İzmirde önerebileceğiniz birileri varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
447
Merhaba iyi günler herkese ben izmirde bir bayanla görüşmek istiyorum ama kime gideceğim konusunda hiç bir fikrim bayanları tanıyan bilen arkadaşlar kimi tavsiye edersiniz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve Buse35KayLa
Durum
Sosyal Coin
762
Pembişlerin sayfalarını okuyup incelesen çok daha doğru olur @memoorcan
Bence pozitif olan, sence negatif olabilir

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
5,293
@Buse35KayLa ilk mesajlasmasindan itibaren guzel sohbeti, eglenceli kipir kipir yapisiyla gorusmeyi cok keyifli bir hale getiriyor. Ben cok gulup, eglenmistim. Ozel anlardan da bence oldukca hosnut kalacaksindir, sayfasinin sonundaki slogan gibi cumlesini okumani tavsiye ederim, ne yazmissa o 😂

Beğenenler:
  • AlevAlev
Tepkiler: Buse35KayLa
Durum
Sosyal Coin
8,279
newsli sitede merve var 20 yaşında gencecik çıtı pıtı forumdan bahsettim davet ettim ama çok sık görüşme yapmadığı için sıcak bakmadı

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: romantikhaydut ve merve35
Durum
Sosyal Coin
1,558
newsli sitede merve var 20 yaşında gencecik çıtı pıtı forumdan bahsettim davet ettim ama çok sık görüşme yapmadığı için sıcak bakmadı
Hocam selamlar. Merve hanım ile görüşmenizden memnun kaldınız mı? Tavsiye eder misiniz? Ayrıca ücret bilgisi verebilir misiniz rica etsem

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Portakal
Durum
Sosyal Coin
15,644
İzmir 4-5 sene öncesine göre şuan iyi duruma geldi sayılır, @Siri 20 yaşındaki merve hanımın ilanı kalkmış sanırım news'li siteden merak ettim kendisini

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
23,570
@Cansel Ulusoy derim, başka da diyemem. Çünkü başka birine gitmedim, gidemedim, çünkü bu pembiş bağımlılık yaptı, 3 sefer misafiri oldum. 4. Çok gecikti, burnumda tütüyor kokusu, teninim yumuşaklığı ve o akıl almaz ve bitmek bilmeyen enerjisiyle.

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
@Cansel Ulusoy derim, başka da diyemem. Çünkü başka birine gitmedim, gidemedim, çünkü bu pembiş bağımlılık yaptı, 3 sefer misafiri oldum. 4. Çok gecikti, burnumda tütüyor kokusu, teninim yumuşaklığı ve o akıl almaz ve bitmek bilmeyen enerjisiyle.
Canım benim çok teşekkür ederim 🤗 tabiki başka arkadaşlarımda var gitmek denemek gerek 🙏🙏🥰🥰
Seviliyorsunnnn sende çok özlendin ❤️❤️❤️ kocaman öpüyorum seni 💋💋💋

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
İstanbul'a kıyasla 10 partner olması bile maalesef "az" olarak değerlendirilebilir. Kaldı ki herkesle uyum yakalanmıyor, iletişim sorunları olabiliyor.
Baştan yazmak istiyorum, yazdıklarımın sizinle alakası yok.

Ne yazık ki İstanbul dışı Ankara, İzmir, Bursa da SF ma üye olan partnerlerden daha fazla partner olduğu aşikar. Bu şehirlerde yaşayan zampara arkadaşlar da lakin bağnaz bir bakış açısı aman partneri kimse bilmesin sadece benle görüşsün.

Bu hödükler olduğu sürece ne yazık ki İstanbul dışı şehirlerde sayın Adminimiz @Deadpool un üstün gayret ve özverileri ile SF e partnerlerimiz üye oluyorlar ki çoğuda SF dan memnuniyetini dile getiriyor.

Bir partner sadece benle görüşsün diyenler olduğu sürece böyle devam edecektir.

Ortalama İzmir'den SF e üye 1000 kişi var ise kim TW veya başka mecrada tanıdığı partnere SF i önerdi?

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Buzprensi, Hawkeye ve Deadpool

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
herkesle elektriğimiz tutmuyor. Hanfendilere en ufak bir olumsuz yorumda linç ediliyoruz. o yüzden susmak bazen bir cevap oluyor
Hangi olumsuz yorumda linç edildiniz?

Yazdığınız hangi olumsuz referans silindi, gösterir misiniz?

Link atarmısınız.

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
herkesle elektriğimiz tutmuyor. Hanfendilere en ufak bir olumsuz yorumda linç ediliyoruz. o yüzden susmak bazen bir cevap oluyor
Aşağıdaki alıntıyı lütfen okuyunuz...

1 yıllık süre içerisinde hep beraber neler yaptığımıza bakalım isterim.

3000 Den fazla OLUMLU REFERANS
50 ye yakın OLUMSUZ REFERANS
20 ye yakın forumdan üyeleri mağdur ederek yada kural ihlali yaparak uzaklaştırılan Partner
500 yakın forum kuralını ihlal ederek yasaklanan Üye

Sizden mantıklı cevap bekliyorum ⚠️⚠️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: berkkaramm

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
ilginize teşekkürler, yaptığınız işi önemsiyorsunuz. Yazarım muhakkak.
Demek ki sizin bakış açınız beyaz duvara çamur at kendisi düşerse izi kalır 👏👏👏

Siz ve sizin gibiler ile ne yazık ki Sosyal Forumda bulunmamız uygun değil.

Üyeye süresiz uzaklaştırma, konu kilit.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SHIELD
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye