🤣🤣🤣🤪🤪🤪kalpsiz adamm🤣🤣🤣🤪🤪🤦🤦🤦
Yeeeeee wallaaaaa😁😁Senin bebikim diyen ağzını ben yirim,yirim 💋💋💋🥰🥰🥰
Evet bak bu konuda haklısın kalp iyi olunca olmuyor 🤣🤣Böyle güzel be kalp olunca insan yıpranıyor 🤣🤣
Kalpsiz adam ; güzel nick olur bu kelimeden 🤣🤣 bi gün ban yersem bu nickle yeni hesap açıcam , beni hatırlarsın inşallah 🤣
Sende dünden razısın yenmeye 🤣🤣🤣😎😎💋💋🤭🤭Yeeeeee wallaaaaa😁😁
Böyle şeyler yapma. Bir dahaki sefere doktor kostümü ile gelebilirim. 😂😂❤️😎Ahhh bebişkom kalp sesini herkes duydu🤭❤️
Ekli dosyayı görüntüle 5509
Baktim bile kalp ritmi bozuldu🥰😘👅🌹❤️😎Ahhh bebişkom kalp sesini herkes duydu🤭❤️
Eeeeee uzun zamn oldu ama🤣🤣🤣Sende dünden razısın yenmeye 🤣🤣🤣😎😎💋💋🤭🤭
Hayatım bende kalp var ve masaj isteyebilir. Masajdan sonrada şey . Anladın sen onu 😛😛😁😁❤️❤️🤗🤗❤️😎Ahhh bebişkom kalp sesini herkes duydu🤭❤️
Ben çok memun olurum kii🥰🥰🥰İzmir göç edersem bir gün bilin ki bu afet yüzünden olacak ❤️🥰😘🦋🔥
Hmmm seni doktor kostümüyle düşündüm de çok seksiiii olursun bence 🥰🥰🥰🤣🤣🤣sen doktor kostümüyle gel bende hemşire kıyafeti giycem 🥰🥰🥰💋💋💋Böyle şeyler yapma. Bir dahaki sefere doktor kostümü ile gelebilirim. 😂😂
Haziranda oradayım Alaçatı tatiline geldiğim zaman..😘😘😘Ben çok memun olurum kii🥰🥰🥰
Hemen kalbinizi sevgimle düzeltebilirim hiç şüpheniz olmasın bebişkom 🥰🥰Baktim bile kalp ritmi bozuldu🥰😘👅🌹
Evet canım haklısın 😉😉 zamanı geldi 😎😎🥰🥰🥰🤣🤣Eeeeee uzun zamn oldu ama🤣🤣🤣
Buraya kadar geliyor kalp sesiniz 🥰🥰🤣🤣bup bup bup süper
En iyisini yapmışsınız 🤪🤪🤣🤣bakmayın 🤪🤪🤣🤣😎😎🥰🥰🥰Bakmadım 🤦♂️
Dur bekle nereye gidiyorsun daha yapicak çok şeyimiz var kalp masajı,suni teneffüs 🤣🤣🤪🤪😎🥰🥰🥰allahimmm sana geliyorumm😊🤣😘😘
Senin minnak kalbini yerim bebeğim 💋💋 en güzel masajı yapıcam sana 🤪🤪🤭🤭🤣🤣hmmm anlasam mı acaba...🤪🤪🤪🤣🤣🥰🥰Hayatım bende kalp var ve masaj isteyebilir. Masajdan sonrada şey . Anladın sen onu 😛😛😁😁❤️❤️🤗🤗
Ne zaman isterseniz tanışmak dileğiyle 🥰🥰Haziranda oradayım Alaçatı tatiline geldiğim zaman..😘😘😘
AynenEvet canım haklısın 😉😉 zamanı geldi 😎😎🥰🥰🥰🤣🤣
Rica ederim 🤗kalbiniz herzaman güzel zamanlar için heyecan yapsın 💋💋🙏🙏🙏ben teşekkür ederim şu görselle kalbimizin çarptığını hatırlattın
Yok manken değilim 🤗🤗O nasil bir popo, mankenmisin yoksa🌹
Oyyyy oyyyy offff offf aman 😈💣😈💋❤️😎Ahhh bebişkom kalp sesini herkes duydu🤭❤️
Ayyy ne oldu yine 🤣🤣🤣🤣🥰🥰🌺🌺Oyyyy oyyyy offff offf aman 😈💣😈💋
Dokunmak istiyorum onlara😍Yok manken değilim 🤗🤗
Teşekkür ederim 🥰🥰🥰
Minnnak dokunuşlar mı 🤭🤭🤣🤣 istediğiniz kadar dokunabilirsiniz 😎😎🤫🤫🥰🥰Dokunmak istiyorum onlara😍
Pek minnak dokunuşlar değil. Biraz sert ve agresif davranabilirim. Okşamak, avuçlamak, tokatlamak😍Minnnak dokunuşlar mı 🤭🤭🤣🤣 istediğiniz kadar dokunabilirsiniz 😎😎🤫🤫🥰🥰
Yok agresif sevmiyorum😉ne bu yaaa savaşa mı giriyoruz 🤣🤣🥰🥰😎💋💋Pek minnak dokunuşlar değil. Biraz sert ve agresif davranabilirim. Okşamak, avuçlamak, tokatlamak😍
O popo için savaşa bile gidilir. Poponuzun emrindeyim😍Yok agresif sevmiyorum😉ne bu yaaa savaşa mı giriyoruz 🤣🤣🥰🥰😎💋💋
Hahaaaa savaşa değil sevişmek iyidir 😎😎🤣🤣💋💋O popo için savaşa bile gidilir. Poponuzun emrindeyim😍
O zaman narin davranırım, öpüp koklarım
kalp dayanmaz bu güzelliğe❤️😎Ahhh bebişkom kalp sesini herkes duydu🤭❤️
Etkileyemişim ozaman seni 🥰🥰😎😎🤣🤣Ooo fazla çarpıntı yapmadı 🤩🤩
Kalp önemli bitanem 🌺🌺🌺🌺kalp dayanmaz bu güzelliğe
Alamıyorum Cansel senden elenktirik alamıyorum 😄😄Etkileyemişim ozaman seni 🥰🥰😎😎🤣🤣
Vercem ben sana o elektriği sen hiç merak etme az kaldı 🤪🤪🤣🤣🤣🤪🤪Alamıyorum Cansel senden elenktirik alamıyorum 😄😄
Vu huuuu işte buuuu 😁😁Vercem ben sana o elektriği sen hiç merak etme az kaldı 🤪🤪🤣🤣🤣🤪🤪
Hoşuna gitti bakıyorum da 😁😁 şuan çok elektrik almış gibisin 🤪🤪💋🥰😎😎Vu huuuu işte buuuu 😁😁
Keban barajı 😁😁Hoşuna gitti bakıyorum da 😁😁 şuan çok elektrik almış gibisin 🤪🤪💋🥰😎😎