Onaylı Referans İzmir'in İncisi

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
8,126
Selamlar değerli forum üyeleri

Uzun bir aradan sonra başka bir referansla huzurunuzdayım. Ancak bu sefer il sınırlarının ötesine İzmir'e bir ziyarette bulundum. Ziyaret amacım her ne kadar iş için olursa olsundu, "İzmir'in İncisi"ni ziyaret etmeden olmazdı, kendime yakıştıramazdım. Hadsizlik etmiş olurdum şahsıma, çünkü kendisi bir duayen..

İzmir yolculuğuma çıkmadan evvel akşam geç saatlerde, 1 gün sonrası için ulaştım kendisine. Detaylı bir referans ve tanıtım yazısı ile randevu talebinde bulundum. Sağolsun kırmadı ricamı ve İzmir'in sularına yelkenleri açtım :) Ne güzel rastlantıdır ki konakladığım otel, konumuna 5 dakikalık mesafedeymiş. Konumu ise Agora AVM yakınlarında bir yerlerde. Randevu saati yaklaşınca düştüm yollara bir heyecanla.
Taksi ile yakın bir yere kadar gittim gerisi tabanvay olsun dedim, çünkü taksimetre ile iddiaya girdim o kazanınca indim, uzun mesafe malum 5 dakikalık yol 😅şaka şaka inceliktir kapıya kadar taksi ile gitmemek, normalde tuvalete bile araçla giden ben yapabiliyorsam herkes yapabilir bence bu inceliği.
Bir de ne göreyim merdivenler, hem de sokak ortasında, hem de bitmeyen merdivenler :)
Merdiven engelini aştığınızda son yaklaşmadasınız demektir, pes etmeyin çünkü ucunda bölüm sonu bonusu var 🤭 Ve beklenen an kapı aralandı, süzülüverdim içeriye. Sıcak bir karşılama sonrası attım kendimi oturma odasına. O sırada dikkatimi çeken başka bir oda vardı elbet, disko topu gibi her yerde renkli ışıklar, anlam veremedim çünkü ilk defa şahit olup, tanıştığım bir güzelliği incelemekle meşgul idim sanırım 🤭🤗

Evi hoş ve loş,
Sohbeti keyifli,
Kendisi alımlı ve naif bir kadın.

Yol yorgunluğu kahvemi yaptı sağolsun malum merdivenlerrrr, ama allahtan evi giriş katında yoksa ikinci bir merdiven vakasına hazır değildim 😅
Samimi bir pembiş kendisi, doğallık abidesi sanki.. Yanında sohbet ederken bile huzura erişebiliyorsunuz.
Yatak odasında yanar dönerli ışık altında bazı olaylar yaşandı elbet ama onlar bende gizli. Performans olarak tatmin edici bir birliktelik yanında güzel sohbetinden dolayı teşekkür ederim.
Ayrıca gerçekten de geniş bir dolabı var ve gayet yeterli ikramları var, yanından memnun kalmış bir şekilde ayrıldığımı belirtmek isterim.

İzmir ziyaretimi renklendirdiğin için teşekkürler @Cansel Ulusoy 🤗😘

Kendine cici bak lütfen :)

Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
8,126
Detaylı ve okuyan için keyifli paylaşım için teşekkürler.👍🏻

Rica ederim @Bayer , keyfimiz için buradayız 🙏

Şehirler arası fahri zamparamız sn @Aviator ve de @Cansel Ulusoy Hanım Efendiye paylaşım için teşekkür ederiz…

Hiç kıskanmadım ki ; 🥹😭

Teşekkür ederim Sevgili @Moria , yeni bir lakap edindim sayende :)
Kıskanacağına bir pazar gezmesini şehir dışına çıkmak için ayırmalısın sen de artık😁

Detaylı ve güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler

Rica ederim @chewbacca 🙏

bu efsane paylaşım için teşekkürler..

Rica ederim @alpi1907 🙏

Durum
Sosyal Coin
8,710
Teşekkür ederim Sevgili @Moria , yeni bir lakap edindim sayende :)
Kıskanacağına bir pazar gezmesini şehir dışına çıkmak için ayırmalısın sen de artık😁
Ooo Sevgili @Aviator şehir dışı çıkacak olsam Ankara’’da var sırada , Ama Cansel Hanım için İzmir’e gidilir hem bi taşla iki kuş önce Zaim Usta ( bilmeyenler için belirteyim Bornova’da müthiş bir lokanta 😋) ondan sonra tatlı niyetine Cansel Hanım, zaten kendisi benden kokoreç istedi eğer oraya gidersem ,ben de kendisini İzmir lokması olarak yiyebilirmişim , belki de kendi İstanbul’a gelebilirmiş vs , neyse konuyu gastronomi köşesine çevirdim 🤔 dilime vurmuş ihtiyarlık artık idare ediver Sevgili şehirler arası fahri zampiğimiz 🤣🤣

Durum
Sosyal Coin
8,126
Ooo Sevgili @Aviator şehir dışı çıkacak olsam Ankara’’da var sırada , Ama Cansel Hanım için İzmir’e gidilir hem bi taşla iki kuş önce Zaim Usta ( bilmeyenler için belirteyim Bornova’da müthiş bir lokanta 😋) ondan sonra tatlı niyetine Cansel Hanım, zaten kendisi benden kokoreç istedi eğer oraya gidersem ,ben de kendisini İzmir lokması olarak yiyebilirmişim , belki de kendi İstanbul’a gelebilirmiş vs , neyse konuyu gastronomi köşesine çevirdim 🤔 dilime vurmuş ihtiyarlık artık idare ediver Sevgili şehirler arası fahri zampiğimiz 🤣🤣

Zaim Usta ile tanışayım o halde ilerleyen zamanlarda (y)(y)
En kısa zaman diliminde buluşmanız dileğiyle o zaman :)
ŞAFZ: Şehirler Arası Fahri Zampik, güzel nick olurmuş bundan 🤩

O değil de canım martı döner çekti, ısmarlayan olsa da yesek 🙄

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
Zaim Usta ile tanışayım o halde ilerleyen zamanlarda (y)(y)
En kısa zaman diliminde buluşmanız dileğiyle o zaman :)
ŞAFZ: Şehirler Arası Fahri Zampik, güzel nick olurmuş bundan 🤩

O değil de canım martı döner çekti, ısmarlayan olsa da yesek 🙄
Sık gidiyorsan kesin tanış ben şu aralar YouTube ‘dan izleyip iç geçiriyorum sadece 🥴

Yeni future nickin hayırlı olsun 😉

Martı döner olur , karga döner olur ne isterseniz o olur waiting 🙋🏻‍♂️🤣

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve Aviator

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
İtiraz ediyorum hakim bey 😁

Bu adam beni aldatıyor 🤪🤪🤪

Ya arkadaş haftasonu işim var dediğinde ben gerçek sanmıştım 🙂

Meğer iş farklıymış 😁😁

Keyfin daim olsun 👏👏👏

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve Aviator
Durum
Sosyal Coin
8,126
İtiraz ediyorum hakim bey 😁

Bu adam beni aldatıyor 🤪🤪🤪

Ya arkadaş haftasonu işim var dediğinde ben gerçek sanmıştım 🙂

Meğer iş farklıymış 😁😁

Keyfin daim olsun 👏👏👏

Gereği düşünüldü @Aviator suçlu bulundu 😅

Gece iş, gündüz Zampiklik... Zamanı değerlendirmek lazım :devilish:

Eğlenceli Cevab'ül Referans için teşekkürler @Avtandil üstadım 🙏😁😁

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları

Uzun bir aradan sonra başka bir referansla huzurunuzdayım. Ancak bu sefer il sınırlarının ötesine İzmir'e bir ziyarette bulundum. Ziyaret amacım her ne kadar iş için olursa olsundu, "İzmir'in İncisi"ni ziyaret etmeden olmazdı, kendime yakıştıramazdım. Hadsizlik etmiş olurdum şahsıma, çünkü kendisi bir duayen..

