İzmir Pembişleri Forumda Daha Aktif Olsalar Keşke

Durum
Sosyal Coin
1,558
Başta İstanbul'a oranla ciddi manada az pembiş olması nedeniyle hareketli bir ortam olmasını engelliyor sanki. Ancak mevcut pembişler de forumda çok aktif olamıyorlar yoğun hayatın akışında. Onlara bu kadar özlem duyarken gözden uzak olmaları hem ilgi uyandırıyor hem de insanı çaresizliğe itiyor. Güzide şehir İzmir ve Manisa'nın foruma daha çok pembiş kazandırabilmesi umuduyla...

Beğenenler:
  • Beğen
  • Şaşırdım
Tepkiler: Deadpool ve Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Başta İstanbul'a oranla ciddi manada az pembiş olması nedeniyle hareketli bir ortam olmasını engelliyor sanki. Ancak mevcut pembişler de forumda çok aktif olamıyorlar yoğun hayatın akışında. Onlara bu kadar özlem duyarken gözden uzak olmaları hem ilgi uyandırıyor hem de insanı çaresizliğe itiyor. Güzide şehir İzmir ve Manisa'nın foruma daha çok pembiş kazandırabilmesi umuduyla...
Nasıl bir aktiflik istiyorsunuz???

@Cansel Ulusoy ve @Buse35KayLa forumda yeterince aktif öneride bulunur musunuz???

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Buse35KayLa ve romantikhaydut
Durum
Sosyal Coin
1,558
Nasıl bir aktiflik istiyorsunuz???

@Cansel Ulusoy ve @Buse35KayLa forumda yeterince aktif öneride bulunur musunuz???

Aslında başta Cansel Hanım yeterince aktif biliyorum ancak İstanbul kalabalığını gördükçe İzmir piyasasında dar alanda top oynamaya çalışır gibi bir halimiz var maalesef. Tabii ne olursa olsun İzmir pembişleri çok kaliteli ve iyi ki varlar

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Aviator ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
3,450
Ezelden beridir böyle ve böyle olmaya devam edecek. Bu kaçınılmaz...

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Ezelden beridir böyle ve böyle olmaya devam edecek. Bu kaçınılmaz...
Bu konuda size ne yazık ki katılmıyorum.

İstanbul dışı illerde yaptığı görüşmelerde partnerlere forumu anlatıp, partnerin foruma üye olmasına vesile olan çok arkadaşımız var.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye