Merhaba iyi günler herkese ben izmirde bir bayanla görüşmek istiyorum ama kime gideceğim konusunda hiç bir fikrim bayanları tanıyan bilen arkadaşlar kimi tavsiye edersiniz.
Balıkkesirin bir ilçesindeyim balıkkesirde kimse yokmuş bende bu yüzden yakın olan izmir şehrini seçtimMemo karar ver izmir mi balıkkesir mi
Pardon o zaman 🙈 Cansel ulusoy tavsiye ederim sanaBalıkkesirin bir ilçesindeyim balıkkesirde kimse yokmuş bende bu yüzden yakın olan izmir şehrini seçtim
Kendisinin profiline baktım ne numarası nede twiter adresi yaziyordu kendisine nereden ulaşabilirim bilgi verebilirmisinizPardon o zaman 🙈 Cansel ulusoy tavsiye ederim sana
yanlış bakmıssındır lınk bıraktım sana burdan bak https://www.centilmens.xyz/konular/cansel-ulusoy.81031/Kendisinin profiline baktım ne numarası nede twiter adresi yaziyordu kendisine nereden ulaşabilirim bilgi verebilirmisiniz
Merhaba iyi günler herkese ben izmirde bir bayanla görüşmek istiyorum ama kime gideceğim konusunda hiç bir fikrim bayanları tanıyan bilen arkadaşlar kimi tavsiye edersiniz.
Seviyorum seni biliyorsun değil mi ❤️❤️@Buse35KayLa hiç düşünme kesin git😉
@Buse35KayLa Hanımla görüş derim. Çok farklı bir deneyim olacaktır. Şahsen bende öyle oldu😁Merhaba iyi günler herkese ben izmirde bir bayanla görüşmek istiyorum ama kime gideceğim konusunda hiç bir fikrim bayanları tanıyan bilen arkadaşlar kimi tavsiye edersiniz.
Teşekkür ediyorum canımın içi öpüyorum seni 💋💋💋💋 bitanemm @SHIELD 🥰🥰🥰😎😎Pardon o zaman 🙈 Cansel ulusoy tavsiye ederim sana
Çok teşekkür ediyorum canım benim 🥰🥰🥰@Cansel Ulusoy ve @Buse35KayLa tavsiye ederim dostum
hemen bi bilet al istanbula boşver izmiri izmirde 4-5 pembiş var.Merhaba iyi günler herkese ben izmirde bir bayanla görüşmek istiyorum ama kime gideceğim konusunda hiç bir fikrim bayanları tanıyan bilen arkadaşlar kimi tavsiye edersiniz.
Hocam selamlar. Merve hanım ile görüşmenizden memnun kaldınız mı? Tavsiye eder misiniz? Ayrıca ücret bilgisi verebilir misiniz rica etsemnewsli sitede merve var 20 yaşında gencecik çıtı pıtı forumdan bahsettim davet ettim ama çok sık görüşme yapmadığı için sıcak bakmadı
Merve hanım ile görüşmemden çok memnum kesinlikle tavsiye ederim ücret bilgileri newsli sitedeki hesabında yazıyor ordan bakabilirsinHocam selamlar. Merve hanım ile görüşmenizden memnun kaldınız mı? Tavsiye eder misiniz? Ayrıca ücret bilgisi verebilir misiniz rica etsem
Galiba yanlış gördünüz şu anda İzmir'de foruma üye 10 partnerimiz varken boş ver İzmir'i demeniz baya manidar olmuş.hemen bi bilet al istanbula boşver izmiri izmirde 4-5 pembiş var.
newsli olandan kalkmış evet euro olanda mevcut hala oradan bakabilirsinİzmir 4-5 sene öncesine göre şuan iyi duruma geldi sayılır, @Siri 20 yaşındaki merve hanımın ilanı kalkmış sanırım news'li siteden merak ettim kendisini
Çok teşekkür ederim bitanem 💋💋Pardon o zaman 🙈 Cansel ulusoy tavsiye ederim sana
Canım benim çok teşekkür ederim 🤗 tabiki başka arkadaşlarımda var gitmek denemek gerek 🙏🙏🥰🥰@Cansel Ulusoy derim, başka da diyemem. Çünkü başka birine gitmedim, gidemedim, çünkü bu pembiş bağımlılık yaptı, 3 sefer misafiri oldum. 4. Çok gecikti, burnumda tütüyor kokusu, teninim yumuşaklığı ve o akıl almaz ve bitmek bilmeyen enerjisiyle.
Demekki 10 partnerde az gelmiş beyefendiye @Avtandil 🤣🤣Galiba yanlış gördünüz şu anda İzmir'de foruma üye 10 partnerimiz varken boş ver İzmir'i demeniz baya manidar olmuş.
Demekki 10 partnerde az gelmiş beyefendiye @Avtandil 🤣🤣
Baştan yazmak istiyorum, yazdıklarımın sizinle alakası yok.İstanbul'a kıyasla 10 partner olması bile maalesef "az" olarak değerlendirilebilir. Kaldı ki herkesle uyum yakalanmıyor, iletişim sorunları olabiliyor.
herkesle elektriğimiz tutmuyor. Hanfendilere en ufak bir olumsuz yorumda linç ediliyoruz. o yüzden susmak bazen bir cevap oluyorGaliba yanlış gördünüz şu anda İzmir'de foruma üye 10 partnerimiz varken boş ver İzmir'i demeniz baya manidar olmuş.
Hangi olumsuz yorumda linç edildiniz?herkesle elektriğimiz tutmuyor. Hanfendilere en ufak bir olumsuz yorumda linç ediliyoruz. o yüzden susmak bazen bir cevap oluyor
Aşağıdaki alıntıyı lütfen okuyunuz...herkesle elektriğimiz tutmuyor. Hanfendilere en ufak bir olumsuz yorumda linç ediliyoruz. o yüzden susmak bazen bir cevap oluyor
1 yıllık süre içerisinde hep beraber neler yaptığımıza bakalım isterim.
3000 Den fazla OLUMLU REFERANS
50 ye yakın OLUMSUZ REFERANS
20 ye yakın forumdan üyeleri mağdur ederek yada kural ihlali yaparak uzaklaştırılan Partner
500 yakın forum kuralını ihlal ederek yasaklanan Üye
ilginize teşekkürler, yaptığınız işi önemsiyorsunuz. Yazarım muhakkak.Aşağıdaki alıntıyı lütfen okuyunuz...
Sizden mantıklı cevap bekliyorum ⚠️⚠️
Demek ki sizin bakış açınız beyaz duvara çamur at kendisi düşerse izi kalır 👏👏👏ilginize teşekkürler, yaptığınız işi önemsiyorsunuz. Yazarım muhakkak.