1kahve kırk yıl valla üstünüze kalırımmm 🤣🤣🤣
Ekli dosyayı görüntüle IMG_4169.MOV
Ekli dosyayı görüntüle IMG_4169.MOV
Moderatör tarafında düzenlendi:
Olur sen kal ki üstüme ben razıyım ki ❤️🌸🔥🔥1kahve kırk yıl valla üstünüze kalırımmm 🤣🤣🤣
Bir tanışabilsek kahvede içeriz muhabbet de ederiz başka şeylerde yaparız da işin önemli olan tarafı görüşebilmekte 🔥🔥🤗🤗😘😘1kahve kırk yıl valla üstünüze kalırımmm 🤣🤣🤣
içelim artık1kahve kırk yıl valla üstünüze kalırımmm 🤣🤣🤣
Bi kısmet olsa kahveni içsek , görürüz kim kimin üstüne kalır 🤣🤣1kahve kırk yıl valla üstünüze kalırımmm 🤣🤣🤣
O kirk yili cift vardiya calisarak 20 yilda mutabik kaliriz .. siz ustte kaldiktan sonra hic problem yok benim acimdan 😉1kahve kırk yıl valla üstünüze kalırımmm 🤣🤣🤣
Ahhhh ahhh diyorsun 🤣🤣Bir tanışabilsek kahvede içeriz muhabbet de ederiz başka şeylerde yaparız da işin önemli olan tarafı görüşebilmekte 🔥🔥🤗🤗😘😘
Heee bi hesap yaparız beraben🤣🤣😉Cappucino kaç yıl
Tabiki ne demekk💋İçelim ama yaparken de izleyebilir miyim 🤗😘
Ayyu canım çok teşekkür ederim 💋💋🫵Selmacim çok ısrar ettin icelimmmmm.madem😘
💋💋💋O kirk yili cift vardiya calisarak 20 yilda mutabik kaliriz .. siz ustte kaldiktan sonra hic problem yok benim acimdan 😉
🤣🤣🤣vaşşşşşBen ictim valla 39 kaldi😀😘
Bakalım bakalım 👍🤣😘Bi kısmet olsa kahveni içsek , görürüz kim kimin üstüne kalır 🤣🤣
Ayyy 💋💋💋Olur sen kal ki üstüme ben razıyım ki ❤️🌸🔥🔥
İnşalllah maşallah 😉içelim artık
Üstümde kalma şeytan doldurur 😀
Harikuladesiniz teşekkürler1kahve kırk yıl valla üstünüze kalırımmm 🤣🤣🤣
Ekli dosyayı görüntüle 6805
Şikayetçi olan kim? Senin gibi hoş bir hanımefendi ile vakit geçirmek paha biçilemez. 🌹😘1kahve kırk yıl valla üstünüze kalırımmm 🤣🤣🤣
Ekli dosyayı görüntüle 6805