Onaylı Referans İzmirden de sıcak

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,706
Selamlar millet👋

İş sebebi ile İzmir’e geldim. Ne zamandır aklımda olan @Cansel Ulusoy ile görüşmek için kendisine yazdım. Daha önceki seyahatlerimde de yazışmış fakat denk gelememiştik.
Çok kibar ve tatlı bir iletişim tarzı var tıpkı kendisi gibi. Programında bana yer açtı sağolsun ve görüşmeyi organize ettik.

2 saatlik güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Çok sıcak samimi bir kadın GFE tadında ve hiç yabancılık çekmiyorsunuz. Gayet temiz özenli bir hatun:) evi de tıpkı kendisi gibi

Hemen hemen her şeyden konuştuk kendimi evimde hissettim.Işıltılı yatak odasında da gayet istekli ve partnerinin memnuniyetine son derece önem veren bir kadın vardı

Her için teşekkürler canım seni tanıdığıma çok mutlu oldum💐 @Cansel Ulusoy

Durum
Sosyal Coin
32,898
Selamlar millet👋

İş sebebi ile İzmir’e geldim. Ne zamandır aklımda olan @Cansel Ulusoy ile görüşmek için kendisine yazdım. Daha önceki seyahatlerimde de yazışmış fakat denk gelememiştik.
Çok kibar ve tatlı bir iletişim tarzı var tıpkı kendisi gibi. Programında bana yer açtı sağolsun ve görüşmeyi organize ettik.

2 saatlik güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Çok sıcak samimi bir kadın GFE tadında ve hiç yabancılık çekmiyorsunuz. Gayet temiz özenli bir hatun:) evi de tıpkı kendisi gibi

Hemen hemen her şeyden konuştuk kendimi evimde hissettim.Işıltılı yatak odasında da gayet istekli ve partnerinin memnuniyetine son derece önem veren bir kadın vardı

Güzel paylaşım icin teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve Jose bey
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Selamlar millet👋

Merhaba tatlım 🤗 evet bir kaç defa konuşmamız olmus ama bir türlü denk getirememişiz ama olsun zor olsun en güzeli olsun bilirsin zor olan herşey en güzelidir 🥰
🤗 Teşekkür ederim bebeğim sende çok kibar ve harikaaa bir partnersin seni tanımak çok güzeldi 🥰 umarım bir dahaki görüşmelerimiz bu kadar uzun süreli olmaz 🤗güzel düşüncelerin, harika yorumun için teşekkürler bebeğim 💋💋💋 umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz seviliyorsun bebişim 🥰🥰🥰kocaman öpüyorum seni kendine cici bak 💋💋💋💋seni tanıdığım için gerçekten çok mutlu oldum 😎😎😎🥰🥰🥰🥰

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: iluvatar ve Jose bey
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
@Cansel Ulusoy kibar, naif, yumuşacık beyaz tenli ve bir o kadarda ateşli bir bayan. İnsanı her yönü ile büyülüyor. Seviliyorsun ve referans yazısında çok arzulanıyorsun . Az kaldı.
Bu arada paylaşım için teşekkürler @Jose bey
Çok teşekkür ederim bebeğim benim güzel düşüncelerin beni mutlu ediyor öpüyorum seni 💋💋 zaman çabuk geçsin 🤗🤗

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Jose bey
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye