Onaylı Referans İzmir’in narin kuğusu

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
282,746
Bugün 6-7 ay sonra 2. Kez @Cansel Ulusoy a misafir oldum. Yine çok nazik kibar ve ilgiliydi. Canselle sohbet etmekte özel anlarda çok çok keyifli. İzmir’in gerçekten narin kuğusu ❤️ Herşey için teşekkür ederim sevgili @Cansel Ulusoy en kısa süre de tekrar görüşmek üzere 😘

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
3,472
Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve ironman3555
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Bugün 6-7 ay sonra 2. Kez @Cansel Ulusoy a misafir oldum. Yine çok nazik kibar ve ilgiliydi. Canselle sohbet etmekte özel anlarda çok çok keyifli. İzmir’in gerçekten narin kuğusu ❤️ Herşey için teşekkür ederim sevgili @Cansel Ulusoy en kısa süre de tekrar görüşmek üzere 😘
Aradan biraz zaman geçmiş sanki biraz mi desem yoksa çok muuuu desem bilemedim özleşmişiz 🥰🥰sende her zaman ki çok kibar,tatlı, hoş ve bir okadar da heyecanlı 😉😉💋💋senin şu heyecan işini nasıl yenicez biliyorum ama öylede çok tatlısın 💋💋 seni seviyorum ❤️❤️❤️ çok güzel bir görüşme oldu güzel referansın beni çok mutlu etti herşey için çok teşekkür ediyorum ❤️❤️❤️ çok öpüyorum seni canım benim ❤️❤️❤️❤️daha güzel,keyifli görüşmelere ❤️❤️❤️💋💋💋 @ironman3555 💋💋💋

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: akşam, Deadpool ve ironman3555
Durum
Sosyal Coin
1,200
Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
2,736
Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
42,982
Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: ironman3555 ve Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
24,648
Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
1,294
Teşekkürler güzel paylaşım için

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye