Onaylı Referans İzmirden İstanbula günü birlik sırf onla görüşüp geri döndüm😍

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
400
Cemrenin twerk 2 videosundan sonra 1 ay önce iletişime geçip o zaman randevu aldım diyebilirim yıllık iznimde günü birlik yanına gittim ve geri döndüm herşeye değdi gerçekten fazla ilikten kemiğe kadar sömürdü beni açıkçası tam sevgili gibi davranıyor o sıcaklığı ilk kapıdan girince hissettiriyor baştan sona her seansda farklı kıyafet farklı pozisyon sıfır kapris ile şartları zorluyor İstanbula her gittğimde görüşücem kendisiyle teşekkür ederim kendisine ☺️☺️☺️

Durum
Sosyal Coin
42,080
Tanıtım Konusu Referansları
Cemrenin twerk 2 videosundan sonra 1 ay önce iletişime geçip o zaman randevu aldım diyebilirim yıllık iznimde günü birlik yanına gittim ve geri döndüm herşeye değdi gerçekten fazla ilikten kemiğe kadar sömürdü beni açıkçası tam sevgili gibi davranıyor o sıcaklığı ilk kapıdan girince hissettiriyor baştan sona her seansda farklı kıyafet farklı pozisyon sıfır kapris ile şartları zorluyor İstanbula her gittğimde görüşücem kendisiyle teşekkür ederim kendisine ☺️☺️☺️

Sevgili @aguero96355 ne iyi ettin de geldin, seninde dediğin gibi herşey çok güzeldi.

Öncelikle değerli referansın için, hiç üsenmeyip Güzel İzmir'den, İstanbul'a geldiğin için, degerli vaktini ayırdıgın için cookk teşekkür ederim..

En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle, sevgiyle kal... 😘😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: aguero96355

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Nice güzel görüşmelere paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.