İzmir yolculuğuma çıkmadan evvel akşam geç saatlerde, 1 gün sonrası için ulaştım kendisine. Detaylı bir referans ve tanıtım yazısı ile randevu talebinde bulundum. Sağolsun kırmadı ricamı ve İzmir'in sularına yelkenleri açtım :) Ne güzel rastlantıdır ki konakladığım otel, konumuna 5 dakikalık mesafedeymiş. Konumu ise Agora AVM yakınlarında bir yerlerde. Randevu saati yaklaşınca düştüm yollara bir heyecanla.
Taksi ile yakın bir yere kadar gittim gerisi tabanvay olsun dedim, çünkü taksimetre ile iddiaya girdim o kazanınca indim, uzun mesafe malum 5 dakikalık yol 😅şaka şaka inceliktir kapıya kadar taksi ile gitmemek, normalde tuvalete bile araçla giden ben yapabiliyorsam herkes yapabilir bence bu inceliği.
Bir de ne göreyim merdivenler, hem de sokak ortasında, hem de bitmeyen merdivenler :)
Merdiven engelini aştığınızda son yaklaşmadasınız demektir, pes etmeyin çünkü ucunda bölüm sonu bonusu var 🤭 Ve beklenen an kapı aralandı, süzülüverdim içeriye. Sıcak bir karşılama sonrası attım kendimi oturma odasına. O sırada dikkatimi çeken başka bir oda vardı elbet, disko topu gibi her yerde renkli ışıklar, anlam veremedim çünkü ilk defa şahit tanıştığım bir güzelliği incelemekle meşgul idim sanırım 🤭🤗

Evi hoş ve loş,
Sohbeti keyifli,

Yol yorgunluğu kahvemi yaptı sağolsun malum merdivenlerrrr, ama allahtan evi giriş katında yoksa ikinci bir merdiven vakasına hazır değildim 😅
Samimi bir pembiş kendisi, doğallık abidesi sanki.. Yanında sohbet ederken bile huzura erişebiliyorsunuz.
Yatak odasında yanar dönerli ışık altında bazı olaylar yaşandı elbet ama onlar bende gizli. Performans olarak tatmin edici bir birliktelik yanında güzel sohbetinden dolayı teşekkür ederim.
Ayrıca gerçekten de geniş bir dolabı var ve gayet yeterli ikramları var, yanından memnun kalmış bir şekilde ayrıldığımı belirtmek isterim.

Merhaba canım iyi geceler 💋seni tanımak evime misafir olman benim içinde çok keyifliydi çok güzel bir görüşme oldu benim içinde iyiki geldin hoşgeldin 💋 yavrum ben bilseydim ki sen merdivenlerde öyle bir düşündün bana yazsaydın ben seni gelip sırtıma alırdım kıyamam sana ☺️😉🤣🤣ama merdivenlerden şikayetçi olduğunu içeri girince anladım 🤣🤣neyseki kahve ile biraz gönlünü almışım bunu anladım😉😉 çok güzel keyfili bir görüşme oldu benim içinde seni tanımak güzeldi çok kibar ve harika hediyeler için çok teşekkür ederim 🤗 gerçekten çok mutlu oldum 🥰🥰 her gün gözümün önünde hep aklıma geliyorsun çok tatlı tıpkı senin gibi o güzel minik gözlerin gibi 🥰🥰 tatlı adam,iyi kalpli ve sevecen sohpeti güzel hoş adam herşey için teşekkür ederim seni tanımak güzeldi 🥰🥰 sende kendine çok iyi bak en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere 🥰🥰🥰

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ThE_RoCK ve Aviator
Durum
Sosyal Coin
50,183
Şehirler arası fahri zamparamız sn @Aviator ve de @Cansel Ulusoy Hanım Efendiye paylaşım için teşekkür ederiz…

Hiç kıskanmadım ki ; 🥹😭
Hahaaa eminim kıskanmamışsındır 🤣🤣
Rica ederim ben güzel yorumunuz için teşekkür ederim tanışmak dileğiyle 🥰🥰

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Aviator ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
50,183
Çok teşekkür ederim ne zaman istersen 💋 tanışmak dileğiyle hoşçakalın 🥰 ve kokoreç yicez unutmayın 🤣🤣🤣😎😎bende lokma yedircem size 🤣🤣🤪🤪😎🥰🥰🥰

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Aviator ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
42,982

Merdiven engelini aştığınızda son yaklaşmadasınız demektir, pes etmeyin çünkü ucunda bölüm sonu bonusu var 🤭 Ve beklenen an kapı aralandı, süzülüverdim içeriye. Sıcak bir karşılama sonrası attım kendimi oturma odasına. O sırada dikkatimi çeken başka bir oda vardı elbet, disko topu gibi her yerde renkli ışıklar, anlam veremedim çünkü ilk defa şahit tanıştığım bir güzelliği incelemekle meşgul idim sanırım 🤭🤗

Evi hoş ve loş,
Sohbeti keyifli,

paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
3,454

Evi hoş ve loş,
Sohbeti keyifli,

Detaylı ve keyifli paylaşmınız için teşekkürler. 🙏

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
6,557
Keyifli referans için teşekkürler hocam. Cansel hanım ile bir şekilde tanışmak gerekiyor anladığım kadarı ile. Yanar döner ışıklı odayı ziyaret şart 😊

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
8,126
Merhaba canım iyi geceler 💋seni tanımak evime misafir olman benim içinde çok keyifliydi çok güzel bir görüşme oldu benim içinde iyiki geldin hoşgeldin 💋 yavrum ben bilseydim ki sen merdivenlerde öyle bir düşündün bana yazsaydın ben seni gelip sırtıma alırdım kıyamam sana ☺️😉🤣🤣ama merdivenlerden şikayetçi olduğunu içeri girince anladım 🤣🤣neyseki kahve ile biraz gönlünü almışım bunu anladım😉😉 çok güzel keyfili bir görüşme oldu benim içinde seni tanımak güzeldi çok kibar ve harika hediyeler için çok teşekkür ederim 🤗 gerçekten çok mutlu oldum 🥰🥰 her gün gözümün önünde hep aklıma geliyorsun çok tatlı tıpkı senin gibi o güzel minik gözlerin gibi 🥰🥰 tatlı adam,iyi kalpli ve sevecen sohpeti güzel hoş adam herşey için teşekkür ederim seni tanımak güzeldi 🥰🥰 sende kendine çok iyi bak en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere 🥰🥰🥰

Sana da merhaba İzmir güzeli
Estağfurullah ben kendim ayaklarımla gelirim kapına 😘
Hediyeleri sevdiysen, mutlu ettiyse ne mutlu 🙂
Seni de tanımak güzeldi, tekrar görüşmek üzere güzellik 🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
8,126
paylaşım için teşekkürler

Rica ederim thorrr🙏

Detaylı ve keyifli paylaşmınız için teşekkürler. 🙏

Rica ederim, nice keyifli referanslar görmek dileğiyle 😉

Keyifli referans için teşekkürler hocam. Cansel hanım ile bir şekilde tanışmak gerekiyor anladığım kadarı ile. Yanar döner ışıklı odayı ziyaret şart 😊

Sayın crimson the King güzel yorumun için ben teşekkür ederim, imkanın var ise tanışmanın zamani gelmis de geciyor derim.
Yanar döner ışıklar sohbet esnasında bir ara hipnoz edecekti beni, sağ tarafa döndüm Cansel hanım hipnoz etmeye başladı bu sefer de 😂😂

Durum
Sosyal Coin
50,183
Teşekkürler ne zaman isterseniz beklerim tanışmak dileğiyle ❤️❤️ ışıklı odamı görmenizi isterim 🥰🥰🥰

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: kingcrimson ve Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Benim için affedersiniz artık 🙏🥰🤗🤪🤣 😎😎 @Aviator 'ü 🤗🤗🥰🤪🤪çok teşekkür ederim çok naziksiniz gerçekten tanışmak dileğiyle ❤️❤️❤️

Aaaa affetmek ne kelime İstanbul'da gördük kendisini belki anlamışsınızdır kulağınızı @Aviator cınlattı 🥰🥰🥰

Beğenenler:
  • Haha
  • Sevdim
Tepkiler: Aviator ve Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Sana da merhaba İzmir güzeli
Estağfurullah ben kendim ayaklarımla gelirim kapına 😘
Hediyeleri sevdiysen, mutlu ettiyse ne mutlu 🙂
Seni de tanımak güzeldi, tekrar görüşmek üzere güzellik 🥰
Tatlım benim 🥰😎 sevmek ne kelime bayıldım gerçekten çok güzeller 🥰🥰 seni tanımakta çok güzel ve keyifliydi çok tatlısın seviliyorsun 💋💋💋 görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️ güzel bakışlı 😎😎

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Aviator
Durum
Sosyal Coin
50,183
Rica ederim thorrr🙏

Rica ederim, nice keyifli referanslar görmek dileğiyle 😉

Sayın crimson the King güzel yorumun için ben teşekkür ederim, imkanın var ise tanışmanın zamani gelmis de geciyor derim.
Yanar döner ışıklar sohbet esnasında bir ara hipnoz edecekti beni, sağ tarafa döndüm Cansel hanım hipnoz etmeye başladı bu sefer de 😂😂
Işıktan kurtulsa ben varım ne çektin elimizden yaaa 🤣🤣🥰🥰🤪🤪💋💋 kıyamam sana ☺️😉

Beğenenler:
  • Haha

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Kıyamam ben ona yaaaa 🤭🤭🤭neyse bir daha ki geldiğinde ışığı kapatırım 🥰🥰🤭🤭🤣🤣valla biraz daha yazarsak atar bizi burdan 🤪🤪🤣🤣🥰🥰

Şu anda forum kurallarına aykırı bir durum yok ki 😄🙂

Siz misafirleri fazla ısı ve ışığa maruz bırakmayın yeter 😁😁

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
50,183
Şu anda forum kurallarına aykırı bir durum yok ki 😄🙂

Siz misafirleri fazla ısı ve ışığa maruz bırakmayın yeter 😁😁
Evet yok doğru diyorsunuz sadece dedikodu yapıyoruz Allah aşkına daha ne olsun 🤣🤣🤪🤪🥰🥰

🤭 Tamam bundan sonra ısı ve ışık yok 🤪🤪🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Aviator ve Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Tamam az ışık ama ısı için birşey diyemem yangında çıkabilir 🤪🤪🥰🤣🤣🤣🤦🤦

Evet tarihi not alalım 03/12/2022 01:04 Cansel Ulusoy ateşe söz veremem diyor 😍😍😍

Gözlerde mana endam ve aşk ateşi varsa yangın değil kıyamet kopar 🙈🙈🙈

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
50,183
Evet tarihi not alalım 03/12/2022 01:04 Cansel Ulusoy ateşe söz veremem diyor 😍😍😍

Gözlerde mana endam ve aşk ateşi varsa yangın değil kıyamet kopar 🙈🙈🙈
Evet söz veremem 🥰🥰🤭🤭her yer yangın yeri 🔥🔥🔥🔥

💕Artık diğerlerini görmek için belki yakından görmek ister İzmir'e gelirsiniz belli mi olur 🥰🥰

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Aviator ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
8,126
Aman tanrım neler oluyor burda 😂😂
Güzel İzmir'e gidip güzel bir bayanı ben gördüm 🙏
Bilahare tek tek cevaplayacağım tüm mesajları, seviliyorsunuz 😘

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
50,183
Aman tanrım neler oluyor burda 😂😂
Güzel İzmir'e gidip güzel bir bayanı ben gördüm 🙏
Bilahare tek tek cevaplayacağım tüm mesajları, seviliyorsunuz 😘
Çok güzel şeyler oluyor bebişim 🥰🥰 gerçekten çok teşekkür ederim çok naziksin bende senin gibi harika ve çok kibar bir beyefendi ile tanıştım çok mutlu oldum teşekkür ederim ama şımartıyorsunuz beni böyle utanıyorum 🙏🙏🥰🥰🥰sende çok seviliyorsun 💋💋💋

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
8,126
Çok güzel şeyler oluyor bebişim 🥰🥰 gerçekten çok teşekkür ederim çok naziksin bende senin gibi harika ve çok kibar bir beyefendi ile tanıştım çok mutlu oldum teşekkür ederim ama şımartıyorsunuz beni böyle utanıyorum 🙏🙏🥰🥰🥰sende çok seviliyorsun 💋💋💋

Naziklik teşekkür edilmesi gereken bir özellik olmaktan çıkana kadar cinsiyet farketmeksizin yapılmalıdır düşüncesindeyim.
Seninle tanışmaktan ben de çok mutlu oldum :) Bol bol utanmaya alışsan iyi edersin 😘

İltifatların için de teşekkür ederim canım 😘

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
1,555

Merdiven engelini aştığınızda son yaklaşmadasınız demektir, pes etmeyin çünkü ucunda bölüm sonu bonusu var 🤭 Ve beklenen an kapı aralandı, süzülüverdim içeriye. Sıcak bir karşılama sonrası attım kendimi oturma odasına. O sırada dikkatimi çeken başka bir oda vardı elbet, disko topu gibi her yerde renkli ışıklar, anlam veremedim çünkü ilk defa şahit olup, tanıştığım bir güzelliği incelemekle meşgul idim sanırım 🤭🤗

Evi hoş ve loş,
Sohbeti keyifli,

Cansel bambaşka dır onunla tanışıncaya kadar izmirin kızları deyiminin ne manaya geldiğini bilmiyordum. Gerçekten de "disko odasında" yaşananlar bonus sadece kahve sohbet için bile gidilir

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
50,183
Naziklik teşekkür edilmesi gereken bir özellik olmaktan çıkana kadar cinsiyet farketmeksizin yapılmalıdır düşüncesindeyim.
Seninle tanışmaktan ben de çok mutlu oldum :) Bol bol utanmaya alışsan iyi edersin 😘

İltifatların için de teşekkür ederim canım 😘
Bende seni tanımaktan ve misafir etmekten çok keyif aldım seni tanımak güzeldi en güzel ve daha uzun görüşmelerimize 🥰🥰💋💋💋

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
50,183
Cansel bambaşka dır onunla tanışıncaya kadar izmirin kızları deyiminin ne manaya geldiğini bilmiyordum. Gerçekten de "disko odasında" yaşananlar bonus sadece kahve sohbet için bile gidilir
Canımsın bitanem benim sende benim için öylesin çok kibar ve çok tatlısın bu aralar İzmir'e gelmiyorsun sanırım uzun zaman oldu özlendin ❤️❤️❤️ çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldum düşüncelerin için 🌺🌺🌺

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,126

Kesinlikle katılıyorum, İzmir'e gidince görülecek/gezilecek yerler arasında geçiyor adı 😅

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
15,666
Keyifli paylaşım için teşekkürler, Cansel için İzmir’e gidilir , onun için iş çıkarmaya çalışıyorum, bakalım nolacak 🤗🌺

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
50,183
Keyifli paylaşım için teşekkürler, Cansel için İzmir’e gidilir , onun için iş çıkarmaya çalışıyorum, bakalım nolacak 🤗🌺
Çok teşekkür ederim 🤗 bende sizi tanımak isterim 🥰🥰 çok çok iş çıksın çabuk çıksın 🤣🤣🥰🥰🥰dua ediyorum 🙏🙏🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: burti
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye